loading...

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ¨Κλείσαμε¨ τα σύνορα για λίγο , ως προειδοποίηση αντιποίνων για την κατάσταση στη Χειμάρρα





























Δυστυχώς φαίνεται ότι , το θέμα των Τζάμηδων , λύνεται σε βάρος των Ελλήνων κατοίκων της Χειμάρρας

Υλοποιήσαμε άμεσα απόφαση του ¨Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας ¨ που είχε συγκληθεί εκτάκτως την

2/11/2017 στο Ν. Ηράκλειο Αττικής , προκειμένου ληφθούν μέτρα για την προστασία των Ελλήνων κατοίκων της Χειμάρρας ,και που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με τίτλο ««Δεν σεβαστήκατε τους Έλληνες στη Χειμάρρα , θα ακολουθήσει πογκρόμ ¨διώξεων ¨ Αλβανών στην Ελλάδα»
Το προσφάτως συσταθέν « Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας » είστε εσείς αφού , η κυρίαρχη άποψη της κοινής γνώμης κάθε φορά , είναι δεσμευτική για τις αποφάσεις του .

Τα μέτρα που λήφθηκαν είναι τα κάτωθι : (..Από 5/10/2017 όλοι οι ανωτέρω ¨- Αλβανοί που ¨πατούν ¨ Ελλάδα – καλούνται ¨ να γνωρίζουν σε ελέγχους , όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία , εντός και εκτός Ελλάδας και να προσκομίσουν όλα τα έγγραφα που βεβαιώνουν την νομιμότητα αυτών , καθώς και όλα τα έγγραφα ταυτοπροσωπίας αυτών και των μελών της οικογενείας τους .

Το ¨δίκτυο αστυνόμευσης ¨ της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης , παρακαλείται για την εφαρμογή της ανωτέρω απόφασης .

Παρακαλούνται οι διωκτικές και δικαστικές αρχές για τις κατά νόμο ενέργειές τους …)

Το σύστημα ( POL) από πολύ νωρίς το πρωί – την επομένη της σύσκεψης – τέθηκε εκτός λειτουργίας σε συνοριακές διαβάσεις της χώρας – επειδή λειτουργεί ενιαία – με στόχο και αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διέλευση από το μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς . Πράγματι η διέλευση είχε μπλοκαρισθεί από τα μεσάνυχτα, και έτσι δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές στο Αλβανικό έδαφος.

Η Ελληνική πλευρά γύριζε όλους τους Αλβανούς επιβάτες πίσω, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν προβλήματα στο σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών .

Εάν η Αλβανική πλευρά δεν επαναφέρει τα πράγματα στην περιοχή αυτή της Χειμάρρας στην προτεραία κατάσταση ¨δεν θα πιστεύεται στα μάτια σας ¨

Καλούμε τον κ. Κοτζιά να ¨βάλει το θέμα ¨ υψηλότερα στην ατζέντα και αυτό διότι , ¨φαίνεται ¨ ότι, το θέμα των Τζάμιδων , λύνεται σε βάρος των κατοίκων της Χειμάρρας

Καλούμε τον κύριο Τόσκα , να ενισχύσει τον Αστυνομικό μεθοριακό Σταθμό στην Κακαβιά ( ένας Α/Α και δύο αστυνομικοί στη βάρδια εκεί , είναι ¨απελπισία και κατάντια ¨ κύριε Υπουργέ .

Σημ. H ανωτέρω δράση μας ήτο ¨έκτακτη¨ όπερ σημαίνει ότι επανερχόμαστε σε κατάσταση « αναστολής »

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

οmada.h.policing@gmail.com

on 7:45:00 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ¨Κλείσαμε¨ τα σύνορα για λίγο , ως προειδοποίηση αντιποίνων για την κατάσταση στη Χειμάρρα

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.