loading...

EKTAKTO: Απόπειρα δολοφονίας του Β.Πούτιν: Ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο το αυτοκίνητο του – Σκοτώθηκε ο oδηγός του


Toυ Βασίλη Καπούλα
Πολύ περίεργη εξέλιξη που δείχνει δουλειά δυτικών μυστικών υπηρεσιών αποκαλύφτηκε πριν λίγο καθώς σε σοβαρό τροχαίο, με μετωπική σύγκρουση με άλλο όχημα, ενεπλάκη το επίσημο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλείται η Daily Mail, ο Ρώσος πρόεδρος δεν επέβαινε στην μαύρη BMW την ώρα του τροχαίου.

Το δυστύχημα έγινε σε λεωφόρο της Μόσχας και από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο αγαπημένος οδηγός του Β.Πούτιν.
Ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο σοφέρ του Ρώσου προέδρου που έχασε τη ζωή του δεν κατονομάστηκε, αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας ως επίσημος οδηγός….
Πολλά ερωτηματικά γεννά το συγκεκριμένο περιστατικό καθώς είναι γνωστό ότι το αυτοκίνητο του προέδρου της Ρωσίας είναι θωρακισμένο ενώ πάντα υπάρχει και συνοδεία.
Ήθελαν κάποιοι να στείλουν «μήνυμα»;
O B.Πούτιν πάντως ήταν στο Ουζμπεκιστάν στην κηδεία του προέδρου της χώρας.
The driver who was killed was not named, although it was reported that he had notched up more than 40 years of driving experience as an official driver
Russian media said that the car was being driven by Putin's favourite official driver, and that he was killed instantly
CCTV images of the footage taken on Kutuzovsky Avenue in the Russian capital Moscow show how the Mercedes collided head-on with the presidential BMW
Russian media has revealed that a head-on crash in which a man was killed involved Vladimir Putin's official black BMW


http://www.pentapostagma.gr/

on 6:43:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for EKTAKTO: Απόπειρα δολοφονίας του Β.Πούτιν: Ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο το αυτοκίνητο του – Σκοτώθηκε ο oδηγός του

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.