loading...

ΠΟΥΤΙΝ: «Aν μου ξαναμιλήσεις έτσι θα σε τσακίσω εσένα και την χώρα σου»! – Το ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που «ΚΑΤΕΒΗΚΕ» από το YouTube!



























Ο Β.Πούτιν είναι γνωστό ότι δεν σηκώνει «μύγα στο σπαθί του» και δεν ανέχεται «καπελώματα» από ηγέτες της Δύσης που επιχείρησαν στο παρελθόν να τον μειώσουν όπως ο τοτε Γάλλος πρόεδρος Ν.Σαρκοζί στον οποίο η απάντηση του ρώσου προέδρου ήταν αφοπλιστική: «Θα σε τσακίσω εσένα και την χώρα σου»

Η συνομιλία μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτινβ και του Νικολά Σαρκοζί έλαβε χώρα το 2007 και ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μέσα από ένα ντοκιμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης για τον Ρώσο πρόεδρο, αλλά κατέβηκε από το youtube. Γιατί άραγε;

Ο νεοεκλεγείς τότε πρόεδρος Ν.Σαρκοζί είχε ασκήσει πολλές φορές κριτική στον Βλαντιμίρ Πούτιν και ταξίδεψε για πρώτη φορά στη Ρωσία για να τον συναντήσει.

Στη συνάντηση ο Ν.Σαρκοζί, είχε το γνωστό υπεροπτικό του γαλλικό ύφος και έκανε το λάθος να απευθυνθεί στον Ρώσο πρόεδρο με απαξιωτικό τόνο και τρόπο σαν να μιλούσε σε υπηρέτη του!

Ο Β.Πούτιν αφήνει τον Σαρκοζί να μιλάει και μόλις ολοκλήρωσε, με ψυχρό ύφος «no joking» λέει στον Ν.Σαρκοζί: «Αν ξαναμιλήσεις έτσι θα τσακίσω εσένα και την χώρα σου»!

«Οι φραστικές προσβολές προς τον Νικολά Σαρκοζί από τον Πούτιν είναι άκρως ταπεινωτικές», δηλώνει στην γαλλική τηλεόραση δημοσιογράφος που συνόδευε τον Γάλλο πρόεδρο σε αυτό το ταξίδι.

Στη συνέχεια ο Σαρκοζί, εμφανώς σοκαρισμένος δίνει συνέντευξη τύπου όπου υπογραμμίζει ότι συζήτησε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς καμία επιθετικότητα!

Αναλυτές και δημοσιογράφοι ερμήνευσαν τότε την περίεργη συμπεριφορά του Σαρκοζί ως «μέθη» αν και γνώριζαν ότι ο Νικολά δεν έπινε ποτέ.

Με αυτό τον τρόπο ο Ρώσος ηγέτης αντιμετωπίζει τα «παιχνίδια» των Δυτικών ηγετών δημιουργώντας την εικόνα ενός στιβαρού και πάνω απ’ολα πραγματικού ηγέτη.

http://www.triklopodia.gr

on 6:02:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΠΟΥΤΙΝ: «Aν μου ξαναμιλήσεις έτσι θα σε τσακίσω εσένα και την χώρα σου»! – Το ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που «ΚΑΤΕΒΗΚΕ» από το YouTube!

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.