loading...

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ …Προς την Εισαγγελία Αρείου Πάγου . Ανοίξτε το φάκελο «17 ΝΟΕΜΒΡΗ» ,οι ενδείξεις πλέον είναι συντριπτικές .

Η δικαιοσύνη ¨ρίχνει την Κυβέρνηση ¨ θα μπορούσε να συμπεράνει κάποιος . Το εκπληκτικότερο όμως είναι το εξής :

Η πρόσφατη – με ανθρωποκτόνο πρόθεση – επίθεση των τρομοκρατών σε βάρος αστυνομικών των Ματ

( θυμηθείτε την υπόθεση με τον αστυφύλακα Χρήστο Μάτη και την εκτέλεση του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Βασιλάκη Γεώργιου) , η αδιανόητη κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια ( απ όπου ¨κατάγεται ¨ ο Κουφοντίνας ) , η υποδοχή ΑΡΧΗΓΟΥ στον Κουφοντίνα κατά την έξοδό τους από τις φυλακές από γνωστές Αναρχικές συλλογικότητες που απολαμβάνουν μια ¨περίεργη ανοχή ¨ , η ένθερμη υποδοχή του , από τον γιο Αντιπροέδρου της Βουλής , ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΔΡΟ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
Η παράδοση του Κουφοντίνα ( τότε ) , που έγινε βάσει σχεδίου προκειμένου ¨να κλείσει ¨ ο φάκελος ( 17Ν ) και να προφυλαχτούν συγγενείς του και άλλοι φίλοι τους ( διαβάστε όλη την σχετική επιστολή Τζωρτζάτου ) , οι πρόσφατες δηλώσεις κυβερνητικού στελέχους ότι , δεν έχουν συλληφθεί όλα τα μέλη της ( 17Ν ) σε συνδυασμό με το ότι συνεχίζεται η τρομοκρατική δραστηριότητα στην χώρα με άλλες ταμπέλες , η πολιτικοποίηση της ιδεολογίας της τρομοκρατίας που φαίνεται με την μη μεταμέλεια του Κουφοντίνα για τις πράξεις τους , δεδομένο που τον διατηρεί και σήμερα ΕΝΕΡΓΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ , και διαμορφώνει έναν επικίνδυνο ¨φορέα τρομοκρατίας ¨ στην χώρα μας και σήμερα . ΔΕΙΝΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ – ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ , ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Όλα τα ανωτέρω , συνιστούν ¨Βαρεία και βάσιμος υπόνοια ¨ καθ όσων σχηματοποιείται πλέον η δράση , η φιλοσοφία και η συνέχεια μιας διαχρονικής τρομοκρατικής οργάνωσης που όχι μόνο εμπνέει και καθοδηγεί , αλλά συνεχίζει να δρα με άλλες μορφές και ταμπέλλες .

Η χορήγηση άδειας στον Κουφοντίνα , συνιστά την ποιο έξυπνη κίνηση της δικαιοσύνης και δεί ,του κράτους δικαίου , μέχρι σήμερα .

Τολμήστε το !! Μην αφήσετε το μήνυμα ότι η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου , υποχωρεί , με το να ανέχεται κάτι που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει .

Μην έρχεστε σε αντίθεση με το « κοινό περί δικαίου αίσθημα » . Ότι είναι νόμιμο δεν είναι κατ ανάγκη και ηθικό . Μην αφήσετε αδικήματα να παραγραφούν.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( σε επιχειρησιακή αναστολή )


on 11:51:00 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ …Προς την Εισαγγελία Αρείου Πάγου . Ανοίξτε το φάκελο «17 ΝΟΕΜΒΡΗ» ,οι ενδείξεις πλέον είναι συντριπτικές .

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.