loading...

Με άδειες εξέδρες και του χρόνου τα πρωταθλήματα – Αυστηρά κριτήρια για την επανεκκίνηση του αθλητισμού





















Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τηλεδιάσκεψη του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με εκπροσώπους όλου του αθλητικού φάσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr για το αν από Σεπτέμβρη τα πρωταθλήματα ξεκινήσουν χωρίς κόσμο μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο, ο κύριος Αυγενάκης απάντησε, πως η εκτίμηση του είναι πως θα διεξαχθούν όλα χωρίς κόσμο.

Αυτή, όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι η δική του εκτίμηση, βάση της κατάστασης που επικρατεί αυτή τη στιγμή.

Επίσης μόνο η ατομική προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους θα επιτρέπεται κατά την πρώτη φάση της άρσης των περιοριστικών μέτρων, που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η επανεκκίνηση των ομαδικών προπονήσεων (αρχικά σε ανοιχτά γήπεδα και αρκετά αργότερα στις κλειστές εγκαταστάσεις) θα εξεταστεί σε δεύτερο χρόνο, αν και οι ομοσπονδίες των ομαδικών αθλημάτων αιτήθηκαν να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές να ξεκινήσουν από την προσεχή εβδομάδα προγράμματα, έστω και ατομικά, προς ανάκτηση της φυσικής κατάστασης.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης παρενέβη και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία της τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας και των αποστάσεων, ενώ απέκλεισε κάθε πιθανότητα μαζικών συγκεντρώσεων σε αθλητικούς χώρους.

Επισήμανε, ακόμη, ότι η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού θα είναι αυτή που θα λαμβάνει της αποφάσεις για την επανεκκίνηση ή μη αθλητικών δραστηριοτήτων.


https://eleftherostypos.gr/     

on 7:32:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Με άδειες εξέδρες και του χρόνου τα πρωταθλήματα – Αυστηρά κριτήρια για την επανεκκίνηση του αθλητισμού

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.