loading...

Ένα ιδιαίτερο πρωτότυπο αυτοκίνητο της NASA (βίντεο)Η πρωταρχική αποστολή για το Mars Rover Concept θα είναι να εκπαιδεύσει ανθρώπους στον κόκκινο πλανήτη και να ενθαρρύνει τον ενθουσιασμό των μελλοντικών γενεών να διατηρήσουν τη φλόγα της εξερεύνησης. Χτίστηκε από τους αδελφούς Parker – όχι εκείνους που εισήγαγαν τον κόσμο στη Monopoly.

Οι Shanon και Marc Parker έχουν κατασκευάσει μια σειρά από περίεργα οχήματα μέσω της εταιρείας Parker Brother Concepts, συμπεριλαμβανομένων των φουτουριστικών ποδηλάτων από την ταινία επιστημονικής φαντασίας του 2010 Tron: Legacy. Το δίδυμο συζήτησε με τους αστροναύτες για το σχεδιασμό, στη συνέχεια χτίστηκε το σύνολο του rover από το μηδέν σε μόλις πέντε μήνες.

Αποκαλύφθηκε στις 5 Ιουνίου σε ειδική τελετή στο διαστημικό κέντρο Kennedy της Φλόριντα. Θα παραμείνει στην επίδειξη στο κέντρο ως τμήμα του εκθέματος Journey to Mars. Όπως αναφέρθηκε, το rover είναι πλήρως λειτουργικό με ενσωματωμένες οθόνες και με κορυφαία ταχύτητα. Οι τροχοί έχουν σχεδιαστεί για να διασχίζουν τόσο τους βράχους όσο και για να προσφέρουν επίπλευση σε αμμώδεις συνθήκες. Δεν έχουμε λεπτομέρειες για το σύστημα κίνησης, αλλά η ηλεκτρική ενέργεια με ηλιακή φόρτιση είναι σχεδόν βέβαιη στο τμήμα της εξίσωσης. Επίσης, δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε την τρομερή ομοιότητα με τους αστεροειδείς δρομείς που παρουσιάζονται στην αγαπημένη αγωνιστική δράση Armageddon εκτός του κόσμου.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό ήταν συμπτωματικό ή σκόπιμο, λαμβάνοντας υπόψη τους δεσμούς με το Hollywood των αδελφών. Όποια και αν είναι η περίπτωση, το αγαπάμε απολύτως.
http://www.pentapostagma.gr

on 6:52:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ένα ιδιαίτερο πρωτότυπο αυτοκίνητο της NASA (βίντεο)

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.