loading...

Εκπόρνευση παιδιών στο κέντρο προσφύγων του Ελληνικού καταγγέλλει ο Δήμαρχος Αλίμου


του Άγγελου Προβολισιάνου, koutipandoras.gr
Τη βίαιη εκπόρνευση ανήλικων παιδιών και κυρίως αγοριών κατήγγειλε δημόσια ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. Το φαινόμενο αυτό έχει διαπιστωθεί βραδινές ώρες επί της Ποσειδώνος, κοντά στον καταυλισμό στο χώρο των αφίξεων του πρώην αεροδρομίου. H είδηση αυτή έρχεται μετά την αποκάλυψη για κυνηγούς μεταναστών στα κέντρα της παραλιακής.
«Σ’ ένα χώρο μεταξύ της Ποσειδώνος και του χώρου αφίξεων στο πρώην αεροδρόμιο διαπιστώθηκε το φαινόμενο να εκδίδονται ανήλικα παιδιά, στην πλειοψηφία αγόρια 15 έως 17 ετών, τις νυχτερινές ώρες, κυρίως Παρασκευές και Σάββατα» λέει στο koutipandoras.gr ο Δήμαρχος της περιοχής.
Ο κ. Κονδύλης κάνει λόγο για ελλειπέστατη αστυνομική παρουσία στην περιοχή, γεγονός που οδηγεί σε τέτοιου είδους αποτελέσματα. «Μιλάμε για 6 με 12 αστυνομικούς, όπου στην ουσία είναι μια τυπική παρουσία. Και το θέμα είναι ότι μιλάμε για μια κωμόπολη, γιατί 6.000 άνθρωποι σε ένα χώρο απαρτίζουν μια κωμόπολη» τονίζει και προσθέτει ότι «αν εκεί εμφανιστεί ένας παλαβός, ένα εξτρεμιστικό στοιχείο δεν θα υπάρχει κάποιος να τον σταματήσει. Ή αν πλακωθούν κάποιοι μεταξύ τους δύσκολα θα τους χωρίσουμε».
Επίσης, επισημαίνει πως στο κέντρο προσφύγων έχει επικρατήσει ο άγραφος νόμος του ισχυρότερου. «Άμα δεν υπάρχει επαρκής φύλαξη των ανθρώπων, επικρατεί ο νόμος του ισχυρότερου έναντι των αδυνάμων. Αυτά τα φαινόμενα που είναι λίγο –πολύ γνωστά» εξηγεί.
Σχετικά με το τι μπορεί να κάνει ο Δήμος για να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της εκπόρνευσης των προσφυγόπουλων, ο Δήμαρχος απάντησε: «Εμείς, εκεί, έχουμε αναλάβει την καθαριότητα του χώρου, πλένουμε, απολυμαίνουμε κ.ο.κ. για να προστατεύσουμε την υγεία των ανθρώπων αλλά και ευρύτερα τη δημόσια υγεία της περιοχής. Το δεύτερο που έχουμε κάνει είναι μια παρέμβαση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά την οποία μας διέθεσαν ένα περιπολικό κοντά στο χώρο του αεροδρομίου. Από εκεί και πέρα, δεν μπορούμε να υποκαταστήσουμε την ελληνική αστυνομία ούτε το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής».
Ο Δήμαρχος κατέληξε επισημαίνοντας πως το όλο εγχείρημα της φιλοξενίας των προσφύγων και μεταναστών στο Ελληνικό χρειάζεται καλύτερη οργάνωση για να εξαλειφθούν αυτά τα αρνητικά φαινόμενα.
Ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού Οργάνου για το Προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης, δήλωσε βέβαιος για τον έλεγχο τέτοιων καταγγελιών από την αστυνομία, ενώ τόνισε πως το τελευταίο διάστημα υπάρχει προσπάθεια από ακραίους και ενδεχομένως επιχειρηματικούς κύκλους για δημιουργία φοβικού κλίματος.
«Είμαι βέβαιος ότι η αστυνομία ελέγχει αυτές τις καταγγελίες που γίνονται επίσημα. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια προσπάθεια από ακραίους κύκλους της περιοχής, που ενδεχομένως σχετίζονται με επιχειρηματικά συμφέροντα – προφανώς και δεν αναφέρομαι στο Δήμαρχο- να δημιουργήσουν ένα φοβικό κλίμα» σημειώνει ο κ. Κυρίτσης.
Τη Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου έγινε μία καταγγελία που σίγουρα χρήζει διερεύνησης. Δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής, αφού πρώτα είχε γίνει ντελάλης του φόβου, αποκάλυψε πως γνωρίζει ότι νυχτερινά καταστήματα που θα ανοίξουν μετά το τέλος του Μαΐου θα προσλάβουν μπράβους για να προστατεύουν τους πελάτες τους από πρόσφυγες και μετανάστες.
«Δήμαρχε ξέρετε ότι έμαθα ότι κάτι νυχτερινά μπαρ που θα ανοίξουν μετά το τέλος Μαΐου ετοιμάζουν μπράβους να βγαίνουν στην περιοχή για να προστατεύουν τους πελάτες τους;» τόνισε ο Χαρίλαος Μέξας και πρόσθεσε «δηλαδή τι θα γίνει, Φαρ-Ουέστ; Σε ποια έννομη πόλη γίνεται αυτό; Πού είναι η αστυνομία; Ελέγξτε το αυτό που σας είπα.»
http://www.boro.gr/
AdTech Ad

on 12:28:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Εκπόρνευση παιδιών στο κέντρο προσφύγων του Ελληνικού καταγγέλλει ο Δήμαρχος Αλίμου

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.