loading...

Μεγαλογιατρός... μετέφερε σε άλλη πόλη τους ασθενείς για να μην κόβει αποδείξεις1.500 ευρώ πρόστιμο και άνοιγμα λογαριασμών σε νευροχειρουργό που δεν έκοβε αποδείξεις

Στην απόχη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) έπεσε μεγαλογιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πιάστηκε να μεταφέρει ασθενείς του από Θεσααλονική στην Κατερίνη με σκοπό να μείνει... μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και να μπορεί να μην κόβει αποδείξεις.

Πρόκειται για νευροχειρουργό της Θεσσαλονίκης, ο οποίος διατηρεί και δεύτερο ιατρείο-παράρτημα στην Κατερίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, όπως έδειξε ο έλεγχος, ο γιατρός προέτρεπε τους ασθενείς του -όσους μπορούσαν τουλάχιστον- να τον επισκέπτονται στην Κατερίνη για να τους εξετάζει, επειδή εκεί ένιωθε πιο άνετα να μην κόβει σχεδόν ποτέ καμία απόδειξη.

Μετά από έλεγχο της ΑΑΔΕ, ο γιατρός πιάστηκε στο ιατρείο της Κατερίνης να μην έχει κόψει 13 αποδείξεις. Ουσιαστικά δεν είχε κόψει τίποτε εκείνη την ημέρα. Ωστόσο, όπως προβλέπει ο νόμος, οι ελεγκτές δεν έκλεισαν το ιατρείο του, για να μη στερηθούν οι ασθενείς τις υπηρεσίες του.

Ωστόσο ο ιατρός πλήρωσε πρόστιμο 1.500 ευρώ και, από την άλλη, η εφορία θα ελέγξει και για πολλά χρόνια πίσω τους τραπεζικούς λογαριασμούς και το «πόεθν έσχες» για την περιουσία που κατέχει.

http://www.p/rotothema.gr

on 12:19:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Μεγαλογιατρός... μετέφερε σε άλλη πόλη τους ασθενείς για να μην κόβει αποδείξεις

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.