loading...

Κικίλιας: Θα επιμένουμε για να βουν όλα στο φως



























«Εγκαλούμε πολιτικά την κυβερνητική πλειοψηφία που βιάζεται να συγκαλύψει μια υπόθεση, σα να μη τρέχει τίποτα. ... Θα επιμείνουμε ώστε αυτή η υπόθεση να φτάσει μέχρι τέλους», τονίζει σε συνέντευξή του ο τομεάρχης 'Αμυνας και βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, σχετικά με τη συμφωνία πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία. Και προσέθεσε ότι πρέπει να διερευνηθεί εάν υπήρξε χρηματισμός πολιτικών προσώπων, «για αυτό επιμένουμε και θα επιμένουμε για να βγουν όλα στο φως».

Αναφερόμενος στο πρόσφατο ταξίδι στην Ουάσιγκτον, με την ιδιότητα του τομεάρχη 'Αμυνας της ΝΔ, ο κ. Κικίλιας στη συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ λέει ότι για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «η συνεργασία με τις ΗΠΑ είναι στρατηγική επιλογή, προϊόν αξιοπιστίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης και όχι τυχοδιωκτισμού και ανώφελου τακτικισμού».

Σημειώνει ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την Ελλάδα ως πόλο σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, και αναφέρει ότι στη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Εξωτερικών Τζόναθαν Κόεν συζήτησαν «την προοπτική ενίσχυσης των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και την επιβεβλημένη αναβάθμιση των F-16, που πρέπει να γίνει με διαφάνεια, αμοιβαία οφέλη για τις δύο χώρες και σεβασμό στα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων».

Σε ό,τι αφορά στους πλειστηριασμούς, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «το ζητούμενο είναι οι στρατηγικοί κακοπληρωτές» και προσθέτει «εμείς θέλουμε την καλύτερη δυνατή προστασία για την πρώτη κατοικία, εκείνους που αποδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν».

Τέλος, για την επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, σχολιάζει ότι «κάθε επίσκεψη είναι καλοδεχούμενη», ωστόσο προσθέτει πως «η γείτονα χώρα οφείλει να σέβεται το διεθνές δίκαιο και το κοινοτικό κεκτημένο και βέβαια να μην προκαλεί με απαράδεκτες δηλώσεις, όπως αυτές του Τούρκου αντιπροέδρου στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Θράκη».

in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

on 10:21:00 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Κικίλιας: Θα επιμένουμε για να βουν όλα στο φως

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.