loading...

Συνελήφθη 49χρονος που έκρυψε 57 μετανάστες σε φορτηγό


Σύμφωνα με την έρευνα 16 από τους μετανάστες ήταν ανήλικοι - Ζητήθηκε «ταρίφα» 3.000 ευρώ έκαστος

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης κατάφερε την σύλληψη ενός 49χρονου που σκόπευε να προωθήσει στην Αθήνα 57 μετανάστες τους οποίους μετέφερε με φορτηγό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας 16 από τους μετανάστες ήταν ανήλικοι ενώ σε βάρος του 49χρονου αλλά και δύο συνεργών του, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της Μεταφοράς – Προώθησης πενήντα επτά μεταναστών προς το εσωτερικό της χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής, Πλαστογραφίας, Απλής συνέργειας σε διακίνηση μεταναστών και Διευκόλυνσης εισόδου παράνομων μεταναστών στη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών για την εξάρθρωση κυκλωμάτων και τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες Σαββάτου (14/5/2016), συνέλαβαν, στην Ε.Ο. Καβάλας Θεσσαλονίκης ανωτέρω δράστη.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος το Σάββατο (14/5) παρέλαβε από τον νομό Έβρου τους 57 μετανάστες με σκοπό τη μεταφορά τους στην Αθήνα, μέσω Θεσσαλονίκης, έναντι χρηματικής αμοιβής ύψους (3.000) ευρώ έκαστος, που κατέβαλλαν σε έτερο διακινητή στο Πακιστάν.

Όπως διαπιστώθηκε από τη διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα, το Ι.Χ. φορτηγό έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας ενώ στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε υπεύθυνη δήλωση μεταβίβασης ανωτέρω οχήματος στον ίδιο από 46χρονο αλλοδαπό.
http://www.protothema.gr/

on 11:34:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Συνελήφθη 49χρονος που έκρυψε 57 μετανάστες σε φορτηγό

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.