Pages

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

Ο κύριος Θεόδωρος Δρίτσας έλεγε μετά την ορκωμοσία του το 2015, ότι δεν θα πουληθεί ο ΟΛΠ....Όνειρο χειμωνιάτικης νύχτας (ΒΙΝΤΕΟ)‏

Σχολιάζει η Θεοδωροβία Πλακά

Γεννηθήκατε στον Πειραιά κύριε Δρίτσα καί απορώ πώς ανέχεστε ακόμα την κυβέρνησή σας, πού δεν λογάριασε καθόλου τα λεγόμενά σας καί πούλησε τον εθνικό μας πλούτο.Το λιμάνι τού Πειραιά.

Γιατί δεν παραιτηθήκατε ακόμα;Λίγη ευθιξία καί λίγη εντιμότητα δεν έχετε ούτε εσείς, επιτέλους, έναντι τού ξεπουλήματος τού μεγαλύτερου λιμανιού στην Ευρώπη;

Αντί να σχεδιάσετε σωστά την λιμενική πολιτική της χώρας,ήταν πιο εύκολο να το πουλήσετε;
Ή συντονίστρια τμήματος ναυτιλίας του Σύριζα ,Αναστασία Φραντζεσκάκη είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις της γι'αυτό,γράφοντας ένα σπουδαίο, κατά την άποψή μου, άρθρο, τον Μάρτιο τού 2015.
Σήμερα τί έχει να μας πεί καί αυτή η κυρία;

Τελικά γίνατε κυρίαρχοι του παιχνιδιού της καταστροφής της Ελλάδας όλοι μαζί στον Σύριζα, με μία φωνή, καί μπορεί να μην φταίτε γιά πολλά πού βρήκατε,αλλά θα την πληρώσετε πολιτικά γιά όλα καί πολύ περισσότερο γιά τήν πλήρη παραπλάνηση τού ελληνικού λαού που ακούμπησε επάνω σας,ψάχνοντας καταφύγιο.

Είναι πολύ βαρύ το τίμημα, κύριε Δρίτσα καί κυρία Φραντζεσκάκη, γιά τούς μαϊμού αριστερούς χωρίς μπέσα...

Και όπως το "καταπέτασμα τού ναού τού Σολομώντα σχίστηκε" (επίκαιρο λόγω των ημερών) ,κάπως έτσι μεταφορικά θα εξαφανιστείτε, γιατί πρέπει νά σωθούμε,γιατί αποδειχτήκατε οι πλέον προσηλωμένοι σταυρωτές της Ελλάδας καί των Ελλήνων καί δέν έχετε πλέον λόγο ύπαρξης, γιατί οι πράξεις σας καί οι πολιτικές σας μας προσβάλλουν καί μας εξαφανίζουν σαν λαό, συνεχώς.

Θεοδωροβία Πλακά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.