loading...

Αγία Παρασκευή: Δεκάδες πολίτες στην πλατεία Αγίου Ιωάννου παρά την απαγόρευση - Επιτόπου η Αστυνομία
























Ρεπορτάζ: Χρήστος Χατζησπύρου

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ βρίσκονται στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή μετά τον χθεσινό πετροπόλεμο - Με συνθήματα «έξω απ' την πλατεία η αστυνομία» αντιδρούν οι συγκεντρωμένοι, με τα ΜΑΤ να υποχωρούν αρχικά και τους συγκεντρωμένους να προσπαθούν να τηρήσουν αποστάσεις - Η πλατεία θα κλείνει από τις 9 το βράδυ, είχε ανακοινώσει νωρίτερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας
Στη λήψη δραστικών μέτρων προστατευτικού χαρακτήρα ως προς την εξάπλωση της πανδημίας προέβη η κυβέρνηση, μετά τις εικόνες συνωστισμού και την ένταση τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα.

Με μεγάφωνα, αρχικά, η Αστυνομία προσπάθησε να απομακρύνει τους πολίτες από το σημείο, από την πλατεία Αγίου Ιωάννου. Οι συγκεντρωμένοι αντιδρούν με συνθήματα, «έξω απ' την πλατεία η αστυνομία», με την ατμόσφαιρα να «μυρίζει μπαρούτι».

Μπροστά στον κίνδυνο να προκληθούν επεισόδια, οι δυνάμεις των ΜΑΤ έδειχναν προσωρινά να υποχωρούν περί τις 21:15, επιστρέφοντας μπροστά από τα λεωφορεία τους και τηρώντας στάση αναμονής. Από την πλευρά τους, οι συγκεντρωμένοι προσπαθούσαν μεν να παραμείνουν στην πλατεία, αλλά τηρώντας αποστάσεις μεταξύ τους.






Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την πλατεία του Αγίου Ιωάννου, όπου έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες πολίτες, οι οποίοι αντέδρασαν με συνθήματα και αποδοκιμασίες, όταν η Αστυνομία τους κάλεσε να απομακρυνθούν, όπως φαίνεται και στο βίντεο:





Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, οι χθεσινές «εικόνες δεν παραπέμπουν σε εικόνες πολιτών που έχουν ανάγκη να χαλαρώσουν» από την ψυχολογική πίεση της πανδημίας ανέφερε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς σήμερα και πρόσθεσε ότι κάποιοι «δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης» και περιφρονούν τις οδηγίες των ειδικών. «Τη Δευτέρα αγνόησαν τις συστάσεις μας, χθες επιδόθηκαν σε έναν πετροπόλεμο με την ΕΛΑΣ» ανέφερε σχετικά ο κ. Χαρδαλιάς, γνωστοποιώντας ότι τα τελευταία λεπτά «ισχυρές δυνάμεις» της αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, μετά από την απόφαση για εφαρμογή μέτρων τοπικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, η Πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην Αγία Παρασκευή, όπως περικλύεται στις οδούς Αγίου Ιωάννου, Ελβετίας και Τασοπούλου θα παραμένει κλειστή από τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί και μέχρι νεωτέρας, σύμφωνα με τον Υφυπουργό. Η παραπάνω απόφαση «βασίζεται στις εισηγήσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, καθώς «ο ιός είναι ακόμη εδώ, ο κίνδυνος είναι τεράστιος».


https://www.protothema.gr/   

Περισσότερες ειδήσεις για την εξέλιξη παρακολουθείστε live στο https://www.protothema.gr/

on 9:46:00 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Αγία Παρασκευή: Δεκάδες πολίτες στην πλατεία Αγίου Ιωάννου παρά την απαγόρευση - Επιτόπου η Αστυνομία

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.