loading...

«Δεν θέλω να τον δω μπροστά μου»: Οργή του Μητσοτάκη για τον Πορτοσάλτε - Έτρεμε ο Αλαφούζος...























Η οργή του Μητσοτάκη ξέσπασε για τον πρόθυμο να βοηθήσει στον...
αγώνα για τη νεοδημοκρατική παλινόρθωση, δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε. Δημοσιοποιήθηκε βίντεο το οποίο δείχνει ότι η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού συμφερόντων Αλαφούζου ήταν στημένη.

Στο βίντεο - μετάδοση της ραδιοφωνικής συνέντευξης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται να δίνει χαρτάκι με ερωτήσεις στον Άρη Πορτοσάλτε. Εκείνος του κάνει την ερώτηση που επιθυμεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά την απάντησή του λέγοντας "χαίρομαι που μου κάνετε αυτή την ερώτηση"



Η δημοσίευση του βίντεο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, προκάλεσε την οργή του Κυριάκου Μητσοτάκη, οργή που ξέσπασε στο πρόσωπο του Άρη Πορτοσάλτε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη τηλεφώνησε νύχτα σε επιτελικό στέλεχος του ΣΚΑΪ και διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνώριζε πως τον κατέγραφε η κάμερα την στιγμή της ραδιοφωνικής συνέντευξης με αποτέλεσμα τον πρωτοφανή εξευτελισμό, τόσο του ιδίου, όσο και του δημοσιογράφου. Σε κάθε περίπτωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί πως με κάποιον τρόπο έπρεπε να μην έχει καταγραφεί η συγκεκριμένη στιγμή ή, τέλος πάντων, να σβηστεί το απόσπασμα.

Ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη φέρεται να είπε: "Ο πρόεδρος δεν θέλει να τον δει μπροστά του" και το μήνυμα αυτό ζήτησε να μεταφερθεί, όπως και έγινε, στον ιδιοκτήτη του σταθμού, Γιάννη Αλαφούζου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η κατάσταση στον ΣΚΑΪ είναι ιδιαίτερα τεταμένη, ενώ ήδη από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας γίνεται λόγος για ανεπαρκές προσωπικό του ΣΚΑΪ (Ας μην ξεχνάμε πως έχει προηγηθεί η απόλυση Μπογδάνου για τις αθλιότητες σε βάρος του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα), το οποίο "Μάλλον κάνει ζημιά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά τον βοηθά".

Κάποιοι άλλοι λένε πάντως πως ο Άρης Πορτοσάλτε σκόπιμα δεν ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη παίζοντας έτσι το παιχνίδι του Άδωνι Γεωργιάδη, που για τους δικους του εσωκομματικούς λόγους, ήθελε να πληγεί, τελικά, η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη μιας και είναι γνωστο πως ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ΝΔ καλοβλέπει τη θέση του προέδρου της ΝΔ και πριονίζει προσεκτικά την καρέκλα του αρχηγού της αξιωματικης αντιπολίτευσης.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

on 8:44:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for «Δεν θέλω να τον δω μπροστά μου»: Οργή του Μητσοτάκη για τον Πορτοσάλτε - Έτρεμε ο Αλαφούζος...

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.