loading...

O δικηγόρος γνωστής ηθοποιού που εμπλέκεται στο κύκλωμα κοκαΐνης, έσπασε τη σιωπή του στη Γερμανού!

























Τη σιωπή του έσπασε στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο της Ναταλίας Γερμανού ο δικηγόρος Δημήτρης Γκαβέλας ο οποίος είναι συνήγορος μιας εκ των βασικών κατηγορουμένων, γνωστή ηθοποιό και συνιδιοκτήτρια του club στο Κολωνάκι το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση με το κύκλωμα κοκαΐνης.

Ο κ. Δημήτρης Γκαβέλας είπε μεταξύ άλλων για την υπόθεση: «Σαφέστατα προκύπτει από τη δικογραφία ότι δεν είχε καμία ανάμειξη σε οποιαδήποτε έκνομη δραστηριότητα. Είναι δυνατόν να λέμε ότι υπάρχει αντικειμενική ευθύνη για έναν ιδιοκτήτη ενός εστιατορίου για το τι κάνει κάποιος από τους συνεταίρους του πίσω από την πλάτη του; Η συγκεκριμένη κυρία και ο γιος της έχουν μία απόλυτα επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα επί σειρά ετών. Όταν έχει αναλάβει κάποιος τέτοια επιχειρηματική δραστηριότητα γίνεται πόλος έλξης και για πολλούς άλλους που θέλουν να βρεθούν στο πλευρό τους επιχειρηματικά. Έτσι, λοιπόν, συστήθηκε και ο συγκεκριμένος άνθρωπος στους εντολείς μου ως ένας άνθρωπος ο οποίος ήθελε να μπει συνεταίρος στη συγκεκριμένη επιχείρηση. Και οικονομική επιφάνεια διέθετε και κοινωνική παρουσία διέθετε και προηγούμενο επαγγελματικό βίο είχε. Άρα, ποιος θα μπορούσε να υποδυθεί τον ντετέκτιβ και να εντρυφήσει στην προηγούμενη ζωή κάποιου που φαινόταν ότι είναι διάφανη και να έχει μια υπόνοια ή ένδειξη ότι δεν πρέπει να συνεταιριστεί μαζί του; Ο 53χρονος φέρεται ότι συμμετείχε σε κύκλωμα, οι δικοί μας εντολείς δεν φέρονται ότι συμμετείχαν σε κύκλωμα. Ο 53χρονος είχε συνομιλίες ή SMS, οι δικοί μας εντολείς ούτε μήνυμα γραπτό βρέθηκε ούτε συνομιλία. Αυτό το εστιατόριο λειτουργούσε άψογα και πολλοί από εμάς είχαμε υπάρξει πελάτες. Είχε καταλάβει κανείς από εμάς ότι συμβαίνει κάτι παράνομο εκεί; Παιζόταν ένα θέατρο του παραλόγου εκεί πέρα μέσα και όλοι κάναμε ότι δεν βλέπαμε; Είναι σαφές ότι η εντολέας μου δεν είχε παρουσία καθημερινή. Έχουμε κάποιους επιφανείς ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τις αρχές για κανέναν λόγο. Λέτε ένα πρωί να ξύπνησαν και να είπαν «α τι ωραία, πάω να καταστρέψω τη ζωή μου, να γίνω διακινητής ναρκωτικών»; Κάποιος έπαιζε παιχνίδι στην πλάτη τους. Δεν το αντιλαμβάνεστε; Θα μπορούσε οποιοσδήποτε από εμάς να είχε επιλέξει ή να είχε επιλεγεί να είναι συνεταίρος σε μία τέτοια επιχείρηση. Φαντάζεστε το φοβερό του ζητήματος να διασυρθούμε όντες μόνο συνέταιροι και να καταστούμε και κατηγορούμενοι»;

http://www.gossip-tv.gr

on 3:12:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for O δικηγόρος γνωστής ηθοποιού που εμπλέκεται στο κύκλωμα κοκαΐνης, έσπασε τη σιωπή του στη Γερμανού!

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.