loading...

ΦΟΥΣΚΑ Η ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;; – Ο Ιβάν θέλει και το Δήμο της Θεσσαλονίκης




























Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου

και Χρήστος Χατζηαναστασίου

της “Ελλήνων Πολιτείας”

Ετούτη την ώρα οργιάζουν οι φήμες για την “επένδυση” μέσω της αγοράς του λιμένα της Θεσσαλονίκης, τον γνωστό πια ΟΛΘ από την “φερόμενη” εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη, Belterra Investments Ltd, σε συνεργασία με μια Γαλλικών και μία Γερμανικών συμφερόντων! Τα πρώτα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι συγκλονιστικά, καθώς η εταιρεία στην οποία εμπλέκεται το όνομα του Σαββίδη ως κυρίου μετόχου που έχει έδρα την Κύπρο, δεν εμφανίζει πουθενά το όνομα του Ιβάν Σαββίδη!

Τα θέλει όλα ο Ιβάν!

Ωστόσο, στο φως της δημοσιότητας έρχεται άλλη μια “φούσκα” και αφορά την πιθανή συμμετοχή του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη ή του γιου του ως πιθανού υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης στις επόμενες δημοτικές εκλογές! Καθ΄ ότι ο “Ρώσος” πρόεδρος του ΠΑΟΚ σε ένα ντελίριο ενθουσιασμού μετά τις παρασκηνιακές επιτυχίες που είχε με την ποδοσφαιρική ομάδα του Βορρά και την κατάκτηση του κυπέλλου, με την αναδυόμενη νέα “παράγκα” του ποδοσφαίρου, έβαλε πλώρη να μιμηθεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το γνωστό δόγμα μιας κατηγορίας εφοπλιστών με την γνωστή ρήση “μια ομάδα, ένα μέσο, ένα κόμμα”! Αλλά, η “παράγκα” του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήρε κάποια χρόνια για να στηθεί από τον Σωκράτη Κόκκαλη και αφού ο ίδιος είχε μεγάλη παρασκηνιακή επιχειρηματική δράση με την Intracom, σε συνεργασία με την πολυεθνική εταιρεία Siemens! Αντίθετα, ο Ιβάν Σαββίδης θεωρεί και πιστεύει ότι, η δική του “παράγκα”, θα του προσφερθεί σε πολύ πιο λίγο χρονικό διάστημα από τη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Όμως τα πρώτα στοιχεία για τον “Πόντιο” δεν είναι τόσο θετικά και αυτό που θέλει να πετύχει, πολύ πιθανόν να αποτελέσει τα επόμενα τρία χρόνια μέχρι και τις επόμενες δημοτικές εκλογές, μια ουτοπία ένα ψέμα!

ΠΑΟΚ και Ποντιακός Ελληνισμός τα δυνατά χαρτιά του Ιβάν!

Ήταν Αύγουστος του 2015 και σε μια εκδήλωση στο πλαίσιο της εορτής της Παναγιάς μας ξεκίνησε να γεννιέται η “νέα διαπλοκή” με μια συνάντηση ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Ιβάν Σαββίδη, σε “ιδιαίτερο” γραφείο του Ιερού Ναού της Παναγίας Σουμελά! Σε μία συνάντηση, όπου το “κρυφό” χαρτί και η ελπίδα για να γίνει ο Ιβάν το αφεντικό της νέας διαπλοκής, θα ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και ο Ποντιακός Ελληνισμός! Σε μια συνάντηση στην οποία ο “Ρώσος” εξασφάλιζε το υπουργιλίκι στον Πάνο Καμμένο, στο Υπουργείο της Εθνικής Άμυνας για δεύτερη φορά! Και ο ίδιος ο Ιβάν επιλέγοντας την Ελλάδα ως στρατηγικό πεδίο επενδύσεών του, με σύμμαχο την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Αλλά δεν ξέρουμε από που αντλούνται οι οικονομικοί πόροι και αρκούμαστε στο γεγονός ότι, ο “Πόντιος” θα δώσει μερικά εκατομμύρια στο υπό πτώχευση ελληνικό κράτος με αντάλλαγμα ακόμη και τον Δήμο της Θεσσαλονίκης! Άλλωστε, όλους τους προηγούμενους μήνες είναι συνεχής η παρουσία του σε εκδηλώσεις σχετικά με τους Ποντιακούς συλλόγους στη Βόρεια Ελλάδα! Αλλά και η “δημιουργία” τέτοιων πολυάριθμων εκδηλώσεων, αποδεικνύουν ότι, οι βλέψεις του Ιβάν δεν είναι μόνο η απόκτηση περισσότερου πλούτου, είναι και η εγκαθίδρυση μιας νέας πιθανής διαπλοκής! Να σημειωθεί ότι, τις εκδηλώσεις αυτές είχε αναλάβει να διεκπεραιώσει ο πρώην Βουλευτής και νυν υποψήφιος των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη, κ. Γαβριήλ Αβραμίδης, ο οποίος ταυτόχρονα ηγείται του μεγαλύτερου συλλόγου των Ποντίων στη Βόρεια Ελλάδα! Έτσι, τι καλύτερο θα ήταν για έναν επενδυτή, να παρουσιάσει σε μια κυβέρνηση ότι έχει τις ευκαιρίες, έχει τον κόσμο, έχει τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και με τη συμμετοχή του στα “κοινά” της Θεσσαλονίκης, ώστε να έχει το κίνητρο να είναι ο άρχοντας της “νέας διαπλοκής” που έχουν αποφασίσει από κοινού να δημιουργήσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ;;

Σανίδα σωτηρίας για Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο Ιβάν!

Ο άνθρωπος λοιπόν που πήρε την ΣΕΚΑΠ επί εποχής Αντώνη Σαμαρά, έρχεται ως άλλος “απεσταλμένος” του Πούτιν να παρουσιάσει τον εαυτό του ως “σωτήρα” σε μία χώρα που η εναλλαγή των διαπλεκομένων είναι απαραίτητος όρος για την επιβίωση όλων των κομμάτων της Βουλής ή και του ίδιου του πολιτικού Συστήματος! Ο Ιβάν ο “τρομερός” δεν εμφανίστηκε μόλις προχθές να κάνει πολιτικές δηλώσεις ή να δίνει συνεντεύξεις με πολιτική απόχρωση, καθώς και παλαιότερα είχε ασκήσει σκληρή κριτική εναντίον του Γιωργάκη Παπανδρέου! Ακολούθησε αυτή της περασμένης εβδομάδας, που ούτε λίγο ούτε πολύ, ο “Πόντιος” πρόεδρος του ΠΑΟΚ εκθείασε τις ηγετικές ικανότητες του Τσίπρα, ο οποίος του θύμισε μάλιστα και τον Βλαδιμίρ Πούτιν στις πρώτες μέρες εξουσίας του Ρώσου Προέδρου! Μια, αν όχι αλαζονική δήλωση γλειψίματος, είναι μια φοβερή βλασφημία! Εδώ, ο Ιβάν Σαββίδης λειτούργησε ως σανίδα σωτηρίας σε μια φουρτουνιασμένη θάλασσα για έναν Πρωθυπουργό παγιδευμένο σε Μνημόνια και στους δανειστές – τοκογλύφους εταίρους μας στην ΕΕ! Έριξε μελάνι σαν τη σουπιά, λέγοντας πως βοήθησε – εξαγόρασε Βουλευτές άλλων κομμάτων! Θα πρέπει για να είναι αξιόπιστος να μας πει ποιους Βουλευτές “βοήθησε” και πως!

Υποκινητές της νέας πολιτικής διαφθοράς οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Πάντως, κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θα έκανε αγώνα δρόμου για να κερδίσει την υποψηφιότητά του ή κάποιου δικού του αχυρανθρώπου (σ.σ. Μόραλης στον Δήμο Πειραιά) σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, γιατί άλλο πράγμα είναι επενδυτής και άλλο πράγμα είναι να είσαι “μεγαλοπαράγοντας” της τοπικής αυτοδιοίκησης. Προς τούτο, φέρεται να διακηρύσσει πως, έχει αρκετές επαφές με βουλευτές της Μακεδονικής κοινωνίας και ότι, έχει βοηθήσει αρκετούς από αυτούς! Και δυστυχώς για όλα τα παραπάνω δεν έχει βρεθεί ακόμη ένας Εισαγγελέας να ερευνήσει άλλη μια υπόθεση πιθανής διαφθοράς, αυτήν την φορά με αριστερό πρόσημο και υποκινητές τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ!

Πάλι στο προσκήνιο το τηλεοπτικό μοίρασμα!

Γι΄ αυτό πιστεύουμε, πως μετά τα όσα έχουμε προαναφέρει, ήταν στάχτη στα μάτια των πολιτών η τροπολογία που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ για την απαλλαγή του προστίμου των 38 εκατομμυρίων ευρώ, για την αγορά της ΣΕΚΑΠ! Οι δηλώσεις του, υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη (μακριά από εμάς η υπεράσπισή του) είναι ηλίου φαεινότερο, ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ αυτήν την χρονική στιγμή επιχειρεί να κάνει το δικό του μπαμ, γιατί επανέρχεται στο προσκήνιο η βούληση της κυβέρνησης για το νέο τηλεοπτικό τοπίο που δεν είναι τίποτα άλλο από τον ορισμό της νέας διαπλοκής!!

http://www.triklopodia.gr

on 8:17:00 μ.μ.. Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΦΟΥΣΚΑ Η ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;; – Ο Ιβάν θέλει και το Δήμο της Θεσσαλονίκης

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.