loading...

Βαριά εκτεθειμένος ο Τόσκας μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Σταματιάδη

Πώς φτάσαμε στα «συλλυπητήρια» μετά το «ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος»
Απολύτως εκτεθειμένος είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας μετά την τραγική κατάληξη που είχε η ληστεία στο σπίτι της οικογένειας Σταματιάδη. Σήμερα μετά από την άνιση μάχη που έδωσε επί πολλές ημέρες, κατέληξε μέσα στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης που είχε πυροβοληθεί στο σπίτι του από ληστές τη Μεγάλη Δευτέρα.

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία εκφράζουν την οδύνη τους για το θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η σύλληψη των εγκληματιών που αφαιρούν ζωές αποτελεί για την Ελληνική Αστυνομία ύψιστη προτεραιότητα και δέσμευση για συνέχιση των προσπαθειών μέχρι οι δράστες να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο Νίκος Τόσκας εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Είναι ο ίδιος υπουργός που μόλις πριν λίγες μέρες δήλωνε με απίστευτο κυνισμό: «Αγγελικά πλασμένο κόσμο και κόσμο χωρίς προβλήματα, εγκλήματα και παραβάσεις αν κάποιος ξέρει, να μας τον πει!» όταν ερωτήθηκε για τη ληστεία στο σπίτι της οικογένειας Σταματιάδη. Από τον «μη αγγελικό κόσμο» στα «συλλυπητήρια», μία ανακοίνωση δρόμος...

Είναι ο ίδιος ο υπουργός που δηλώνει με κάθε ευκαιρία ότι η εγκληματικότητα μειώνεται, όπως άλλωστε είπε και ο συνάδελφός του κ. Νίκος Παρασκευόπουλος χθες, την ώρα που οι πολίτες νιώθουν όλο και πιο ανασφαλείς.

Είναι χαρακτηριστικά τα ευρήματα γκάλοπ σύμφωνα με τα οποία οι πολίτες εκφράζουν σε ποσοστό 68% έντονη δυσαρέσκεια για την ασφάλεια και την έλλειψη αστυνόμευσης, με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη να θεωρείται κατώτερος των περιστάσεων ακόμη και από το 55% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα του 2018 χτυπάει κόκκινο, με εισβολές σε σπίτια, ληστείες, βασανισμούς και άγριες δολοφονίες, κάτι που αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ, με τους πολίτες να είναι απέναντι στην κυβέρνηση και τις επιλογές του κ. Τόσκα σε ότι έχει να κάνει με τη διαχείριση της εγκληματικότητας. Την ώρα που το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με νούμερα που “μαγειρεύει” προσπαθεί να δείξει ότι η εγκληματικότητα παρουσιάζει μείωση συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, οι πολίτες δείχνουν όχι μόνο να μη συμφωνούν αλλά οι 7 στους 10 δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από το επίπεδο ασφάλειας και αστυνόμευσης. Στους ψηφοφόρους της Ν.Δ, το ποσοστό αυτό αγγίζει το 84% ενώ έκπληξή προκαλεί το γεγονός ότι ούτε το ποσοστό των 55% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ εγκρίνει την πολιτική του κ. Τόσκα.

Τα νούμερα σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση δεν είναι απλά αρνητικά αλλά δείχνουν ότι ο κ. Νίκος Τόσκας καταρρέει και ουσιαστικά κρίνεται από τους 7 στους 10 Έλληνες και το 55% των πολιτών που ψήφίζουν ΣΥΡΙΖΑ ως ακατάλληλος. Πλέον, το θέμα της ασφάλειας και της εγκληματικότητας αποτελεί μείζον ζήτημα για τους πολίτες όπως φαίνεται από τη δημοσκόπηση, με την κυβέρνηση να κατρακυλάει στο θέμα αυτό, την ώρα που ο κ. Τόσκας δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα και προκαλεί το κοινό αίσθημα με δηλώσεις τύπου “δεν ζούμε σε κοινωνία αγγελικά πλασμένη” ή αν “μπει ο ληστής σπίτι, κάντε ότι κοιμάστε για να γλιτώσετε”.

.protothema.gr

on 2:13:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Βαριά εκτεθειμένος ο Τόσκας μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Σταματιάδη

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.