loading...

To Theodorovias blog σας προτείνει υπέροχο Μοσχαράκι με μελιτζάνες και φασόλια






























Η αλήθεια είναι ότι όπου και να μπει η μελιτζάνα τα κάνει όλα πιο νόστιμα. Στην περίπτωση με το κρέας και κυρίως με το μοσχάρι ο συνδυασμός είναι ιδανικός. Το κρέας μαλακώνει και απορροφά όλη τη γλύκα και τα αρώματα της μελιτζάνας μέχρι το εσωτερικό του. Είναι ένα εύκολο φαγητό, πρακτικό και για να φάνε τα παιδιά κρέας, λαχανικά και όσπρια!


Συστατικά:

500 γρ. μοσχαρίσιο κρέας χωρίς κόκαλο
2 μέτριες φλάσκες μελιτζάνες
1 ξερό κρεμμύδι σε λωρίδες
2 σκελίδες σκόρδο
2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
500 γρ. ντομάτες κομμένες σε τέταρτα
1 φλ. βρασμένα φασόλια
1 κ.γλ. πάπρικα
φλιτζανιού ελαιόλαδο
1/2 φλ. λευκό κρασί
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι & πιπέρι

Οδηγίες:

Κόβουμε τις μελιτζάνες κατά μήκος σε τέταρτα και κάθε τέταρτο σε λεπτές φέτες.
Τις αφήνουμε για λίγη ώρα σε αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε και σκουπίζουμε καλά.
1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ηλιέλαιο και τηγανίζουμε τις μελιτζάνες. Τις αφήνουμε να στραγγίσουν σε χαρτί κουζίνας μέχρι να τις προσθέσουμε στο φαγητό.

2. Σε ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές μαζί με το σκόρδο.

3. Ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε για να σοταριστεί από όλες τις πλευρές.

4. Σβήνουμε με το κρασί.

5. Προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα και 1 φλιτζάνι νερό. Αφήνουμε να μαγειρευτεί σε μέτρια φωτιά 45 λεπτά και ελέγχουμε κατά διαστήματα μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε λίγο νερό.

6. Μετά από 45΄, προσθέτουμε τις μελιτζάνες, τα φασόλια και τον μαϊντανό και αφήνουμε να βράσουν άλλα 10-15 λεπτά.


/gourmed.gr  

on 4:27:00 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for To Theodorovias blog σας προτείνει υπέροχο Μοσχαράκι με μελιτζάνες και φασόλια

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.