loading...

Ινδός δισεκατομμυριούχος δημιουργεί το μεγαλύτερο ανθρακωρυχείο στην ΑυστραλίαΗ κατασκευή του ανθρακωρυχείου Carmichael αναμένεται να κοστίσει συνολικά 21,7 δισ. δολάρια Αυστραλίας (16,2 δισ. δολάρια ΗΠΑ)


Ο όμιλος Adani, ο μεγαλύτερος εξορυκτικός όμιλος της Ινδίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προχωρήσει με την ανάπτυξη του μεγαλύτερου ανθρακωρυχείου στην ιστορία της Αυστραλίας, ένα έργο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Ο όμιλος Adani, ο μεγαλύτερος εξορυκτικός όμιλος της Ινδίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προχωρήσει με την ανάπτυξη του μεγαλύτερου ανθρακωρυχείου στην ιστορία της Αυστραλίας, ένα έργο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στο βόρειο τμήμα της χώρας.
Ο Γκαουτούμ Αντάνι, πρόεδρος του ομίλου, θα επιβλέψει την κατασκευή του μεγαλύτερου ανθρακωρυχείου της χώρας στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, με την προκαταρκτική φάση της κατασκευής να ξεκινά σε 3 μήνες.

Το έργο Carmichael θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανθρακωρυχεία στον κόσμο και αναμένεται να κοστίσει συνολικά 21,7 δισεκ. δολάρια Αυστραλίας (16,2 δισεκ. δολάρια ΗΠΑ), αποτελώντας αυτό που ο Αντάνι χαρακτήρισε «ένα από τα μεγαλύτερα μεμονωμένα έργα υποδομών και δημιουργίας θέσεων εργασίας στην πρόσφατη ιστορία της Αυστραλίας».

«Είναι μια ιστορική ημέρα για τον όμιλο Adani, μια ιστορική ημέρα για το Κουίνσλαντ και μια ιστορική ημέρα για τις ινδικές επενδύσεις στην Αυστραλία», δήλωσε ο Αντάνι. «Πρόκειται για την μεγαλύτερη μεμονωμένη επένδυση ινδικής επιχείρησης στην Αυστραλία και πιστεύω ότι κι άλλοι θα ακολουθήσουν με επενδύσεις και εμπορικές συμφωνίες».

Παρά την βεβαιότητα του Αντάνι ότι θα προχωρήσει το έργο, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δεν έχει ακόμα ανακοινώσει πώς εξασφάλισε χρηματοδότηση για το έργο, καθώς πολλές από τις μεγάλες τράπεζες της χώρας κρατούν αποστάσεις από αυτό.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ, AP Photo/Aijaz Rahi)

http://news247.gr

on 10:30:00 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ινδός δισεκατομμυριούχος δημιουργεί το μεγαλύτερο ανθρακωρυχείο στην Αυστραλία

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.