loading...

«Κεραυνοί» Νικολόπουλου: Στέλνουν χρήματα από τη Θράκη στην Τουρκία και η κ. Παπανάτσιου δεν ξέρει τίποτα
























Την υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, κατακεραυνώνει με ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Της καταλογίζει «αδιαφορία» για ένα θέμα που άπτεται των εθνικών μας συμφερόντων, χαρακτηρίζει «μπάχαλο» την κατάσταση που επικρατεί σε δημόσιες υπηρεσίες και αναρωτιέται γιατί η πολιτική ηγεσία δεν παίρνει κεφάλια.

Ειδικότερα, ο βουλευτής κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή περί ενός είδους εράνου που διενεργεί η Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δ. Θράκης για τα θύματα της τρομοκρατίας στην Τουρκία και τα θύματα του πολέμου στη Συρία και ζήτησε να μάθει, αν αυτός ο έρανος είναι νόμιμος και «πως είναι δυνατό, κάποια απαγορευμένα σωματεία να συγκεντρώνουν χρήματα που θα φύγουν προς την Τουρκία».

Η κ. Παπανάτσιου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος, απάντησε, μέσω της Δ/νσης Προγραμματισμού και Αξιολόγησης Ελέγχων και Ερευνών του υπουργείου Οικονομικών ότι «η Υπηρεσία μας δεν έχει διενεργήσει ελέγχους σχετικούς με τα αναφερόμενα στην ως άνω ερώτηση».


Το γεγονός αυτό εξόργισε τον κύριο Νικολόπουλο, ο οποίος στην ανακοίνωσή του καταλήγει ως εξής: «Η αδιαφορία όμως… σπάει κόκαλα! Στη Θράκη μαζεύουν χρήματα και τα στέλνουν στην Τουρκία και το επίσημο ελληνικό κράτος κοιμάται τον ύπνο, όχι του δικαίου, αλλά του ηλιθίου!»

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος:

Προ καιρού, η αυτοαποκαλούμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δ. Θράκης» κήρυξε καμπάνια βοήθειας «για τα θύματα της τρομοκρατίας στην Τουρκία και για τα θύματα του πολέμου στην Συρία». Το κείμενο που δημοσιεύτηκε, έγραφε μεταξύ άλλων: «Αποφασίστηκε να στηριχθούν τα αδέρφια μας, θύματα της τρομοκρατίας, όπως και τα θύματα του πολέμου στην Συρία. Η βοήθεια θα συγκεντρωθεί υπό την μορφή χρημάτων και για να φτάσουν θα παραδοθούν στην Ερυθρά Ημισέληνο. Τα αδέρφια μας τα οποία δηλώνουν «όχι» στις σφαγές που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου, δύνανται να δίδουν την βοήθεια τους στους ιμάμηδες των χωριών, διαμέσου εκείνων στους μουφτήδες, όπως επίσης και στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής».

Η παραπάνω ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και κατ’ ουσίαν πρόκειται για ενός είδους έρανο που διεξήχθη ή και ακόμα διεξάγεται στην ελληνική Θράκη, ενώ τα χρήματα θα πάνε στην Τουρκία.

Κατόπιν αυτών, ο Νίκος Νικολόπουλος κινητοποιήθηκε άμεσα και στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου ρώτησε για το θέμα το υπουργείο Οικονομικών, εάν αυτή η οικονομική βοήθεια που θα συγκεντρωθεί από τους μουφτήδες γίνεται στα πλαίσια νόμιμου εράνου, αλλά και πως είναι δυνατό, κάποια απαγορευμένα σωματεία να συγκεντρώνουν χρήματα που θα «φύγουν» προς την Τουρκία.

Ωστόσο, η απάντηση της αρμοδίας υφυπουργού Οικονομικών, κ. Κατερίνας Παπανάτσιου, αποτέλεσε μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τον ανεξάρτητο βουλευτή και πρόεδρο του Χριστιανοδημοκραιτκού Κόμματος. Η κ. Παπανάτσιου απάντησε… μέσω της Δ/νσης Προγραμματισμού και Αξιολόγησης Ελέγχων και Ερευνών του υπουργείου, η οποία ανέφερε: «η Υπηρεσία μας δεν έχει διενεργήσει ελέγχους σχετικούς με τα αναφερόμενα στην ως άνω ερώτηση»!

Και φυσικά, η κ. Παπανάτσιου, δεν… μπήκε στον κόπο να απαντήσει ούτε γιατί δεν διενεργήθηκε κάποιος έλεγχος από την υπηρεσία, ούτε εάν πρόκειται να το πράξει έστω και τώρα, ζητώντας παράλληλα ευθύνες από τα υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου!

«Στην προκειμένη περίπτωση που άπτεται και ευαίσθητων εθνικών θεμάτων, δεν μπορώ να δικαιολογήσω την αδράνεια όλων ούτε καν με το εξοργιστικό έτσι κι αλλιώς… μπάχαλο που επικρατεί σε πολλούς τομείς της δημόσιας διοίκησης και σε πολλά υπουργεία. Εάν οι υπηρεσίες του υπουργείου δεν έχουν διερευνήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση, τότε η πολιτική ηγεσία θα έπρεπε να έχει πάρει κεφάλια. Η αδιαφορία όμως… σπάει κόκαλα! Στη Θράκη μαζεύουν χρήματα και τα στέλνουν στην Τουρκία και το επίσημο ελληνικό κράτος κοιμάται τον ύπνο, όχι του δικαίου, αλλά του ηλιθίου!» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος.

http://www.pentapostagma.gr

on 1:19:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for «Κεραυνοί» Νικολόπουλου: Στέλνουν χρήματα από τη Θράκη στην Τουρκία και η κ. Παπανάτσιου δεν ξέρει τίποτα

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.