loading...

Ανησυχίες στα Σκόπια για σχέδιο Αβραμόπουλου να μεταφέρει χιλιάδες πρόσφυγες από την Ελλάδα στο έδαφός τους

Ανησυχούν οι Σκοπιανοί ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ένα μεγάλο προσφυγικό στρατόπεδο για 100.000 ανθρώπους στο έδαφος της πΓΔΜ.


Σύμφωνα με σκοπιανό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα sitel.com. mk, που αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο, ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Μετανάστευση, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, δήλωσε στο Στρασβούργο ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει ακόμη ξεκινήσει συνομιλίες με τη νέα κυβέρνηση των Σκοπίων για την υποδοχή και διαμονή μεγαλύτερου αριθμού μεταναστών στην επικράτειά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αβραμόπουλος δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει την κατασκευή ενός μεγάλου στρατοπέδου προσφύγων για την υποδοχή χιλιάδων μεταναστών στην περιοχή Ντεμίρ Καπίγια, από τις περίπου 100 χιλιάδες που βρίσκονται στην επικράτεια της Ελλάδας

«Δεν έχω τίποτε να επιβεβαιώσω. Δεν έχουμε αρχίσει ακόμη συζητήσεις με τη νέα κυβέρνηση της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Τη στιγμή που θα αρχίσουν οι συζητήσεις, είμαστε εδώ για να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε όλες τις χώρες της περιοχής, όπως κάναμε και πριν», είπε ο Επίτροπος Αβραμόπουλος.

«Αυτό που θέλουμε από όλες τις χώρες της περιοχής των Δυτικών Βαλκανίων ή από εκείνες της λεγόμενης βαλκανικής οδού, είναι να συνεργασθούν με τους γείτονές τους, σύμφωνα με το πνεύμα της αλληλεγγύης, έχοντας την πλήρη υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

»Αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκινήσει καμία συζήτηση με τη νέα κυβέρνηση της χώρας, ελπίζουμε ότι αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα», είπε ο Αβραμόπουλος.

http://www.tribune.gr/

on 6:38:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ανησυχίες στα Σκόπια για σχέδιο Αβραμόπουλου να μεταφέρει χιλιάδες πρόσφυγες από την Ελλάδα στο έδαφός τους

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.