loading...

Ρόδος: Δικάζεται ο 19χρονος, που εμπλέκεται στη δολοφονία Τοπαλούδη, για τον ομαδικό βιασμό κοπέλας με αναπηρία























Σε δίκη παραπέμπεται ο 19χρονος Αλβανός, ο οποίος φέρεται να βίασε ομαδικά μία 19χρονη κοπέλα με ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67%, την 1η Δεκεμβρίου του 2018.

Ο 19χρονος ο οποίος είναι κατηγορούμενος και για μία άλλη υπόθεση, αυτή του βιασμού και της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, θα οδηγηθεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου. Εκτός από τον 19χρονο σε δίκη παραπέμπεται και ένας 23χρονος αθίγγανος.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο 19χρονος Αλβανός κατηγορείται ότι στις 18 Νοεμβρίου 2018, δολοφόνησε μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη φίλο του, την άτυχη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη.

Λιγότερο από ένα μήνα μετά και συγκεκριμένα την 1η Δεκεμβρίου του 2019, ο 19χρονος φέρεται να βίασε μαζί με τον 23χρονο αθίγγανο την 19χρονη κοπέλα.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες θα δικαστούν με την κατηγορία ότι «κατόπιν μεταξύ τους συναπόφασης, με σωματική βία και με απειλή σπουδαίου και άμεσου κινδύνου εξανάγκασαν άλλον σε συνουσία και σε άλλη ασελγή πράξη, τέλεσαν δε την πράξη τους αυτή όντες δύο τον αριθμό και ενεργώντας από κοινού».

Τι είχε συμβεί

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι οι δύο νεαροί είχαν πάει στον υπαίθριο χώρο που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Ευαγγελισμού στη Ρόδο, σημείο συνάντησης πολλών νεαρών ατόμων, μεταξύ των οποίων και η 19χρονη.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να της πρότειναν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος Αλβανός με το πρόσχημα ότι θα πήγαιναν μία βόλτα για να ακούσουν μουσική.

Η 19χρονη, η οποία πάσχει από ψυχική – πνευματική διαταραχή κι έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, πείστηκε αρχικά από τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων και χωρίς να αντιληφθεί τις προθέσεις τους, δέχθηκε να τους ακολουθήσει, μπαίνοντας στο αυτοκίνητο μαζί τους.

Αφού τη μετέφεραν σε υπαίθριο χώρο κοντά σε παραλία με χαμηλό φωτισμό, βγήκαν όλοι από το όχημα σε ένα σημείο της παραλίας όπου υπάρχουν θάμνοι και φυτά.

Παρουσία του 23χρονου αθίγγανου, ο 19χρονος κατηγορείται ότι έκαμψε τις αντιστάσεις της με τις δυνάμεις του, ασκώντας της σωματική βία. Αφού της κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο, απείλησε άμεσα και έμμεσα τη σωματική της ακεραιότητα και φέρεται να την εξανάγκασε σε ασελγή πράξη.

Στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι φέρονται να ακινητοποίησαν την 19χρονη κρατώντας της τα χέρια και να τη μετέφεραν ξανά στο αυτοκίνητο. Αφού διένυσαν μικρή απόσταση, την οδήγησαν στην περιοχή του Ενυδρείου, κοντά σε χώρο όπου λειτουργούν ιδιωτικές τουαλέτες.

Εκμεταλλευόμενοι τις σωματικές τους δυνάμεις και με την άσκηση σωματικής βίας, κατηγορούνται ότι την υποχρέωσαν να ανεχθεί συνουσία και άλλες ασελγείς πράξεις.

Κατά το στάδιο της απολογίας τους ενώπιον της Ανακρίτριας οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες παρουσιάζοντας διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων.

Ο 23χρονος υποστήριξε ότι συνευρέθη ερωτικά με τη συναίνεση της 19χρονης, αναιρώντας την προανακριτική του ομολογία και υποστηρίζοντας ότι αυτή ήταν προϊόν ξυλοδαρμού-βασανιστηρίων στα οποία τον υπέβαλαν οι αστυνομικοί.

Ο Αλβανός αρνείται πλήρως τόσο την χρήση βίας όσο και την τέλεση οποιοσδήποτε ερωτικού περιεχομένου πράξης.


topontiki.gr   

on 9:12:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ρόδος: Δικάζεται ο 19χρονος, που εμπλέκεται στη δολοφονία Τοπαλούδη, για τον ομαδικό βιασμό κοπέλας με αναπηρία

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.