loading...

Παρά την Κρίση στην Πατρίδα…Εμείς είμαστε κρατάμε γερά! (video)
Μπορεί η Κρίση να είναι εδώ και να μην τους δίνει περιθώρια για άλλους εξοπλισμούς και ανανέωση του Υλικού …Μπορεί καθημερινά να χτυπάνε δεκάδες ώρες πτήσεων για Αεροδιακομιδές κάνοντας την δουλειά άλλων, που χτυπάνε και υπερωρίες χωρίς να τις κάνουνε!

Μπορεί να τους δίνουμε Φόρμες ασκήσεων και άρβυλα όποτε θυμόμαστε ,μπορεί να τους χτυπάμε την πλάτη και να τους κοροϊδεύουμε ,μπορεί μπορεί να τους λέμε θα σας κάνουμε τη ζωή σας καλύτερη και να τους στέλνουμε να κάνουν τη ζωή μόνο των «»λαθρομεταναστών καλύτερη…Μπορεί !!!

Αλλά αυτοί χαμογελούν ειρωνικά μόλις οι Πολιτικάντηδες την κάνουν από τα Στρατόπεδα ,μαζεύονται και κάνουν αυτό που έχουν μάθει να κάνουν και το κάνουν καλά !

Απλά ετοιμάζονται να είναι εκεί όταν η Πατρίδα τους το ζητήσει και οι Πολιτικάντηδες θα έχουν εξαφανιστείς ίσως και εκτός Συνόρων …Γιατί αυτοί κρατάνε γερά και είναι ξεχωριστοί από όλους του άλλους ,που έχουν κάνει Εθνικό Σπόρ την Ρεμούλα ,την Μίζα και την Φυγοστρατία …Δυστυχώς οι Απαλλαγμένοι λόγω παλαβομάρας μας Κυβερνούν & με την δική μας ψήφο χρόνια τώρα
http://www.triklopodia.gr

on 11:38:00 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Παρά την Κρίση στην Πατρίδα…Εμείς είμαστε κρατάμε γερά! (video)

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.