Pages

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

«Πρώτο Θέμα» για την επίθεση των κουκουλοφόρων: Το τσεκούρι της ενημέρωσης είναι πάντα πιο δυνατό [βίντεο]


«Πρώτο Θέμα» για την επίθεση των κουκουλοφόρων: Το τσεκούρι της ενημέρωσης είναι πάντα πιο δυνατό [βίντεο]

«Όποιος διαφωνεί μαζί τους στοχοποιείται», επισημαίνει το Πρώτο Θέμα στην ανακοίνωσή του για την καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων νωρίτερα σήμερα στα γραφεία του. 


Ολόκληρη η ανακοίνωση του Πρώτου Θέματος έχει ως εξής:

«Είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία δυο χρόνια που γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι έρχονται και τρομοκρατούν συστηματικά 200 εργαζόμενους στο «Πρώτο Θέμα» σπάζοντας τζάμια, πετώντας πέτρες και αφήνοντας πίσω το «στίγμα τους», ένα τσεκούρι.

Πρόκειται για το τσεκούρι που επικρέμεται-πιο έντονα από ποτέ-πάνω από την ενημέρωση τους τελευταίους μήνες και εκδηλώνεται παντοιοτρόπως.

Χθες ήταν οι αποφάσεις του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ, εναντίον δημοσιογράφων που «διαφωνούν» με την κυβέρνηση σήμερα ήταν οι κουκουλοφόροι στο «Πρώτο Θέμα». Όποιος διαφωνεί μαζί τους στοχοποιείται-ενίοτε και εν είδει ηθικής αυτουργίας-από τα πλέον επίσημα χείλη στο βήμα της Βουλής.

Για να μην πλατειάζουμε. Όλοι ξέρουν ποιοι κυνηγούν το «Πρώτο Θέμα» με λύσσα, με παρακρατικές μεθόδους. Ποιοι και γιατί δεν αντέχουν την κριτική και στον πανικό τους δοκιμάζουν τα πάντα. Τρομοκρατούν, λοιδορούν, εκβιάζουν, υποκλέπτουν.

Ματαίως, εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε όπως γράφαμε πάντοτε. Αυτό ξέρουμε, το ξέρουμε καλά και τώρα θα το κάνουμε και καλύτερα, μας πεισμώνουν. Το τσεκούρι της ενημέρωσης της κοινής γνώμης, είναι πάντα πιο δυνατό.

Υ.Γ: Η συγκεκριμένη ομάδα κουκουλοφόρων είναι γνωστή σε όλους. Συλλαμβάνονται λοιπόν κάποιοι εξ’ αυτών και επειδή η κυβέρνηση πρόσφατα κατέστησε πλημμέλημα (από κακούργημα) αυτή την «αθώα πράξη» να τρομοκρατείς εργαζόμενους στη δουλειά τους και να σπας ξένη περιουσία, μετά από λίγο αφήνονται ελεύθεροι. Εδώ και ένα χρόνο περίπου μπαινοβγαίνουν για μερικές ώρες στα κρατητήρια και ύστερα από λίγο συνεχίζουν ανενόχλητοι το έργο τους. Υπάρχει καμία αμφιβολία για ποιον δουλεύουν τα παιδιά;»


Το βίντεο της επίθεσης

Το βίντεο από την επίθεση του Ρουβίκωνα στο «Πρώτο Θέμα» δόθηκε στη δημοσιότητα.Τα πλάνα προέρχονται από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου.

Στις 10:52 το πρωί της Παρασκευής, έφτασαν έξι μοτοσυκλέτες έξω από το κτίριο που στεγάζει τα γραφεία της εφημερίδας, στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίιου.

Φορώντας κράνη και κουκούλες άρχισαν να χτυπούν με βαριοπούλες, πέτρες αρχίζοντας από την τζαμαρία της εισόδου.

Παράλληλα, τρεις άλλοι κουκουλοφόροι διέλυσαν ένα λευκό αυτοκίνητο στο πάρκινγκ έξω από το κτίριο που στεγάζει την εφημερίδα. Τζάμια, καθρέφτες και μπροστινό καπό έγιναν θρύψαλα από την καταστροφική τους μανία, όπως φαίνεται στο βίνετο-ντοκουμέντο.
Τέλος, μια τρίτη ομάδα πέταξε πέτρες και μπογιές στα παράθυρα του ισογείου και του πρώτου ορόφου, κάνοντας την επίθεσή της από τη δεξιά πρόσοψη του κτιρίου.
Λίγο πριν αποχωρήσουν οι δράστες συνέχισαν να πετούν πέτρες και μπογιές, ενώ έσπασαν ένα ακόμη αυτοκίνητο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.