loading...

Στο στόχαστρο εκσυγχρονιστών ο Κοτζιάς εν μέσω μάχης για Σκοπιανό και Κυπριακό

























Δίχως ίχνος «μετάνοιας» ο λασπολόγος της φυλλάδας «Τα ΝΕΑ» Μιχάλης Μήτσου, ο ίδιος που πριν μερικές ημέρες κατηγορούσε ως άθλιος συκοφάντης τον Νίκο Κοτζιά ως δήθεν υπεύθυνο για τις φερόμενες επαναπροωθήσεις Τούρκων αντικαθεστωτικών από το ελληνικό έδαφος στον Έβρο στην Τουρκία, επανήλθε για να χτυπήσει πάλι τον Νίκο Κοτζιά με σημερινό του δημοσίευμα στην εφημεριδούλα του, αν και ο Έλληνας ΥΠΕΞ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργείου του αυτά τα ζητήματα.

Ο συκοφάντης για να δώσει και μια «αριστερή» απόχρωση στον νέο λίβελό του αναφέρεται και στην ερώτηση που κατέθεσαν και 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων οι «εκσυγχρονιστές» πρώην υπουργοί που αποκεφαλίστηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Φίλης, Νίκος Ξυδάκης, Τασία Χριστοδουλοπούλου και Αριστείδης Μπαλτάς, για τις υποτιθέμενες επαναπροωθήσεις, που η ελληνική κυβέρνηση διέψευσε.

Επειδή στο γνωστό εκσυγχρονιστικό μπλοκ των 25 του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και ονόματα γνωστά για την τουρκοφιλία τους, και επειδή όλα αυτά συμβαίνουν εν όψει των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, και από τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση διαψεύδει τις επαναπροωθήσεις, οφείλουν οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές να ερευνήσουν την πιθανότητα να έχει στηθεί προβοκάτσια, για να εκτεθεί η χώρα και να πληγεί η εθνική εξωτερική πολιτική, επειδή κάποιοι μικρόνοες εκσυγχρονιστές νομίζουν ότι μπορούν να αναχαιτίσουν την εθνική γραμμή Τσίπρα–Κοτζιά στο Κυπριακό μέσα από μια εφημεριδούλα που πουλάει πέντε χιλιάδες φύλα την ημέρα, όπως τα κακόμοιρα «Τα ΝΕΑ», όπως και κάποιες φιλάνθρωπες οργανώσεις που από την υπερβολική φιλανθρωπία τους φροντίζουν να εκθέσουν τη χώρα, διότι έτσι έμαθαν να κάνουν.

Είναι ζήτημα πρωτίστως εθνικής ασφαλείας να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και εάν αποδειχθεί ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας, δηλαδή ότι όντως δεν έγιναν ποτέ επαναπροωθήσεις, όλοι αυτοί που ανακίνησαν το θέμα να βρεθούν αντιμέτωποι με την ελληνική Δικαιοσύνη για να δώσουν εξηγήσεις.

Εάν πάλι αποδειχτεί ότι συνέβησαν επαναπροωθήσεις, τότε επίσης πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις.

Να ξεκαθαρίσουμε όμως μια διαφορά. Εάν κάποιοι προέβησαν σε επαναπροωθήσεις, τις οποίες αρνείται η κυβέρνηση, τότε παρανόμησαν.

Εάν όμως κάποιοι ανακινούν ζήτημα ανύπαρκτων επαναπροωθήσεων τότε διαπράττουν εις γνώση ή αγνοία τους εθνική μειοδοσία.

http://www.tribune.gr/

on 1:25:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Στο στόχαστρο εκσυγχρονιστών ο Κοτζιάς εν μέσω μάχης για Σκοπιανό και Κυπριακό

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.