loading...

Καιρός - Προειδοποίηση Καλλιάνου: Ξεχάστε τα μπάνια την Κυριακή - Έρχονται...

























Γεμάτος εκπλήξεις είναι μέχρι στιγμής ο καιρός από τις αρχές του Ιουνίου καθώς τα έχει όλα...

Υψηλές θερμοκρασίες, βροχές, καταιγίδες και χαλάζι!

Μάλιστα ο καιρός δεν θα «στρώσει» ούτε αυτή τη βδομάδα καθώς παρά την πρόσκαιρη βελτίωση του σήμερα, Παρασκευή (9/6/2017) αλλά και το Σάββατο (10/6) την Κυριακή αναμένονται βροχές και καταιγίδες.

Για την αλλαγή του καιρού την Κυριακή (11/6), προειδοποιεί και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Καλλιάνος τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Κυριακή (11/6) θα είναι μπόρες, ισχυρές βροχές, τοπικές καταιγίδες ενώ δεν αποκλείονται και οι τοπικές χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από το πρωί της Κυριακής και θα επηρεάσουν αρχικά τη βόρεια Ελλάδα και σταδιακά και τις υπόλοιπες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας.


Δείτε αναλυτικά τι έγραψε για τον καιρό της Κυριακής ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος:

«ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ!
Όλο ελπίζουμε ότι θα καλοκαιριάσει και όλο εκπλήξεις μας επιφυλάσσει ο φετινός Ιούνιος. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι απαραίτητο αξεσουάρ θα είναι η ομπρέλα.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, την Κυριακή το πρωί και πρώτα από την Βόρεια Ελλάδα, ο καιρός θα καταστεί πολύ άστατος με κύρια χαρακτηριστικά τις μπόρες, τις ισχυρές βροχές, τις τοπικές καταιγίδες η και ακόμη τις τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Από το μεσημέρι της Κυριακής τα φαινόμενα θα έχουν την τάση να επεκταθούν πολύ γρήγορα και στις υπόλοιπες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Δεν αναμένονται όμως βροχές στις περισσότερες νησιωτικής περιοχές της χώρας. Θα είναι δηλαδή μια κακοκαιρία η οποία θα επηρεάσει κυρίως σε πρώτη φάση τα ηπειρωτικά.

Από την Κυριακή το μεσημέρι (χοντρικά) θα αρχίσουν να εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες και στην περιοχή της Αττικής. Ο καιρός θα θυμίζει Λονδίνο μιας και θα είναι κατά περιόδους αρκετά μουντός σε συνδυασμό με τις τοπικές καταιγίδες που για άλλη μια φορά θα πλήξουν τμήματα του λεκανοπεδίου.
Στην Θεσσαλονίκη θα βρέχει από νωρίς το πρωί της Κυριακής.
Πάντως τη Δευτέρα, οι βροχές και οι κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες θα περιοριστούν στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και στα νησιά του Αιγαίου και σταδιακά θα υποχωρήσουν.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά τη διάρκεια του διημέρου αυτού, όχι όμως σε τιμές όπου θα χρειαστεί να φορέσουμε ζακέτα. Ίσως στα ορεινά-ημιορεινά της χώρας, νωρίς το πρωί, να χρειαστεί να φορέσουμε κάτι φθινοπωρινό.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα αγγίξουν ειδικά τη Δευτέρα τα 7-8 μποφόρ στο κεντροβορειο Αιγαίο (βοριάδες), χωρίς ωστόσο αυτή τη στιγμή να διαφαίνεται ενδεχόμενο για απαγορευτικά στα πλοία.
Οσοι βιάζεστε να έρθει το καλοκαίρι, παρακαλώ να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα. Προέχουν οι καταιγίδες της Κυριακής...»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Καλλιάνος στη σελίδα του στο Facebook:









































































http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr



















on 7:07:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Καιρός - Προειδοποίηση Καλλιάνου: Ξεχάστε τα μπάνια την Κυριακή - Έρχονται...

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.