Pages

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟΥΡΚΟΙ, ΙΣΟΝ …ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ (ΜΕΓΑΛΟ-) Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ !







































ΣΚΕΤΟΙ Π Α Ρ Α Χ Α Ρ Α Κ Τ Ε Σ ! (ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ!) Προσέξτε Έλληνες, μήπως αντί για 2ευρώ, σας «πασσάρουν» Α Χ Ρ Η Σ Τ Ε Σ Τουρκικές λίρες!!!


ΤΟΥΡΚΟΙ, ΙΣΟΝ …ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ (ΜΕΓΑΛΟ-) Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ !

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ελέγξτε τα ΚΕΡΜΑΤΑ σας! Τί σας δίνουν ως ρέστα, επειδή μάλλον σκοπίμως, ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!

Η Τουρκία έχει ένα νέο νόμισμα, την «Νέα Τουρκική Λίρα» (Yeni Turk Lirasi), το οποίο αντικαθιστά το παλιό που υποτιμήθηκε…




































ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ 2ΕΥΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ! ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ …»ΤΥΧΑΙΟ», ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; ΠΑΙΖΕΙ ; («ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’).



Κοιτάζοντας ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το νέο τούρκικο νόμισμα, θα συνειδητοποιήσετε, ότι μοιάζει ΛΙΑΝ ΥΠΟΠΤΩΣ με το κέρμα των 2 ευρώ!

Αν συγκρίνουμε αυτά τα δύο κομμάτια, βρίσκουμε ότι έχουν ακριβώς την ίδια εμφάνιση (ένα δαχτυλίδι νικέλιο, γύρω από την κεντρική χαλκού) και σχεδόν το ίδιο μέγεθος!

Επίσης, η πλευρά του προσώπου, φέρει το κεφάλι του σφαγέως Ατατούρκ, όπως και πολλά ευρώ φέρουν τον βασιλιά της Ισπανίας, των Βέλγων, τον Δάντη κτλ.

Η μόνη διαφορά είναι, ότι αντί του 2 στο δίευρο, υπάρχει το 1 στο τούρκικο νόμισμα…
Αυτό το κομμάτι της τουρκικής λίρας, είναι μια (ΔΑΙΜΟΝΙΑ;) έξυπνη παραχάραξη του νομίσματος των δύο ευρώ!
Να είστε προσεκτικοί, βεβαιωθείτε για τα κέρματα των δύο ευρώ, δεδομένου ότι άρχισαν να κυκλοφορούν.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Κυκλοφορούν και μπορούν να μας εξαπατήσουν…

[Πηγή:prosoxhh.blogspot.gr]

[ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ «ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ» ΤΗΣ Ε.Ε., ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ; ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ τάχα ΓΙ΄ ΑΥΤΟ;
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ – σίγουρα! – ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ (και όχι μόνο!) ΣΟΥΛΤΑΝΟ;

Ιδέα!
ΙΔΟΥ ‘ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ’ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ, να καταθέσει ερώτηση στην Ευρωβουλή και να ανακατέψει την «σούπα» αρκετών Επιτρόπων, κάνοντας ΔΙΕΘΝΩΣ ‘ρεζίλι’ την τρισάθλια Τουρκία, ευρωβουλευτής (μας) ΠΟΥ ΔΕΝ …ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΕΙ, ΡΩΤΑ, διαβάζει, ΜΑΘΑΙΝΕΙ, ΑΝΗΣΥΧΕΙ, ΣΚΑΛΙΖΕΙ, ΕΠΙΜΕΝΕΙ…]

/hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.