loading...

Εξώδικο Κούγια στο Λιμενικό Σώμα – Νέες μαρτυρίες στο φως για το δυστύχημα της Αίγινας


Εξώδικο στον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, ζητώντας απαντήσεις για το μυστηριώδες γιοτ El Duende που φέρεται να εμπλέκεται στη ναυτική τραγωδία της Αίγινας, έστειλε ο δικηγόρος των οικογενειών των θυμάτων Αλέξης Κούγιας.
Στο εξώδικο τονίζεται ότι την ώρα του δυστυχήματος στην περιοχή βρισκόταν η Duende με μυστηριώδεις επιβάτες που έχει άμεση σχέση με την υπόθεση «και συγκεκριμένα τη διαφυγή τόσο του δράστη, ο οποίος οδηγούσε το σκάφος που προκάλεσε τον όλεθρο και σήμερα εμφανίζεται να είναι ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, όσο και τη διαφυγή των λοιπών επιβαινόντων, οι οποίοι αρχικά αντί να βοηθήσουν τα τραγικά θύματα και ακολούθως να εμφανιστούν στο λιμεναρχείο Αίγινας, εξαφανίστηκαν».
Στο μεταξύ, στην αφαίρεση του διπλώματος αλλά και στην καταγγελία της σύμβασης του γιατρού που έκανε την εξ’ αποστάσεως ανανέωση του διπλώματος οδήγησης σκαφών, του Θρασύβουλου Λυκουρέζου, προχώρησε η περιφεριάρχης Ρένα Δούρου.
Παράλληλα, τον παρέπεμψε σε ιατρική επανεξέταση από τη Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή.
Ο αρχηγός του Λιμενικού απάντησε στο εξώδικο Κούγια για την Αίγινα
Στο εξώδικο του Αλέξη Κούγια, απάντησε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος ωστόσο ανακοίνωσε την άρνησή του να δημοσιοποιήσει την απάντηση που έδωσε στο εξώδικο που του είχε αποστείλει ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος των θυμάτων στην τραγωδία της Αίγινας.
Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό, η απάντηση του αρχηγού του σώματος διαβιβάστηκε σήμερα στο συνήγορο πολιτικής αγωγής, Αλέξη Κούγια στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
«Η θεσμική ιδιότητα του αρχηγού επιτάσσει την εκπλήρωση της υποχρέωσης απάντησης όχι όμως και την δια του Τύπου κοινοποίηση. Για το λόγο αυτό δεν εκδόθηκε σχετικό Δελτίο Τύπου, ενώ παράλληλα επισημαίνεται ότι για την ανάρτηση του κειμένου της απάντησης σε ιστοτόπους, ουδεμία ευθύνη φέρει το Αρχηγείο», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Λιμενικού.
Η απάντηση που δεν δημοσιοποιείται αφορά στις εξηγήσεις που θα πρέπει να έδωσε ο αρχηγός του Λιμενικού μετά την αποστολή εξώδικου από τον Αλέξη Κούγια. Ο δικηγόρος είχε στείλει εξώδικο, με 9 ερωτήματα που χρήζουν άμεσων απαντήσεων γύρω από την τραγωδία στην Αίγινα.
Νέες μαρτυρίες για το δυστύχημα
Μια μαρτυρία, η οποία φέρνει νέα δεδομένα στο τραγικό δυστύχημα της Αίγινας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο», ο Γιώργος Λαμπρακόπουλος καταθέτει νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση. Ο νεαρός βρισκόταν στη λάντζα που χτυπήθηκε από το ταχύπλοο μαζί με τον 16χρονο αδερφό του και τον φίλο του Τάσο Σιδέρη, όταν έγινε η μοιραία σύγκρουση, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους.
Ο Λαμπρακόπουλος περιέγραψε στη συνέντευξη που παραχώρησε, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το συμβάν, λέγοντας πως πάνω στο ταχύπλοο είδε μόνο ένα νεαρό ζευγάρι.

on 9:02:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Εξώδικο Κούγια στο Λιμενικό Σώμα – Νέες μαρτυρίες στο φως για το δυστύχημα της Αίγινας

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.