loading...

Αποκλειστικά ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 25 Ιουνίου 2017





















Με νέες αποκαλύψεις και αποκλειστικά ρεπορτάζ κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος αυτής της Κυριακής, 25 Ιουνίου.

Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Αλλάζουν τον νόμο για τις νέες επικουρικές», το αποκλειστικό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, αποκαλύπτει πως έρχεται ψυχρολουσία από το νέο μαθηματικό τύπο για 75.000 που αποχώρησαν μετά την 1 Ιανουαρίου 2015. Αυτοί θα πληρωθούν αφού πρώτα εξοφληθούν 126.000 που έχουν συνταξιοδοτηθεί έως το τέλος του 2014.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η επικουρική σύνταξη θα βγαίνει και με βάση το προσδόκιμο ζωής των κληρονόμων. Περικοπές και μόνιμη ρήτρα παγώματος λόγο ελλειμμάτων. Την ίδια ώρα χάνεται ο χρόνος ασφάλισης και το αντίστοιχο ποσό σύνταξης, αν εισφορές κρατήθηκαν από το μισθό αλλά δεν αποδόθηκαν στο Ταμείο.

Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής κυκλοφορεί με μία νέα αποκάλυψη σχετικά με το μέτωπο των εκλογών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν εισηγήσεις για ταυτόχρονη προκήρυξη βουλευτικών εκλογών τον Μάιο του 2018 μαζί με δημοτικές εκλογές οι οποίες εάν ισχύσει κάτι τέτοιο θα διενεργηθούν ένα χρόνο νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Μεγάλη έρευνα πραγματοποιείται ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής όσον αφορά ένα θέμα που αθα απασχολήσει χιλιάδες ελληνικές οικογένειες τους επόμενους μήνες. Ο χάρτης των φοιτητικών ενοικίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και την περιφέρεια. Πού συναντώνται αυξήσεις, πού μειώσεις και ποια είναι η νέα τάση βάσει της οποίας οι οικογένειες αγοράζουν μικρά και παλαιά ακίνητα.

Παράλληλα ο Ελεύθερος τύπος της Κυριακής δημοσιεύει φωτογραφίες ντοκουμέντα από τα ακροδεξιά πράγματα που απειλούν με πόλεμο στο Μενίδι το οποίο βράζει τις τελευταίες εβδομάδες μετά την δολοφονία του 11 χρόνου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα που έφυγε ο πλήρωμα.






































Στο μέτωπο της οικονομίας Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής αποκαλύπτει την ναυμαχία στο Αιγαίο για τις παράνομες ναυλώσεις σκαφών καθώς και το όργιο φοροδιαφυγής που φέρνει η απόβαση των γιοτ με τις ξένες σημαίες. Ποιο είναι το σχέδιο αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ, οι νέες υπηρεσίες, οι μειώσεις καταστημάτων και υποδοχών.

Στο δικαστικό ρεπορτάζ ο Ελεύθερος Τύπος Κυριακής φέρνει στο φως μία απίστευτη υπόθεση. Πατέρας ξεσπά στο δικαστήριο για την επιμέλεια της κόρης του, «Η πρώην σύζυγός μου τα έχει με γυναίκα».

Στο μέτωπο των συνεντεύξεων που φιλοξενεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, μας μιλά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, οποίες τονίζει πως ο Τσίπρας ψήφισε όλα τα μέτρα για να κερδίσει λίγο πολιτικό χρόνο. Από την άλλη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος εκφράζει μία άποψη η οποία θα συζητηθεί εντός της κυβέρνησης η οποία δεν είναι άλλη από το ότι το πλεόνασμα σημαίνει αφαίμαξη της πραγματικής οικονομίας.

http://www.eleftherostypos.gr

on 5:16:00 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Αποκλειστικά ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 25 Ιουνίου 2017

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.