loading...

Euro 2016 - Ε' όμιλος: Ιταλία - Ιρλανδία (0-0) και Σουηδία - Βέλγιο (0-0)


Με τους Βέλγους να χρειάζονται έναν βαθμό για να προκριθούν στους «16» του EURO 2016 και τους Σουηδούς να ψάχνουν το... πρώτο σουτ προς την αντίπαλη εστία, θα διεξαχθεί απόψε (22:00) στην Νις, η αναμέτρηση των δύο ομάδων, για την 3η και τελευταία αγωνιστική στον Ε` όμιλο της διοργάνωσης.
Στις μέχρι τώρα εμφανίσεις της, η Σουηδία απογοητεύει καθώς παρά την παρουσία των Ιμπραϊμοβιτς και Μπεργκ στην «γραμμή κρούσης», δεν έχει ούτε ένα (!) σουτ προς την αντίπαλη εστία.

Μάλιστα το μοναδικό γκολ των «Βίκινγκς» στην Γαλλία, αυτό στην ισοπαλία 1-1 με την Ιρλανδία, προήλθε από το αυτογκόλ του Κλαρκ.

Αν λοιπόν στην «αφλογιστία» των Σουηδών, προσθέσουμε την παρουσία του Τιμπό Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια και την αμυντική λειτουργία των Βέλγων, τότε γίνεται κατανοητή η δυσκολία της αποστολής που καλούνται να φέρουν εις πέρας οι παίκτες του Ερικ Χάμρεν, που για για να ελπίζουν σε συνέχεια, χρειάζονται μόνο νίκη.

Από την πλευρά τους, μετά το σοκ της πρεμιέρας και την ήττα με 2-0 από την Ιταλία, οι Βέλγοι συνήλθαν και συνέτριψαν την Ιρλανδία με 3-0. Ο Μαρκ Βίλμοτς παρέταξε την ομάδα με τους Καράσκο και Αζάρ στις πτέρυγες, τον Ντε Μπρούϊν στον άξονα και σε ρόλο επιτελικού και τον Λουκάκου στην κορυφή της επίθεσης.

Σχήμα εξαιρετικά ορθολογικό, που απέδωσε άμεσα αποτελέσματα, τόσο στην επιθετική, όσο και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Οι Βέλγοι που δείχνουν πιό ώριμοι από ποτέ και αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην διοργάνωση, θα επιδιώξουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση και δευτερευόντως να παράξουν ποδόσφαιρο.

Ελπίζει η Ιρλανδία απέναντι στην... αδιάφορη Ιταλία

Την ίδια ώρα (22:00), στην Λίλ, θα αναμετρηθούν οι Ιρλανδοί με τους Ιταλούς. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, καθώς η «σκουάντρα ατζούρα» με δύο νίκες (2-0 το Βέλγιο και 1-0 την Σουηδία) έχει προκριθεί στην επόμενη φάση ως πρώτη από τον όμιλο της.

Η Ιρλανδία χρειάζεται πάση θυσία την νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση. «Εχουμε έναν εξαιρετικά σημαντικό αγώνα μπροστά μας. Πρέπει να βάλουμε στην άκρη την απογοήτευση μας, να νικήσουμε και να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιρλανδός ομοσπονδιακός, Μάρτιν Ο΄Νιλ, που θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του Τζόναθαν Γουόλτερς που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον Αχίλλειο τένοντα.

«Εάν μπορέσει να παίξει για μία ώρα, θα είναι φανταστικό» είπε σχετικά ο «θρύλος» του ιρλανδικού ποδοσφαίρου, Ρόϊ Κιν, που είναι βοηθός του Ο΄Νιλ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Βρετανοί, καλούνται να σπάσουν μία αρνητική παράδοση 28 ετών, καθώς έχουν να νικήσουν σε τελική φάση EURO από τις 12 Ιουνίου 1988, όταν επικράτησαν με 1-0 της Αγγλίας.

Οσον αφορά στους Ιταλούς, ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε άλλους, ενόψει της συνέχειας, ενώ από την πλευρά του, ο Ιταλός μέσος, Μάρκο Παρόλο, δήλωσε ότι μοναδικός στόχος είναι η νίκη: «Το να τελειώσεις στον όμιλο με εννέα βαθμούς, σου προσδίδει επιπλέον αυτοπεποίθηση, δύναμη και χαρακτήρα».


on 10:37:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Euro 2016 - Ε' όμιλος: Ιταλία - Ιρλανδία (0-0) και Σουηδία - Βέλγιο (0-0)

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.