loading...

ΠΙΕΡΙΚΗ Μπράβο στην Κατερίνη!Μια ομάδα απο ΈΛΛΗΝΕΣ δεν άφησε κανέναν ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ να νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει!ΜΟΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!


ΠΙΕΡΙΚΗ ΣΧΟΛΙΟ: Ειλικρινά ΜΠΡΑΒΟ σας και να συνεχίσετε έτσι!!!Οί Έλληνες δεν κοιμούνται...απλά χάνονται στους νεοταξίτες ανθέλληνες που τους προστατεύει το ανθελληνικό σύστημα!Φυσικά δεν υπολόγισαν κάτι:Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται...
 

Και μια συμβουλή:ακόμα καλύτερα,να κολλάτε το αυτοκόλλητο κατευθείαν επάνω στο σήμα "ΜΚ".
Επίσης φτιάξτε και ένα σήμα που να λέει YOUR NAME IS MONKEYDONIA.Εκεί να δείτε φρίκη που θα βγάλουν...οι ΣΛΑΒΟΙ,ΒΑΡΝΤΑΣΚΙΝΟΙ,ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ (ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ).

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ
ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ "ΜΚ",ΣΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ,Ή ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟ"ΜΚ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ.
"ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΓΔΜ-FYROM", ΝΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΩΝΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ!
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟ 90% ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ,ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ...
ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΑΥΤΟ.
ΥΠΗΡΧΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ 10% ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.
ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ , ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΑ "ΜΚ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣ
ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ (ΛΟΓΟ ΤΟΥ "ΜΚ") ΣΤΙΣ
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ!
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΑ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ)
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΩΣ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.















http://makedonia-is-greece.blogspot.gr/

on 5:50:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΠΙΕΡΙΚΗ Μπράβο στην Κατερίνη!Μια ομάδα απο ΈΛΛΗΝΕΣ δεν άφησε κανέναν ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ να νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει!ΜΟΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.