loading...

Τα άστρα Τρίτη, με την Σελήνη στον Κριό: Μπες στο παιχνίδι δυναμικά!


Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Με δυναμική διάθεση ξεκινά η τελευταία μέρα του Μαΐου και με κυρίαρχη την ενέργεια της Σελήνης, η οποία στις 4:09 τα ξημερώματα περνά στο ζώδιο του Κριού. Έτσι, το διήμερο που ακολουθεί, μας προτρέπει να περάσουμε στη δράση, να κινηθούμε με πιο γρήγορους ρυθμούς και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες!


Είναι έντονη η επιρροή αυτής της Σελήνης, μια και έχει την τάση να σε βγάζει από τη… βολή σου και σε αναγκάζει να δράσεις, ακόμη και παρορμητικά, αυθόρμητα, χωρίς δεύτερη σκέψη… Σε βάζει στο παιχνίδι δυναμικά και σου δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσεις έντονα και μαχητικά οτιδήποτε επιθυμείς!

Σελήνη σε εξάγωνο με Αφροδίτη και Ήλιο

Στις 7:09 το βράδυ, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί ένα πιο ανάλαφρο κλίμα στην ψυχολογία, που βοηθά την επικοινωνία αλλά και την έκφραση του συναισθήματος, γεγονός που βελτιώνει κι εξισορροπεί τις σχέσεις μας.
Στις 10:10 το βράδυ, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο δημιουργεί μια συναισθηματική ισορροπία, τόσο μέσα σου όσο και με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις. Ιδιαίτερα θετική η επικοινωνία με τα κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα, τους φίλους σου ή τον σύντροφό σου… Οι σχέσεις κινούνται σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και υποστηρικτικό κλίμα, δίνοντας σου τη δυνατότητα να εκφραστείς πολύ πιο εύκολα και να γίνεις κατανοητός από τους άλλους!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Κριό

ΚριοίΛέοντες και Τοξότες, ευνοείστε ιδιαίτερα από την ευεργετική ενέργεια αυτής της Σελήνης και των όψεων που σχηματίζει. Έτσι, σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τα θέματα που σας απασχολούν σε ένα αρκετά υποστηρικτικό κλίμα, να βελτιώσετε σχέσεις και συνεργασίες ή να απολαύσετε την παρέα αγαπημένων προσώπων στις βραδινές ώρες της ημέρας!
Να έχετε μια όμορφη μέρα!

http://www.myastro.gr/

on 9:50:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Τα άστρα Τρίτη, με την Σελήνη στον Κριό: Μπες στο παιχνίδι δυναμικά!

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.