Pages

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;


ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;



ΔΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΙ ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΟΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ;
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ  Ή ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ;
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΗΡΩΩΝ ΝΑΙ ΗΡΩΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ,  ΠΩΣ;  ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΩΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ; ΝΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΠΙΣΩ
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ;
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ, ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΜΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ; ΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ.
ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑwww.antistasitora.org
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΠΩΣ;
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΦΥΑ, ΠΩΣ;
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΩΣ;
ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 1 ΕΥΡΩ, ΠΩΣ;
ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΠΩΣ;
ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΛΥΝΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ.
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ``ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ``  ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
 ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΑΡΜΠΕΤΣΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.