loading...

Ο Σύριζα καταρρέει και φοβάται την οργή του Ελληνικού λαού







































Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά



Δεν είμαι σε διατεταγμένη υπηρεσία,δεν είμαι συνδικαλίστρια,δεν είμαι κομματικός παράγοντας,αλλά μία πολίτης που έχω υποστεί τις εκδικητικές συνέπειες του ΣΥΡΙΖΑ...
Γιατί μιλάω,γιατί εκφράζω ελεύθερη γνώμη,γιατί αγωνίζομαι για το ανύπαρκτο κράτος δικαίου,γιατί δεν κωλώνω να τους τα χώνω,γιατί η αλήθεια μου είναι ξίφος που τους διαπερνά,γιατί ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ούτε έχουν ΕΝΟΧΕΣ που με ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ μετά από 24 χρόνια στο Δημόσιο αφού κατήγγειλα  καταχραστές και παράνομους,γιατί δεν έχουν ιερό και όσιο,γιατί έπρεπε να το ζήσω στο πετσί μου για να καταλάβω μετά από τον έναν αιώνα ζωής μου τι σημαίνει αριστερός να κυνηγάει δεξιό στις μέρες μας,αν και ο ΗΡΩΑΣ πατέρας μου κατακρεουργήθηκε από τους κομμουνιστές εγώ δεν είχα μίσος όπως αυτοί...Είναι πολύ επικίνδυνοι για να έχουν ΕΞΟΥΣΙΑ...και κάπου εδώ,σε λίγες ημέρες θα πάρουν το μάθημά τους....ΠΡΕΠΕΙ να το ΠΑΡΟΥΝ....ο λαός ΤΙΜΩΡΕΙ....

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ελληνικός λαός είναι οργισμένος και πολύ θυμωμένος.

Κι αυτό το αισθάνεται όποιος κυκλοφορεί και συναλλάσσεται με κόσμο καθημερινά.Οργή μεγάλη που μόνο οι Τσιπραίοι δεν την βλέπουν,ούτε την ακούνε.Έχουν θαμπωθεί από την εξουσία και την δύναμή της.

Κι ο λαός ο θυμωμένος είναι ο ίδιος πάντα που κατεβάζει κι ανεβάζει κυβερνήσεις.

Είναι ο ίδιος λαός που τιμώρησε τον Σαμαρά με τα Ζάππειά του,τις αυτοκτονίες πολιτών και τις Χάρβαρντ με άρωμα Πολιτικής Άνοιξης πολιτικές του.

Είναι ο ίδιος λαός που πανηγύριζε στο Δημοψήφισμα Τσίπρα και  τον εξαπάτησαν οι Σύριζα-Ανελ με τις κωλοτούμπες τους,όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γύρισε την πλάτη στην εντολή του λαού και άρπαξε την ψήφο και την Εξουσία.

Είναι ο ίδιος λαός που πίστεψε στο σκίσιμο των μνημονίων και γι αυτό έφερε τους αριστερούς ψεύτες και λαοπλάνους στην εξουσία για καλύτερες μέρες.

Είναι ο ίδιος Ελληνικός λαός που εξοργισμένος θα τιμωρήσει τώρα τον Σύριζα για την αλαζονεία του,τα ψέματα,τις εξαπατήσεις,τα επιδόματα της φτώχειας και της καθημερινής κατάντιας.Ο Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά τις αντιδράσεις του λαού. ΦΟΒΑΤΑΙ την ΤΙΜΩΡΙΑ.

Αυτή την τιμωρία του Σύριζα από τον λαό  σε λίγες ημέρες στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  θα  την νοιώσουν στο πετσί τους.

Νομίζουν ότι με το να δώσουν παροχές στους πεινασμένους Έλληνες θα ξαναδούν το Μαξίμου.Μα ούτε το Μαξίμου δεν θέλει να τους ξαναδεί.

Ο λαός έχει το όπλο του,την ψήφο του και αυτοί είναι με γυρισμένη πλάτη στον τοίχο.

Μην διαβάζετε,μην ακούτε αγαπητοί αναγνώστες τις δημοσκοπήσεις.Δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα.

Ο Σύριζα θα πάθει την πρώτη πανωλεθρία στην κάλπη σε λίγες ημέρες,κι αφού δεν υπάρχει κάποιος ηγέτης ΜΕΓΑΛΟΣ να εμπιστευτούμε ότι θα φτιάξει κράτος,οι πολίτες θα στραφούν πάλι στην Νέα Δημοκρατία κατ ανάγκη,γιατί μόνον έτσι θα απαλλαγούμε από τον Σύριζα και μετά θα αρχίσει να καίγεται η Αθήνα πάλι όπως παλιά από γνωστούς άγνωστους για την ανατροπή του Κυριάκου και πάλι από την αρχή στο ίδιο έργο θεατές....γιατί η αναρχία είναι εδώ και καλπάζει μαζί με την εγκληματικότητα,μαζί με τους Ρουβίκωνες και τον σαματά τους,γιατί ότι σπάνε και διαλύουν τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός.Έχουν ξεφύγει όλα αυτά επί Σύριζα που είναι πολύ δύσκολο να μαζευτούν.

Έτσι θα συνεχίζεται η ζωή μας ανάμεσα σε φωτιές και μολότωφ,ανάμεσα σε σκάνδαλα με διεφθαρμένους χωρίς τελειωμό και την ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ τους και διαπλεκόμενα συμφέροντα,θα συνεχίζουμε να ζούμε ανάμεσα σε καταχραστές που με νόμους ΝΤΡΟΠΗΣ τους τα χαρίζουν ΟΛΑ,θα ζούμε ανάμεσα σε εθνικούς προδότες που ξεπούλησαν την Μακεδονία,θα κυκλοφορούμε ανάμεσα σε επίορκους δημόσιους υπαλλήλους που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ και το χειρότερο θα έχουμε ανάμεσά μας εγκληματίες που έκαψαν 102 συνανθρώπους μας στο Μάτι χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Μα τι γράφω τώρα;;ούτε ρουθούνι δεν μπορεί να ανοίξει στις μέρες μας με το σύστημα υγείας.Πηγαίνεις να σταματήσεις το αίμα στο ρουθούνι και κολλάς 10 διαφορετικά μικρόβια στα άψε-σβήσε.Πολάκη γειά σου.

Κόμματα στην Ελλάδα να φάνε και οι κότες κατά την παροιμία,για το Ελληνικό κράτος και τους Έλληνες ΟΥΔΕΙΣ.
ΒΡΕ ΟΥΔΕΙΣ, σας λέω.

Συνωμότες,δολοπλόκοι,ανίκανοι Πολιτικοί οι περισσότεροι, που εμφανίζονται με μάσκα πατριώτη και θέλουν εξουσία.Γι αυτήν πασχίζουν και σχίζουν τα ιμάτιά τους.

Προσοχή πολύ Έλληνες,η ψήφος σας να πάει σε καλή μεριά στις 26 Μαίου.

Μην απέχετε,πρέπει να ψηφίσετε.Όσοι θα κάνετε αποχή δίνετε άφεση αμαρτιών στον Σύριζα.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ότι....

Ο Σύριζα είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ που βρήκε την Ελλάδα.

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,Χούντο-αριστεροί που μπλοκάρουν και λογοκρίνουν την ελεύθερη γραφή,άποψη και γνώμη.

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που βύθισαν την Ελληνική επικράτεια στην αβεβαιότητα την ανασφάλεια και την ξεπούλησαν.

Γι αυτό....

Ποτέ ξανά ΣΥΡΙΖΑ!

Και το ξέρουν ότι θα ηττηθούν βαριά και φοβούνται τον Ελληνικό λαό και τις συνέπειες της μεγάλης ήττας τους οι Συριζαίοι.

Τρέμουν σας λέω....
Αυτή είναι η πραγματικότητα...




on 1:45:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ο Σύριζα καταρρέει και φοβάται την οργή του Ελληνικού λαού

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.