loading...

Ψυχώ με τον γιο του Πρέκα

































Συνελήφθη για άγριο ξυλοδαρμό μητέρας το Σάββατο στο Χαλάνδρι


Με ανοιχτό το στόμα άφησε τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας το δράμα του γνωστού ηθοποιού Κώστα Πρέκα, ο γιος του οποίου συνελήφθη χθες από τις αστυνομικές Αρχές
μετά την καταγγελία μιας γυναίκας ότι τη γρονθοκόπησε το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ βρισκόταν μαζί με το παιδί της στην πλατεία Χαλανδρίου.

των Θ. ΠΑΝΟΥ - Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι ο 34χρονος άνδρας, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, φέρεται ότι έχει διαπράξει πάνω από 50 βίαιες επιθέσεις σε γυναίκες!

Μάλιστα, τα τελευταία 10 χρόνια έχει εγκλειστεί σε νοσηλευτικά ιδρύματα και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή έπειτα από εντολή του εισαγγελέα.

Στην τελευταία επίθεσή του το μεσημέρι του Σαββάτου άρχισε να χτυπάει χωρίς λόγο μια γυναίκα που βρισκόταν μαζί με την ανήλικη κόρη της στην πλατεία του Χαλανδρίου. Γρήγορα μαζεύτηκε κόσμος για να προστατέψει την άτυχη μητέρα και ο γιος του Κώστα Πρέκα τράπηκε σε φυγή. Ομως, τελικά συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο Σταύρος Τερίκογλου ήταν αυτόπτης μάρτυρας της βίαιης επίθεσης του γιου του γνωστού πρωταγωνιστή σε βάρος της ανυπεράσπιστης γυναίκας και περιγράφει στην «Espresso» τις στιγμές τρόμου που βίωσε η άτυχη μητέρα.





«Εγώ ήμουν στο κάτω μέρος της κεντρικής πλατείας Χαλανδρίου το μεσημέρι του Σαββάτου και περίμενα έναν φίλο μου, που είχαμε ραντεβού. Εκείνη τη στιγμή άκουσα κάποιες φωνές ακριβώς από πίσω μου και γύρισα να δω τι συμβαίνει.

Βλέπω έναν άνδρα να έχει πιάσει από τα μαλλιά μια κοπέλα, η οποία είχε δίπλα της και ένα μικρό κοριτσάκι, περίπου τριών χρόνων, και να τη χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο. Πολύ δυνατά χτυπήματα!» περιγράφει χαρακτηριστικά.

Οσοι ήταν μπροστά στο περιστατικό «πάγωσαν» από τη βιαιότητα της επίθεσης και προσπάθησαν να σταματήσουν τον δράστη.

«Με το που είδε ότι κάποιος τον πλησιάζει, σπρώχνει την κοπέλα -την οποία σε εκείνο το σημείο την είχε γονατίσει, καθώς αυτή προστάτευε και το παιδάκι της- και φεύγει σε κάποια σκαλιά. Τον κυνήγησα και άρχισε και έτρεχε στον δρόμο, δίπλα από τα αυτοκίνητα. Μου ξέφυγε και γύρισα να δω αν η κοπέλα είναι καλά» πρόσθεσε.

Πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν ότι η περίπτωση του γιου του πασίγνωστου ηθοποιού είναι γνωστή στην Αστυνομία και δεν είναι η πρώτη φορά που την απασχολεί με παρόμοιες επιθέσεις.

Στο ψυχιατρείο





















Κάθε φορά που συλλαμβάνεται ύστερα από κάποια καταγγελία οδηγείται στο ψυχιατρείο για ολιγοήμερη νοσηλεία και μετά τη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής επιστρέφει στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί επισημαίνουν ότι η βίαιη συμπεριφορά του επανέρχεται όταν σταματάει να παίρνει τα χάπια του κι έτσι αρχίζει ξανά να επιτίθεται σε ανυποψίαστες γυναίκες, τις οποίες χτυπάει, ενώ ταυτόχρονα τις βρίζει και τις φτύνει!

Ο Κώστας Πρέκας είχε αποκαλύψει πριν από δύο χρόνια ότι είχε έναν γιο -32 ετών τότε-, τον οποίο βλέπει κατά καιρούς, αφού μεγάλωσε με τη μητέρα του και σέβεται οποιαδήποτε απόφασή τους. Οι δυο τους, ωστόσο, δεν διατηρούν επαφές.


http://www.espressonews.gr/cover-story/2017/08/163895/psyho-me-ton-gio-toy-preka

on 7:07:00 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ψυχώ με τον γιο του Πρέκα

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.