loading...

Μήνυση κατά του Γιάννη Μουζάλα καταθέτει ο Δήμος Χίου www.dikaiologitika.gr


Μήνυση κατά του Γιάννη Μουζάλα, και κατά παντός υπευθύνου, για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κέντρο φιλοξενίας της Χίου (πρώην εργοστάσιο ΒΙΑΛ) προτίθεται να καταθέσει ο δήμος Χίου στον απόηχο ανάλογης μήνυσης κατά του Νίκου Τόσκα από τους κατοίκους της Ειδομένης.


Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς τα συναρμόδια υπουργεία δεν έχουν ανταποκριθεί ούτε σε αυτό, ούτε και σε άλλα ζητήματα εύρυθμης λειτουργίας του κέντρου, που τους έχουν τεθεί από τον δήμο Χίου και τα οποία – κατά την εκτίμηση της δημοτικής αρχής – παραβιάζουν τους όρους της σύμβασης παραχώρησης του ακινήτου. Στην προκειμένη περίπτωση το πρόβλημα αφορά το δίκτυο αποχέτευσης της ΒΙΑΛ, που παρουσιάζει – όπως τόνισε ο κ. Βουρνούς – προβλήματα και διαρροές, με αποτέλεσμα να χύνονται λύματα στην πέριξ του κέντρου περιοχή και να δημιουργούν εν δυνάμει κίνδυνο για την υγεία. Όπως μεταδίδει το politchios.gr, σύμφωνα με τον ίδιο παρά τις εκκλήσεις του δήμου σε σειρά ζητημάτων που άπτονται τόσο των συνθηκών διαμονής των προσφύγων και των μεταναστών στο Χαλκειός όσο και των λειτουργικών ζητημάτων της ΒΙ.ΑΛ., κανένας δεν έχει ανταποκριθεί ενώ αισίως ακόμα και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα. Ο δήμαρχος δεν ονομάτισε εναντίον ποίου θα στρέφεται η μήνυση, πλην – όμως – η παριστάμενη νομική σύμβουλος έκανε γνωστό ότι έχει ταυτοποιηθεί ο υπεύθυνος και θα είναι ευχερής ο εντοπισμός του από την εισαγγελία Χίου. Προφανώς και αφού η ευθύνη λειτουργίας του hot spot ανήκει στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, η μήνυση αναμένεται να στρέφεται κατά του αναπληρωτή υπουργού Γιάννη Μουζάλα. Προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω η Νομική Υπηρεσία του Δήμου βεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι ο υπεύθυνος της λειτουργίας του Κέντρου έχει εντοπιστεί κι έτσι η δουλειά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χίου θα είναι εξαιρετικά εύκολη.

www.dikaiologitika.gr

on 1:32:00 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Μήνυση κατά του Γιάννη Μουζάλα καταθέτει ο Δήμος Χίου www.dikaiologitika.gr

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.