loading...

Παραίτηση από Μέλος του Ε.ΠΑ.Μ μετά από αλλεπάλληλες ψυχικές κακοποιήσεις από άτομα εξουσίας..























Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά (πρώην μέλος Ε.ΠΑ.Μ)




Η κατάχρηση Εξουσίας με σκοπό το προσωπικό όφελος και οι παράνομες Νομιμοποιήσεις εσόδων, η μυστική απόκτηση περιουσίας Δημοσίων Υπαλλήλων,τα Πλαστά πτυχία και παρανομίες σωρό, με απασχολούν χρόνια τώρα. Και με απασχολούν και ως Ελληνίδα πολίτη ,αλλά και ως Καταγγέλουσα Δημοσίων Υπαλλήλων και Υπουργών της Γ.Γ.Αθλητισμού,που εξ αιτίας αυτών έχω υποστεί πολλά.

Οι εκάστοτε κυβερνήσεις φωνάζουν ότι θα πατάξουν την Διαφθορά ,αλλά πράττουν κατά το ΔΟΚΟΥΝ.
Και αν αυτός που καταγγέλει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ και τους τα χώνει κιόλας ΠΟΛΙΤΙΚΑ,απαξιούν πλήρως να ασχοληθούν.

Έλλειψη Διαφάνειας,φίμωση της ελευθερίας του τύπου και του λόγου,έλλειψη ελέγχου,καμία υπευθυνότητα και με την  Δημοκρατία ΑΠΟΥΣΑ,η κοινωνία σε άγνοια Πολιτική και το Κράτος Δικαίου Ανύπαρκτο και ασθενές.

Τα χρηματοδοτούμενα Πολιτικά κόμματα,αποκτούν στενές σχέσεις με τους όποιους χρηματοδότες με αποτέλεσμα να καλύπτονται όλοι πίσω από την ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ.
Ο φόβος της απώλειας της εξουσίας όσων την έχουν, ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ,δύσκολο να γλυτώσει κάποιος.

Με όλα αυτά απασχολούμενη επί σειρά ετών έχοντας καταθέσει στην Δικαιοσύνη,ΣΔΟΕ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ κλπ 13 καταγγελίες ,ζητώντας και ανοίγματα λογαριασμών,έβαλα το κεφάλι το δικό μου και της οικογενείας μου σε μεγάλο κίνδυνο,αφού έχει απειληθεί η ζωή μας και η κρατική ασφάλεια είναι επί ποδός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ συνέντευξή μου σε Δημοσιογράφο του HOT DOC  https://www.triklopodia.gr/voutigmeni-sta-skandala-geniki-grammatia-athlitismou/

Προερχόμενη ενεργό μέλος από την Νέα Δημοκρατία επί 30 έτη, αναγκάστηκα να καταγγείλω χωρίς δεύτερη σκέψη,εκ της θέσεώς μου ως Γραμματέας της Διευθύντριας των Οικονομικών,μέλη,στελέχη, Υπουργούς και το 2010 παρέδωσα την κάρτα μέλους μου και παραιτήθηκα με επιστολή στον τότε πρωθυπουργό ΣΑΜΑΡΑ.

Κανείς ωστόσο δεν  με απαξίωσε Δημόσια με αρνητικά σχόλια...φέρθηκαν έξυπνα,γιατί ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να τα βάλλουν μαζί μου εξ αιτίας των καταγγελιών μου και των αποδείξεων που είχα και έχω στα χέρια μου.

Έκτοτε έψαχνα εκείνη την Πολιτική στέγη που θα βοηθούσε στις Καταγγελίες,από τις οποίες σημειωτέον έχουν εκδοθεί επιβαρυντικά πορίσματα και έχουν ασκηθεί διώξεις κατά παντός υπευθύνου,περιμένοντας και τις περαιτέρω ενέργειες.

Το 2012 ήμουν από τα πρώτα ιδρυτικά μέλη των ΑΝΕΛ αφού παραπλανήθηκα κι εγώ από τον Καμμένο.
Του έδωσα στα χέρια του καταγγελίες,μου είπε θα ασχοληθεί η σύζυγός του δικηγόρος,με παρέπεμψε στον Καπερνάρο,ο οποίος αφού του έδωσα πλήθος απόρρητων και σοβαρών εγγράφων ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.

Έτσι πολύ θυμωμένη παραιτήθηκα και από Μέλος των ΑΝΕΛ.
Ωστόσο ούτε κάποιος από αυτούς μίλησε αρνητικά Δημόσια!

Και ήρθε η Εποχή του Αλέξη και του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε αυτούς δεν προσχώρησα ως μέλος,γιατί κάτι στον αέρα δεν μου άρεσε...
Τους είχα ενημερώσει όμως για τα Σκάνδαλα της Γ.Γ.Αθλητισμού στα γραφεία τους στην Κουμουνδούρου. 

Τους ψήφισα,αλλά αποδείχτηκαν μεγάλοι ψεύτες και ΠΡΟΔΟΤΕΣ που το ΟΧΙ μας το έκαναν Ναι.
 Ο τότε Βουλευτής τους Στάθης Παναγούλης με δικηγόρο του στο Πολιτικό του γραφείο μου είπε ότι θα  έκανε ερώτηση στην Βουλή,πήρε στοιχεία,αλλά ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ κι αυτός....ΤΟΣΗ ΣΑΠΙΛΑ....Όλοι Πουλημένοι.όμως ούτε αυτοί εκτέθηκαν Δημόσια,όπως κάποιοι ΕΠΑΜΙΤΕΣ που δεν σεβάστηκαν την απόφασή μου και έγραψαν αρλούμπες μην γνωρίζοντας λεπτομέρειες......

Για παράδειγμα,ΕΠΑΜΙΤΗΣ μου έγραψε ΔΗΜΟΣΙΑ αυτό...Βασίλειος Καραμπάτσας Μας είχατε απασχολήσει και στο παρελθόν σχετικά με το ΕΠΑΜ. Πάντα το ίδιο τραγούδι.. έρχομαι φεύγω έρχομαι φεύγω 
Είχα πει κάποια πράγματα και βγήκε η Χριστινούλα να μου έλεγε σταματά σε παρακαλώ σταμάτα σε παρακαλώ.... 
Όχι δεν θα συνεχίσω.. Το τελευταίο που θέλω να πω είναι να σας έχει πάντα ο Θεός καλά και με την αποχώρησή σας κάνατε το μεγαλύτερο δώρο στο ΕΠΑΜ.,,,,

Κάποιος άλλος ...Αποστόλης Ακαμωτάκης θα γραψεις κι εσυ μανιφεστο;;

Κάποιος άλλος...Nikos Tsipilis Όσοι μπαίνουν στο ΕΠΑΜ με δικούς τους στόχους και θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση συνήθως μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα φεύγουν και η πρώτη τους αντίδραση είναι σαν τα μικρά παιδιά που τους πήραν την καραμέλα από το στόμα να βγαίνουν στο fb και να κάνουν παράπονα.
Προφανώς το πνεύμα τους ήταν να πάρουν από το ΕΠΑΜ και όχι να δώσουν . Το ΕΠΑΜ είναι ΑΓΩΝΑΣ για όσους το καταλαβαίνουν είναι διακονία δεν είναι Χα Χα Χα και αυτοπροβολή

Κάποιος άλλος ΕΠΑΜΙΤΗΣ έγραψε λες και του είπα να σχοληθεί μαζί μου ζητώντας συνέχεια το τηλέφωνό μου...Γιώργος Παπαβασιλόπουλος ΔΙΚΙ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΥΒΟ ΝΑ ΑΣΚΟΛΟΥΜΕ ΜΑΖΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΛΟΒΡΑΔΥ
Ο στόχος μου και ο σκοπός μου προσχωρώντας στα κόμματα,ήταν ένας και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!
Να βρεθεί κάποιος να ασχοληθεί με τα τεράστια οικονομικά εγκλήματα που είχα καταγγείλει.Να βρεθεί κάποιος Πολιτικός που να σπρώξει τις καταγγελίες μου και να επιστραφούν εκατοντάδες εκατομμύρια ίσως και δις ευρώ στα κρατικά ταμεία από καταχραστές του Ελληνικού Δημοσίου.

Αφού είχα βρει τοίχο με τους παραπάνω,είχα πεισμώσει πολύ...

Και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου το Ε.ΠΑ.Μ.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ κάποιον ή κάποιους που θα ενδιαφερθούν για αυτόν τον τόπο και τους βασανισμένους Έλληνες από τους απατεώνες που τα ρήμαξαν ΟΛΑ.

Διάβαζα πολλά αρνητικά σχόλια από πολλούς για το Ε.ΠΑ.Μ...
Αλλά εγώ αν δεν δω και δεν ακούσω με τα αυτιά μου τα αρνητικά δεν τα πιστεύω....
Σίγουρα όμως όπου υπάρχει καπνός,υπάρχει και κάποια φωτιά...

Τον Δημήτρη Καζάκη τον άκουγα στα βίντεο,μου άρεσαν οι αναλύσεις του.
Μου άρεσαν τα Προτάγματα και με εκπροσωπούσαν...

Έτσι μία μέρα η πολύ καλή μου φίλη η Χριστίνα Βελίγκου με ενημερώνει ότι στο Ε.ΠΑ.Μ ήταν μέλος και στέλεχος ο Δικηγόρος Δημήτρης Παναγιωτόπουλος και καθηγητής Αθλητικού Δικαίου.

Η πρώτη μου αντίδραση ήταν έκπληξη,γιατί ήξερα ότι προερχόταν από το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ...αμέσως μετά χάρηκα....

Τον γνώριζα, όπως νόμιζα, καλά, γιατί είχαμε βρεθεί και στην τηλεόραση μαζί σε πάνελ όταν με καλούσαν να μιλήσω για τα Αθλητικά Σκάνδαλα και με είχε συνεχάρη και δημόσια.

Έτσι του τηλεφώνησα να τα πούμε...

Του είπα ότι θα κάνω διαδικτυακά αίτηση για μέλος στο Ε.ΠΑ.Μ,τον ρώτησα αν μπορώ να το επισημοποιήσω,μου είπε ΝΑΙ και τον Νοέμβριο του 2017 έγινα μέλος κι εγώ.

Κι από εδώ αρχίζει ένας Γολγοθάς μέσα στο Ε.ΠΑ.Μ.

Με ρώτησε για τις καταγγελίες μου και τι έχω κάνει με την Παράνομη απόλυσή μου από την Γ.Γ.Αθλητισμού εξ αιτίας των καταγγελιών μου.
Θέλησε να με βοηθήσει και πήρα τους φακέλους μου από τον τότε δικηγόρο μου,γιατί δεν ήμουν και ευχαριστημένη και τους πήγα στον Δ.Παναγιωτόπουλο,ο οποίος ήταν και στέλεχος του Ε.ΠΑ.Μ αφού ήταν στην Πολιτική Γραμματεία, στο Εθνικό Συμβούλιο και επικεφαλής του Τομέα Παιδείας και Αθλητισμού του Ε.ΠΑ.Μ.
Μάλιστα με τοποθέτησε κι εμένα μέλος του Τομέα Αθλητισμού.
Μου είπε ότι θα γινόταν μία ημερίδα στο ΤΙΤΑΝΙΑ με θέμα τον Αθλητισμό και να προετοιμάσω κείμενο για να μιλήσω....τον ρώτησα αν θα ενημέρωνα και για τις καταγγελίες μου και μου είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ....γιατί άραγε??
Στο Τομέα Αθλητισμού ήμουν διακοσμητική αφού ούτε συνεδρίαση κάναμε ούτε βγάζαμε ανακοινώσεις για σοβαρά θέματα....μέχρι που με ενημέρωσε με e-mal ότι ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ η ΗΜΕΡΙΔΑ.

Αφού είδε τα έγγραφα μου κάπου εκεί στον Ιανουάριο του 2018,είπε ότι θα μου έκανε μία αίτηση επαναπρόσληψης,αφού η απόλυση ήταν παράνομη.
Όταν τον ρώτησα ,ως όφειλα, τι χρήματα ήθελε γι αυτό,έπαθα ΣΟΚ...Ήθελε 2400 ευρώ,μπροστά τα 1000...του είπα είμαι ΑΝΕΡΓΗ που να τα βρώ??Του είπα αν γινόταν να του τα έδινα 300 κάθε μήνα,αφού το συζήτησα με το παιδί μου που ζει και εργάζεται στην Αγγλία καθηγητής,αλλά ήταν ανένδοτος ο Παναγιωτόπουλος...έπεσα από τα σύννεφα...έτσι αναγκάστηκα να ζητήσω πίσω τους φακέλους μου,πολύ απογοητευμένη από έναν άνθρωπο που δεν το περίμενα και μάλιστα ΠΟΛΙΤΙΚΟ....

Τα γραφεία του Ε.ΠΑ.Μ τα χωρίζουν 3 όροφοι από το γραφείο του Καθηγητή Δ.Παναγιωτόπουλου.
Κατέβηκα με τα πόδια τους ορόφους και...

Έμπαινα για πρώτη φορά στα γραφεία του  Ε.ΠΑ.Μ...
Θεέ μου είπα τι καταχνιά  με την πρώτη ματιά.

Ένας κύριος με μουστάκι με υποδέχτηκε,ακόμα δεν ξέρω το όνομά του,ουδείς άλλος στα γραφεία...Έφυγα...

Ξαναπήγα την επομένη και με υποδέχτηκε η Γραμματέας του Προέδρου η κυρία Πολυχρονοπούλου.

Αφού της είπα ότι ήρθα να βοηθήσω αν θέλετε κάτι,της είπα και το πρόβλημα με τον Παναγιωτόπουλο...την αντίδρασή της να την αξιολογήσετε εσείς όλοι που διαβάζετε,γιατί εγώ είχα σχηματίσει την γνώμη μου....Τι μου απάντησε η κυρία Πολυχρονοπούλου,η Γραμματέας του Προέδρου??

Κάνω πως δεν το άκουσα αυτό,εγώ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ, μου είπε....

(Φυσικά αφού συνεργαζόταν με τον Παναγιωττόπουλο δια ζώσης,εμένα θα έδινε σημασία??...αλλά τα προβλήματα με όλους αυτούς μία έμπειρη Γραμματέας Προέδρου δεν τα έβλεπε??ούτε κανένας από τους υπόλοιπους που συνεργάζονταν μαζί τους???Το Τζουνάμι που ερχόταν κανείς δεν το είχε πάρει είδηση??
Αγαπητέ Δημήτρη Καζάκη δεν ξέρεις ότι το περιβάλλον σου σε κατέβασε??και όσοι απέμειναν το ξανακάνουν με τον χειρότερο τρόπο??)

Αααα μάλιστα είπα από μέσα μου...δεν πειράζει θα το πω η ίδια στον Πρόεδρο και θα του δώσω και κάποιο έγγραφο ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ...

Έτσι κι έγινε...όταν πήγα να τον δω,ήθελε κατά ένα περίεργο τρόπο να έρθει μαζί μας στο γραφείο του Προέδρου και η Γραμματέας του....εγώ απαίτησα ΟΧΙ και πήγα και μίλησα με τον Πρόεδρο κατ ιδίαν με κλειστή πόρτα και έδωσα στα χέρια του τα έγγραφα ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ...

Δεν θα περιγράψω πως έφθασαν τα έγγραφά μου στον υπεύθυνο Τομέα Δικαιοσύνης Δικηγόρο κύριο Φώτη Μαζαράκη,αυτοί που έκαναν την μεταφορά γνωρίζουν καλά,όπως κι εγώ τι χέρια άλλαξαν τα έγγραφα μέχρι να δωθούν στον κύριο Μαζαράκη.

Μέχρι σήμερα λοιπόν δεν ασχολήθηκε κανείς,ούτε στο Ε.ΠΑ.Μ...Πως να το εξηγήσω στην κοινωνία και στον εαυτό μου αυτό?Κανένα ενδιαφέρον για τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ από αυτούς που καταθέσαν την ΜΗΝΥΣΗ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ??Γιατί??Πολλά ερωτηματικά....

Η κυρία Λέκκα μου είπε 2 φορές μέχρι σήμερα να καλέσω τον κύριο Μαζαράκη,αλλά μου εδόθη το σταθερό του τηλέφωνο στο οποίο άφησα μηνύματα ,αλλά ποτέ δεν με κάλεσε πίσω ο κύριος Μαζαράκης....επίσης είναι αξιοπερίεργο ότι δεν μου εδόθη το κινητό του κυρίου Μαζαράκη ώστε να τον βρω κάποια στιγμή....
Και το ερώτημα παραμένει...τι κάνατε τα έγγραφα??
Πρόεδρε??Κύριε Μαζαράκη??
ΛΟΙΠΟΙ???....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...ένα το κρατούμενο....

Είχα γραφτεί λοιπόν διαδικτυακά μέλος στο Ε,ΠΑ.Μ Νοέμβριο του 2017,αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν με ειδοποιούσε να πάω σε πυρήνα...

Η κυρία Πολυχρονοπούλου με τον τρόπο της μου έδειξε ότι δεν με γούσταρε και πολύ στα πόδια της,αφού μου έλεγε κάτσε να με βλέπεις που γράφω!!!!!!!!!!να μου κάνεις παρέα!!!!!!λες και πήγα για καφέ,χάνοντας τον χρόνο μου από Γλυφάδα στην ΟΜΟΝΟΙΑ...

Έτσι λοιπόν μία μέρα της λέω τι γίνεται με αυτήν την αίτηση μέλους που έχω κάνει τόσους μήνες??
Μου λέει θα το ψάξω...
Και γύρω στα τέλη Απριλίου δέχομαι τηλεφώνημα από την Κάλλη Δραμιτίνου,να με ενημερώσει ότι είδε την αίτηση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και θα μου τηλεφωνούσε ο κύριος Γκίκας ο οργανωτικός συντονιστής για να πάω στον πυρήνα στην Γλυφάδα.

Ποιοι κρατούσαν την ΑΙΤΗΣΗ στα αζήτητα τόσο καιρό??Οι Πραξικοπηματίες??Κι αν ναι,γιατί??Τα ερωτήματα απασχόλησαν ΚΑΠΟΙΟΝ στο  Ε.ΠΑ.Μ? Όταν ενημέρωσα τον Πρόεδρο,είπε απλά ότι το ήξερε,είχε ξανασυμβεί...τι έκαναν όμως όλοι για να μην ξανασυμβεί??

Αν δεν ήμουν εγώ ,που τα ψάχνω και είμαι δραστήρια και ήταν κάποιος άλλος στην θέση μου θα την είχε κάνει με ελαφρά πηδηματάκια....εκτός αν ήταν όντως ο στόχος κάποιων να διώχνουν κόσμο.

Αφού πήρα τους φακέλους μου από τον Παναγιωτόπουλο τον Δικηγόρο και στέλεχος του Ε.ΠΑ.Μ,φαίνεται ότι ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ....

Έτσι το αμέσως επόμενο διάστημα μαθαίνω,γιατί ουδέν κρυπτόν,ότι ο Δ.Παναγιωτόπουλος στην Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ και εν απουσία μου με χαρακτήρισε ως ΤΡΕΛΗ...Η πηγή που μου το ψιθύρισε ήταν αξιόπιστη.

Παθαίνω δεύτερο ΣΟΚ γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω το κίνητρό του για μία τέτοια ύβρι στο πρόσωπό μου.

Άρχισα να σκέφτομαι και να το συζητάω με δικούς μου ανθρώπους γιατί άραγε το έκανε?

Πρώτα το απέδωσα στο ότι επειδή δεν είχα το υπέρογκο ποσό που ζητούσε και του πήρα τους φακέλους ίσως με εκδικείται.
Αμέσως μετά σκέφτηκα μήπως εξωτερικοί παράγοντες που ενοχλούνται με τις καταγγελίες μου τον πλησίασαν και του είπαν να με αποδομήσει,ώστε να μου είναι δύσκολο να σταθώ στο Ε.ΠΑ.Μ.

Την αλήθεια την ξέρει ο ίδιος.

Εγώ του τηλεφώνησα και χωρίς να του πω τι τον ήθελα,ζήτησα να συναντηθούμε.
Έτσι κι έγινε....συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην οδό Πανεπιστημίου.

Εκεί τον στρίμωξα και τον έφερα προ απροόπτου ρωτώντας τον γιατί με αποκάλεσε ΤΡΕΛΗ σε ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ του Ε.ΠΑ.Μ....

Άλλαξε χρώματα,ταράχτηκε και μου είπε ότι εν ερήμην του λόγου έγινε και μου ζήτησε ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Όλως τυχαίως στο ίδιο καφέ του Ξενοδοχείου εκείνη την ημέρα ήταν ο σημερινός μου Δικηγόρος,ο οποίος μας είδε και του σύστησα τον Δ.Παναγιωτόπουλο.

Κι αυτό το επισημαίνω σε περίπτωση που επικαλεστεί ότι λέω ψέματα ότι  δεν με συνάντησε Ποτέ.Για καλή μου τύχη υπάρχει και μάρτυρας.

Έφυγα ικανοποιημένη από την συνάντησή μας γιατί το παραδέχτηκε και ζήτησε ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Όμως δεν με κάλυπτε πλήρως,γιατί τα άτομα τηςΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  στα οποία με εξέθεσε δεν ήξεραν για αυτή την συνάντηση και την ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. Είχαν την εικόνα της ΤΡΕΛΗΣ και αφού το έλεγε ο Δικηγόρος και Καθηγητής Δ.Παναγιωτόπουλος είχε κύρος και ενδεχομένως τον πίστεψαν.

Επειδή λοιπόν ήθελα να μάθουν ΟΛΟΙ και ΟΛΑ τα όργανα του κόμματος για την συνάντηση μου και την συγγνώμη Παναγιωτόπουλου κατ ιδίαν,έστειλα ένα ΑΙΤΗΜΑ να παρευρεθώ στην Πολιτική Γραμματεία και να ανακαλέσει ενώπιον όλων ο Παναγιωτόπουλος για την ακραία του συμπεριφορά,ζητώντας μου συγγνώμη Δημόσια.Ζήτησα και την παρουσία του Προέδρου.
Ακόμα ΠΕΡΙΜΕΝΩ βέβαια...


ΕΔΩ μπορείτε να ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ το ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ 

ΕΠΑΜ ΝΤ ΓΛΥΦΑΔΑ <epam.nt.glyfada@gmail.com>

20 Ιουν 2018, 8:41 μ.μ.
προς κρυφή κοιν.: εγώ
ΠΡΟΣ : το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ε.ΠΑ.Μ.

Σας προωθούμε το παρακάτω αίτημα του μέλους της Τοπικής μας Οργάνωσης Κας Θεοδωροβίας Πλακά και παρακαλούμε να επιληφθείτε. Θα θέλαμε κατά τη συζήτηση του αιτήματος να παραστεί το προαναφερόμενο μέλος μας, που καταθέτει το αίτημα, καθώς και ο Οργανωτικός Συντονιστής της Τ.Ο. Κος Παναγιώτης Γκίκας.

Για την Τ.Ο. Ε.ΠΑ.Μ. Γλυφάδας - Ελληνικού

Γιώργος Κόλλιας
Συντονιστής Επικοινωνίας

---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: Via Plaka <viaplaka@gmail.com>
Ημερομηνία: 20 Ιουνίου 2018 - 12:34 μ.μ.
Θέμα: AITHMA




Θεοδωροβία Πλακά (Μέλος Ε.ΠΑ.Μ Γλυφάδας)

Κινητό 6938...


Προς την Τ.Ο Γλυφάδας

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Προσπαθώντας στην δημόσια προβολή του Ε.ΠΑ.Μ, πρότεινα να ενημερώσω τα Ηγετικά όργανα του Ε.ΠΑ.Μ για Σκάνδαλα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στον τέως χώρο της εργασίας μου, στην Γ.Γ.Αθλητισμού, τα οποία έχω καταγγείλει στον Άρειο Πάγο, στο ΣΔΟΕ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και γενικότερα στην δικαιοσύνη και εξ αιτίας των οποίων απολύθηκα παράνομα, μετά από 25 έτη έντιμης υπηρεσίας στο Δημόσιο.

Επιγραμματικά σας πληροφορώ πως αυτή η ενημέρωση δεν κατέστη εφικτή,αν και μου είχε ειπωθεί ότι θα συμβεί και είχε συμφωνήσει και ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ, κύριος Δημήτρης Καζάκης.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ μεταφέρθηκαν εντυπώσεις και όχι πληροφορίες, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία ακραία αντίδραση με ύβρι προσβλητική για την προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά μου από τον κύριο Δημήτρη Παναγιωτόπουλο σε διάρκεια συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.

ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ για την προσβλητική αυτή συμπεριφορά, ζήτησα ραντεβού μαζί του,.ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ το λάθος του και μου ζήτησε συγγνώμη ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ όμως.

Είναι απορίας άξιον η συμπεριφορά αυτή του κυρίου Παναγιωτόπουλου, αν σκεφτεί κανείς ότι τον γνώριζα χρόνια πριν και μάλιστα έχουμε βγεί και στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ μαζί, δίνοντάς μου ΔΗΜΟΣΙΑ συγχαρητήρια για τις καταγγελιες μου.

Επειδή η λανθασμένη εντύπωση για το πρόσωπό μου εξακολουθεί να υπάρχει από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και γενικότερα στο Ε.ΠΑ.Μ, παρακαλώ όπως προωθήσετε το αίτημά μου αυτό και συγκεκριμένα ζητώ να μου ζητηθεί συγγνώμη από τον κύριο Δημήτρη Παναγιωτόπουλο ενώπιον των ιδίων προσώπων και ενώπιον της Πολιτικής Γραμματείας, ώστε να λυθεί το θέμα και να αποκατασταθεί η υπόληψή μου στο όργανο Του Ε.ΠΑ.Μ.

Εκ μέρους μου ουδεμία ενέργεια υφίσταται που να δικαιολογεί τον άσχημο χαρακτηρισμό εκ μέρους του κυρίου Παναγιωτόπουλου και μάλιστα εν απουσία μου,πράγμα το οποίον δεν ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Επίσης, αν κρίνετε χρήσιμο για το Ε.ΠΑ.Μ, μπορώ να αναπτύξω τα σοβαρά θέματα που αφορούν το Δημόσιο Συμφέρον με στοιχεία και με στόχο την ανάδειξή τους από το Ε.ΠΑ.Μ.

Πρόκειται για πολλαπλές παράνομες πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, με πολλούς αποδέκτες που εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να διοικούν το Δημόσιο ενώ το έχουν ζημιώσει.

Αυτό θα δείξει σε όλους ότι το Ε.ΠΑ.Μ δεν καλύπτει κανέναν που παρανομεί εις βάρος των πολιτών, θα δείξει ότι η  μελλοντική του πορεία θα είναι αυτή της προστασίας του Δημοσίου συμφέροντος με πράξεις και όχι μόνον με διακηρύξεις.

Είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε οργάνου του Ε.ΠΑ.Μ για να ενημερώσω με κάθε εμπιστευτικότητα και σοβαρότητα που προσήκει.

Επιθυμώ την παρουσία του Προέδρου του Ε.ΠΑ.Μ, κυρίου Δημήτρη Καζάκη.και για την ύβρι, αλλά και για την ενημέρωση όλων των ανωτέρω.



Καμία απάντηση έκτοτε και καμία ενημέρωση....άκρα του τάφου σιωπή των πάντων....

Κανένας δεν πήρε θέση....
Ωστόσο ο πυρήνας μου ζητούσε να μάθει τι έχει γίνει...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ 

ΕΠΑΜ ΝΤ ΓΛΥΦΑΔΑ epam.nt.glyfada@gmail.com

Πέμ, 12 Ιουλ, 9:33 μ.μ.
προς ΕΠΑΜ, κρυφή κοιν.: εγώ
ΠΡΟΣ : ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά με το από 20 Ιουνίου 2018 αίτημα του μέλους της Τοπικής μας Οργάνωσης Κας Θεοδωροβίας Πλακά.

Γιώργος Κόλλιας
Συντονιστής Επικοινωνίας




Ήρθε μία απάντηση από τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ



ΕΠΑΜ ΝΤ ΓΛΥΦΑΔΑ epam.nt.glyfada@gmail.com

Πέμ, 21 Ιουν, 10:22 μ.μ.
προς κρυφή κοιν.: εγώ

---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: Κεντρική Γραμματεία Ε.ΠΑ.Μ. <info@epamhellas.gr>
Ημερομηνία: 21 Ιουνίου 2018 - 10:57 π.μ.
Θέμα: FW: AITHMA
Κοιν: Κεντρική Γραμματεία ΕΠΑΜ <info@epamhellas.gr>


ΠΡΟΣ:  Π.Γ.
ΚΟΙΝΟΠ.: Τ.Ο. ΝΤ ΓΛΥΦΑΔΑ(για ενημέρωση ότι προωθήθηκε)

ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ

Συναγωνιστικά
Δημήτρης Τσουκούρογλου, για την
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
cid:image001.jpg@01D16683.0B1CC9C0
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Ε.ΠΑ.Μ.
Βερανζέρου 4, 4ος όροφος Πλ. Κάνιγγος 
Τ.Κ. 10677, ΑΘΗΝΑ

           Είχε προωθηθεί το αίτημά μου και στο Δημοκρατικό κόμμα Ε.ΠΑ.Μ
           ήθελε ΕΓΚΡΙΣΗ κυρίες και κύριοι άκουσον ,άκουσον,.η οποία δεν ήρθε ΠΟΤΕ....
           Τι ξέρει για το θέμα η Γραμματέας του Προέδρου??Ερωτήματα μέχρι σήμερα ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ....

           Άφησαν ένα μέλος τους να συκοφαντείται ασύστολα 
           και ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΜΙΑ θέση ...δύο τα κρατούμενα....
           έτσι ήρθε και η δικιά μου πρώτη αντίδραση παραίτησης,
           αλλά εν τω μεταξύ καθαιρέθηκαν οι πραξικοπηματίες 
          και έφυγαν κι έτσι παρέμεινα....όμως είχα την δυσαρέσκεια 
          που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολήθηκε....

          Ο Δημήτρης Καζάκης θέλοντας να βγάλει ένα περιοδικό μου προτείνει
          την οργάνωσή του και να γράφω Αθλητικά άρθρα....
          Η Γραμματέας του μου έλεγε να συντονίζω,ο Πρόεδρος
          ενώπιόν της της επανέλαβε να  ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ....Ξέρετε, είναι άλλο η Οργάνωση
          και άλλος ο Συντονισμός περιοδικού.
         Οργανώνω σημαίνει φροντίζω κάτι να γίνει ΣΩΣΤΑ. Έχω την όλη φροντίδα...
        .ΣΥΝΤΟΝΙΖΩ σημαίνει ρυθμίζω,τακτοποιώ τους αρθρογράφους κλπ...
         Στο ΟΡΓΑΝΩΝΩ υπάρχει πλήρης ευθύνη της επιτυχίας ή της αποτυχίας,
          στο συντονίζω μοιράζονται οι ευθύνες.

          Αφού λοιπόν η Γραμματέας του Προέδρου μου στέλνει τα τηλέφωνα
          και τα e-mails όσων θα συμμετείχαν στην έκδοση του περιοδικού,
          με πολύ χαρά πραγματικά ξεκίνησα να επικοινωνώ
          για να οργανώσω συνάντηση
          να γνωριστούμε σε πρώτη φάση με τους αρθρογράφους.

          Με μεγάλη έκπληξη μου έλεγαν ότι τους είχε ενημερώσει
          η κυρία Λέκκα.
          Και όπως καταλαβαίνετε ήταν πολύ προσβλητικό για μένα....
          Έτσι πολύ στενοχωρημένη για την τρικλοποδιά
          που μου έβαλαν από την αρχή φαντάστηκα τι θα γινόταν μετά
          και στέλνω ένα μήνυμα SMS στον Πρόεδρο αναλυτικό
          παραίτησής μου από την οργάνωση του περιοδικού.
          Είμαι σίγουρη ότι ενοχλήθηκε,αλλά δεν μου είπε τίποτα.

         Έχω μάθει στην ζωή μου να διεκπεραιώνω ότι μου δίνουν....
         όταν εμπλέκονται πολλοί η αποτυχία είναι δεδομένη
         και δεν έχω μάθει να αποτυγχάνω.

         Γίνεται το Πραξικόπημα ανατροπής του Δημήτρη Καζάκη,
         το πήρε είδηση έστω κι αργά και καθαιρεί τους Πραξικοπηματίες
         και μένει χωρίς Πολιτικά όργανα....
         Ήταν η στιγμή που είχα ενημερώσει και τον πυρήνα μου,
         ότι αν δεν έφευγαν αυτοί
         που είχαν λάβει μέρος στην συκοφάντησή μου
         και δεν έκαναν δεκτό το αίτημά μου,
         ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΕΓΩ....

         Έτσι μπροστά στα γεγονότα έκανα πίσω...

          Είναι η αλήθεια ότι έχω δεί και ακούσει πολλά μέσα στο κόμματα ,
          αλλά την περίπτωση του Ε.ΠΑ.Μ την ζούσα πρώτη φορά....
          μπήκα σε ένα κόμμα που στην πορεία έμεινε μισό
          και χωρίς Πολιτικά Όργανα, δηλαδή κρέμεται σε μία κλωστή
          πριν τον γκρεμό και οι εμπάθειες και οι συμπάθειες,
          έχουν τον πρώτο ρόλο.

           Ιδρύεται η ΟΕΣ (Οργανωτικη Επιτροπή Συνεδρίου) 
           και αποφασίζουν,
           να υπάρχουν σύνδεσμοι τακτικοί και αναπληρωματικοί 
           που θα ενημερώνουν,
           τους πυρήνες τους για τα θέματα 
           που θα συζητιούναι και προκύπτουν.

           Ο οργανωτικός συντονιστής του πυρήνα μου της Γλυφάδας,
           κύριος Παναγιώτης Γκίκας,
           προτείνει τον εαυτό του τακτικό και αναπληρωματική εμένα
           και γράφει τα ονόματά μας σε ένα χαρτί.

           Ο κύριος Παπαντωνίου ο οποίος όταν έφυγαν οι Πραξικοπηματίες
           έτριβε τα χέρια του που θα ήταν το δεξί χέρι του Καζάκη,
           μόλις είδε το όνομά μου στο χαρτί και στους συνδέσμους
           δυσανασχέτησε και μου το μετέφεραν....
           'Ηταν τότε που είπα δεύτερη φορά ,θα φύγω, θα φύγω δεν πάει άλλο...
           ενημέρωσα για το συμβάν τον Πρόεδρο,
           ο οποίος μου ζήτησε μέσω του συντονιστή κυρίου Γκίκα 
           να μην παραιτηθώ και να κάνω υπομονή
           για άλλη μια φορά.Το ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ και τον υπάκουσα...
           τρίτο κρατούμενο...

           Για να επικοινωνούν οι σύνδεσμοι με τα μέλη της ΟΕΣ
           έφτιαξαν ένα googlegroup
           όπου συνομιλούσαν ΄και έλεγαν γνώμες και απόψεις.ήμουν κι εγώ εκεί
           αφού ήμουν σύνδεσμος  για τον πυρήνα μου.

            Πολλές φορές οι συζητήσεις τους είχαν ξεφύγει από το θέμα
            και γι αυτό εγώ συμμετείχα αραιά και πού,
            αλλά τους παρακολουθούσα.

            Έτσι συνέβη το απίστευτο...

           Υπήρχε ένα μέλος το οποίο έκανε κάποιους λάθος χειρισμούς
           στην επικοινωνία.
           Αντί να τον διορθώσουν,να τον συμβουλεύσουν και να τον φωνάξουν
           ρε αδελφε σε απολογία,ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ
           στο googlegroup εν αγνοία του...
           Το συγκεκριμένο μέλος υποστήριξε ο Παναγιώτης Μαρούδας
            μέλος Ε.ΠΑ.Μ και Οργανωτικός  Συντονιστής Ζακύνθου.

             Αφού διάβαζα κι εγώ τα μύρια όσα συκοφαντικά πήρα θέση
            και έγραψα τις απόψεις μου,τις οποίες προωθούσα στον Πρόεδρο
             Δ.Καζάκη για να διαβάζει τι γίνεται στο κόμμα
             υπό διάλυση και από ποιούς...

            Και έγινε το εξής  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εκ μέρους ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ
            του Προέδρου,κυρίας ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ,η οποία είχε ανακινήσει
            το όλο θέμα στην ΟΕΣ , που καμία σχέση δεν είχε το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ
            με συκοφαντίες...
            Από πού αρχίζουν και πού τελειώνουν οι αρμοδιότητες
            μιάς Γραμματέως Προέδρου??
            Επί παντός??

             Μου έγραψε λιοπόν εκνευρισμένη,ότι ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ 
             να στέλνω τους διαλόγους μου στον Πρόεδρο Δ.Καζάκη...!!!!!!!!!!!!

             Πείτε μας λοιπόν κυρία Πολυχρονοπούλου με τον αυταρχισμό σας,
             βάσει ποίου άρθρου και ποίας διάταξης του Καταστατικού
             προβλέπεται αυτό??
             Καταπατάται την Δημοκρατία και με κάνατε να νοιώσω 
             ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε  ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ και
             ΟΧΙ ΕΠΑΜΙΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ....
             Τι φοβηθήκατε??Μην δει τα χάλια ο Πρόεδρος??Λες και δεν τα ξέρει...

              Αλλά Πρόεδρε Δημήτρη Καζάκη οι αρχηγοί, 
              ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ,
              παίρνουν θέση...
              Κι ακόμα δεν έχεις πάρει....

              (Όλοι οι ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ παρακάτω σε συννημένο 
              του Παναγιώτη Μαρούδα προς τον κύριο Γκίκα,συντονιστή Γλυφάδας)

               Και η συγκλονιστική και τελευταία συνέχεια??
               Δόθηκε έξω από τον πυρήνα μου 
               με τον κύριο Γκίκα,οργανωτικό συντονιστή....

               Τελευταία μου έκαναν πρόταση να αναλάβω 
               συντονιστής επικοινωνίας
               στον πυρήνα μου και το αποδέχτηκα..
..

               Στις 5 Νοεμβρίου το απόγευμα στο Ε.ΠΑ.Μ Γλυφάδας
               ήρθε ένα e-mail από τον Παναγιώτη Μαρούδα,ο οποίος τυχαίνει 
               να είναι και καλός φίλος,που έγραφε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
               ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Ε.ΠΑ.Μ Γλυφάδας κυρίου Γκίκα....

               Ως είχα υποχρέωση του το προώθησα.ΜΟΝΟΝ σε εκείνον.

               Την ίδια ημέρα Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 20:30 το βράδυ
                είχαμε την συνέλευσή μας στον πυρήνα...

                Εγώ πάντα συνεπής στην ώρα μου.Τα γραφεία κλειστά. 
                ΣΚΟΤΕΙΝΑ και κρύο.
                Περίμενα και στις 20:45 καλώ τον κύριο Γκίκα στο τηλέφωνο
                να δω αν θα έρθει....
                και μου λέει είμαι στο Νοσοκομείο,φαρμακείο να μου σταματήσουν
                το αίμα από κόψιμο στο πρόσωπο.μην φύγεις μου λέει ,θα έρθω....
               Ήρθε στις 21:00.

               Μου λέει ο Κόλλιας δεν ήρθε??Του λέω ξεχάσατε??
               Είναι στο χωριό του.

               Μου λέει δεν έχω κλειδιά μαζί μου,δεν πειράζει πάμε να φύγουμε
               να σε πάω με το αυτοκίνητό μου...
               γιατί λόγω των απειλών που έχω δεχτεί
               η ασφάλεια μου είχε προτείνει να μην οδηγώ το αυτοκίνητό μου 
               και γίνομαι στόχος....
               Με μεταφέρουν οι δικοί μου άνθρωποι...

               Μπήκα στο αυτοκίνητο και τον ρωτάω αν είδε το e-mail 
              του Παναγιώτη Μαρούδα .....
               και η αντίδρασή του μου προκάλεσε φόβο,
               τρόμο και φυγή μαζί,
               ήταν όταν ΆΡΧΙΣΕ να ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ....
               ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ για τον ΜΑΡΟΥΔΑ.... 
               και γιατί μου έστειλες το e-mail του και δεν θέλω τα e-mail του,
               είναι κακός άνθρωπος κλπ....

               Είστε λάθος κύριε Παναγιώτη του έλεγα εγώ....
              Τίποτα εκείνος ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ και με ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
              ως συντονιστής επικοινωνίας εγώ, μου ΦΩΝΑΖΕ να μην του στέλνω 
              τα e-mail του ΜΑΡΟΥΔΑ....Μη χειρότερα λέω στον εαυτό μου...
             φύγε μακριά,αυτό δεν είναι κόμμα ούτως ή αλλιώς 
             και εδώ υπάρχει ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ  του χειρίστου είδους....
             ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ....εγώ είμαι αγωνίστρια χρόνια....
             θα χάσω την αξία μου και το κύρος μου μαζί σας....

            Διαβάζοντας το συννημένο του Παναγιώτη Μαρούδα 
            θα διαβάσετε όλους τους διαλόγους Ντροπής,
            άσχετους με την Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου και θα διαβάσετε επίσης 
             και τις δικές μου ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....

             ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΡΟΥΔΑ στον κύριο ΓΚΙΚΑ
        ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΕΠΑΜ                    ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Εισερχόμενα
x

Παναγιώτης Παυλ. ΜΑΡΟΥΔΑΣ - Panagiotis P. MAROUDAS

Συνημμένα5 Νοε 2018, 5:44 μ.μ. (Πριν από 11 ημέρες)
προς ΕΠΑΜ, ΕΠΑΜ
Αγαπητέ συναγωνιστή, κύριε Γκίκα.
Σας εφοδιάζω με τον μακρύ "διάλογο", μόνο και μόνο επειδή
 στην δική σας τοπικη ανήκει ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ.
Μου είναι γνωστό πως απεχθάνεται
συτό που λέγεται ξεκατίνιασμα.
Ομως το εσωτερικό bulling, η τρομοκράτιση,
η λοιδωρία, οι ύβρεις μεταξύ ΣΤΕΛΕΧΩΝ,
είναι πιό σοβαρό θέμα.

Κι επειδή, δεν διώξαμε τον Κυπριώτη 
για να μας καθίσουν στο σβέρκο 
οι επι τόσα χρόνια σιωπηλοί υπηρέτες
 και παρατρεχάμενοί του,
σας ζητώ να πάρετε την απαραίτητη υπομονή και ψυχραιμία,
να διαβάσετε προσεκτικά το τί και ποιός και πότε,
 καθώς και τις συνεννοήσεις, έτσι ώστε να μπορέσετε
να ενημερώσετε τον πρόεδρο, αν αυτός το θέλει,
για την εκτίμησή σας ή την εκτίμηση της τοπικής σας,
αφού όλα είναι ανοικτά και δημόσια.

Δεν έχω απαντήσει, συνειδητά.
Εχω τοπική σε λίγη ώρα και δεν θα ασχοληθώ
με ανταπαντήσεις.
Επίσης, θα περίμενα παρέμβαση ή κάποια ενέργεια του προέδρου μας,
 αφού του το ζήτησα.
Αν αυτό δεν γίνει, υποχρεωτικά
θα απαντήσω σε έναν έκαστο,
σε μία εκάστη των μετασχόντων έως χθες στους "διαλόγους".
Με εκτίμηση κι ευχές για δυναμική σας παρουσία,
Παναγιώτης Παυλ. Μαρούδας,
Μέλος Τ.Ο. ΕΠΑΜ Ζακύνθου

Συνημμένα ένα αρχείο.


Το αρχείο δεν ανοίγει ακόμα....ΣΥΓΓΝΩΜΗ




________________________________________________________________________________________________________
Παναγιώτης Παύλ. Μαρούδας
Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου
Αλεξάνδρου Ρώμα 12 - 29100 Ζάκυνθος 
Τηλ. Κινητό-viber-whatsapp : +30-6946-464-262  -  email : maroudasp@gmail.com
- Skype : pyrforosz

________________________________________________________________________________________________________
Panagiotis P. MAROUDAS
Dipl. Civil Engineer National Technical University of Athens - Contractor of Private Works - Real Estate Office
Alex. Roma 12 - 29100 Zakynthos ( Zante ) - HELLAS - ( GREECE ) - EUROPE
Tel. Mobile-viber-whatsapp : +30-6946-464-262 - email:  maroudasp@gmail.com
- Skype : pyrforosz

________________________________________________________________________________________________________
"Hont soit qui mal y pense".
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ: Όταν προωθείς ένα μήνυμα, διέγραψε πρώτα όλες τις διευθύνσεις που φανερώνουν από ποιον το έλαβες και ποιοι ήταν οι παραλήπτες. Βάλε τις διευθύνσεις των παραληπτών στο πεδίο "Ιδιαίτερη Κοινοποίηση" (bcc) και όχι στα πεδία "Προς" (to) και "Κοινοποίηση" (cc) για να μην φαίνονται τα emails των παραληπτών.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Τα περιεχόμενα αυτού του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τυχόν συνημμένων προορίζονται αποκλειστικά για τον αποδέκτη (-ες) και μπορεί να περιέχουν εμπιστευτικές ή / και προνομιακές πληροφορίες και μπορεί να προστατεύονται νομικά από την οποιαδήποτε κοινοποίηση, χωρίς έγγραφη συγκατάθεση του αποστολέα τους. Αν δεν είστε ο αρχικός  παραλήπτης αυτού του μηνύματος , ή αν το μήνυμα σας έχει απευθυνθεί κατά λάθος, παρακαλώ ειδοποιήστε αμέσως τον αποστολέα του παρόντος, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απάντησης, και στη συνέχεια παρακαλώ διαγράψτε αυτό το μήνυμα και τυχόν συνημμένα. Αν δεν είστε ο αρχικός παραλήπτης το μηνύματος αυτού, θέλω να σας ενημερώσω πως οποιαδήποτε χρήση, διάδοση, αντιγραφή ή αποθήκευση αυτού του μηνύματος ή των συνημμένων του, απαγορεύεται αυστηρά και διώκεται ποινικά από την ισχύουσα Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία.


P   Παρακαλώ σκεφτείτε το Περιβάλλον και τυπώστε αυτό το μήνυμα μόνον εάν είναι απολύτως απαραίτητο
Περιοχή συνημμένων



             Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο του κυρίου Γκίκα,
             μου είπε ότι θα με έπαιρνε τηλέφωνο,
             αλλά μέχρι την ημέρα που έστειλα την Αρχική μου Παραίτηση
             δεν είχε εμφανιστεί,κάτι που σημαίνει ότι γούσταρε την Παραίτηση
             και δεν του καιγόταν καρφί,όπως και σε πολλούς άλλους....

             ΕΔΩ το σύντομο αίτημα παραίτησής μου που προηγήθηκε

            Παραίτηση από Μέλος του Ε.ΠΑ.Μ

Εισερχόμενα
x

Via Plaka viaplaka@gmail.com

Δευ, 12 Νοε, 7:56 π.μ. (Πριν από 4 ημέρες)
προς ΕΠΑΜ
Συναγωνιστές...

Δεν θα μπορέσω να παρευρίσκομαι πλέον στις συνελεύσεις του πυρήνα! ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ.
Ήμουν συνεπέστατη έως σήμερα στις παρουσίες μου εκεί.
Σας ευχαριστώ για την συνεργασία.

Σας ενημερώνω ότι μετά από διαλόγους Ντροπής την προηγούμενη εβδομάδα
 σε ένα Πολιτικό όργανο όπως η ΟΕΣ,ξεχείλισε το ποτήρι της ΥΠΟΜΟΝΗΣ μου!
Θα σας ενημερώσουν ο κύριος Γκίκας και ο Κύριος Κόλλιας,
 οι οποίοι γνωρίζουν τους διαλόγους.

Η πλήρης άγνοια Πολιτικού λόγου και μη υπευθυνότητας
και εκ μέρους της Γραμματέως του Προέδρου,αλλά και μελών ΟΕΣ
και Συνδέσμων αυτής, δεν μου επιτρέπει να ΣΥΝΕΧΙΣΩ τους αγώνες μου μαζί σας,
καταπατώντας τις ΑΞΙΕΣ μου και την αξιοπρέπειά μου,που ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ
30 και πλέον έτη,ενασχόλησής μου με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Η εκτίμησή μου στο πρόσωπο του Προέδρου  Δημήτρη Καζάκη
παραμένει,
ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα πάρει θέση σε όλα αυτά που συμβαίνουν,
ενώ εκείνος αγωνίζεται όλη μέρα,αλλά ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
δεν μπορεί να φέρει την Άνοιξη και την Ελευθεριά!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ οι λόγοι ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ θα σας σταλούν τις επόμενες ημέρες.

Παρακαλώ όπως με διαγράψετε από τους καταλόγους ΜΕΛΩΝ του Ε.ΠΑ.Μ.

Ευχαριστώ
Θεοδωροβία Πλακά

               Εγώ ξαλάφρωσα,έκανα ένα ΟΥΦ....αλλά ως Δημόσιο πρόσωπο
               όφειλα να ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ τα πάντα....η κοινωνία πρέπει να γνωρίζει,
               ποιοί είναι όλοι αυτοί που θέλουν να τον σώσουν....
                και το Ε.ΠΑ.Μ δεν μπορεί ,έχει πολλά προβλήματα δυστυχώς.

               Πόσο λυπηρό,αγαπητέ Δημήτρη Καζάκη....
               Πήγαινε στα παιδιά σου,στην οικογένειά σου,γράφε βιβλία
               να διαβάζει ο κόσμος και κλείσε την πόρτα πίσω σου....
               ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΚΑΝΟΥΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ,σε εκθέτουν....
                Από συμπάθεια στο λέω....

               Μέσα σε ένα Πολιτικό όργανο προετοιμασίας του Συνεδρίου 
               γράφτηκαν ΤΡΟΜΕΡΑ και ποινικοποίησαν ακόμα και το fb του Μαρούδα 
               γιατί έγραψε κάτι και έχοντας την μυίγα ΝΟΜΙΖΑΝ ότι τους αφορούσε
               και ο Κύριος Παπαντωνίου και κυρία Χαραλάμπους τόλμησαν
               να κουτσομπολέψουν με κατινιές το fb του Μαρούδα,το δεξί χέρι του Καζάκη....
               πού ζούμε???αυτοί θα αντιπροσωπεύσουν Ψηφοφόρους??
               Αυτοί μέχρι και fake news έδωσαν στον Καζάκη,χωρίς να διασταυρώσουν την                                 είδηση,όταν έκανε εκπομπή ο άνθρωπος και επέμεναν να πει είδηση του 2014 
               και θα τον έκαναν ρεζίλι???Ευτυχώς το πήρε είδηση στο παρά 5...
          

         Προσοχή...



Εισερχόμενα
x

Via Plaka viaplaka@gmail.com

Δευ, 10 Σεπ, 9:06 μ.μ.
προς oesepam, Xριστίνα
Καλησπέρα σας!

Εκφράζω την κάθετη διαφωνία μου με ειδήσεις που προωθούνται
στον Πρόεδρο Ε.ΠΑ.Μ Δημήτρη Καζάκη χωρίς να φιλτράρονται,
να διασταυρώνονται και να τσεκάρονται ημερομηνίες...
Κι εγώ κάνω αναρτήσεις με παλιές δηλώσεις για να θυμόμαστε τι έλεγαν
οι εξαπατητές και ψεύτες,αλλά γράφω ότι είναι δημοσίευση του τάδε έτους
και δεν παραπληροφορώ...
Θέλει προσοχή...  

Οι όποιες ειδήσεις πρέπει να προωθούνται ΑΜΕΣΑ στον Πρόεδρο,
ο οποίος με την ευφυία του θα καταλάβει αν είναι παλιά δημοσίευση,
νέα, ή fake news πριν μιλήσει ΔΗΜΟΣΙΑ... 

Ο Πρόεδρος μίλησε για κάτι σοβαρό σήμερα, ότι είπε ο Τσίπρας τώρα
για την καταπάτηση του συντάγματος και δεν μπορεί να είναι on line ο άνθρωπος
και να μην γνωρίζει ακριβώς την είδηση....είναι επικίνδυνο για την αξιοπιστία του ΠΡΟΕΔΡΟΥ...

Συγχωρέστε με αλλά ο Πρόεδρος Δημήτρης Καζάκης
 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ από γκάφες τις οποίες θα αναπαρράγουν επιτήδειοι
 για διαπόμπευση με γνωστές ή αγνωστες τακτικές...

Μην σας φαίνεται, ούτε να γράφετε ότι δεν έγινε και ΤΙΠΟΤΑ...
Έγινε ένα λάθος και το πιστώνεται ο Καζάκης...

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ γιατί εκείνος εκτίθεται...

Όλοι όσοι είναι στο άμεσο περιβάλλον ( ΑΥΛΗ)του,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ την Δημόσια εικόνα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ
και δεν είναι αιχμή για κάποιους σε καμία περίπτωση,
αλλά ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ...Μπορεί να μιλάω λίγο σκληρά
αλλά έχω δει πολλά απίστευτα στην Πολιτική, χωρίς να κάνω την ξερόλα.... 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

Βία Πλακά

              Έχεις μεγάλο πρόβλημα με το περιβάλλον σου Δημήτρη Καζάκη 
               και ότι Χτίζεις εσύ,αυτοί στο ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ είτε από άγνοια,
               είτε από ΕΠΑΡΣΗ,είτε από αθεράπευτη εξουσία,είτε από ΟΛΑ ΜΑΖΙ....
               εγώ προσπάθησα να βοηθήσω,
               αλλά με πολέμησαν,με φοβήθηκαν....
               Να τους χαίρεσαι,αλλά ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ...
               Μακάρι να ήταν αλλιώς και να έπεφτα έξω....
               Για κάποιο λόγο γίνονται όλα....
              Παραιτούμαι μετά από όλα τα ανωτέρω,
              μετά από τεράστια ψυχική μου  κακοποίηση 
              και  με τις χειρότερες εντυπώσεις της μέχρι τώρα ζωής μου και                                                            ενασχόλησής μου με την Πολιτική!

                Καλή τύχη σου εύχομαι Δημήτρη Καζάκη!
                Θεοδωροβία Πλακά











on 5:31:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Παραίτηση από Μέλος του Ε.ΠΑ.Μ μετά από αλλεπάλληλες ψυχικές κακοποιήσεις από άτομα εξουσίας..

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.