loading...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ!!!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ «ΝΕΟ» ΚΑΙ «ΑΦΘΑΡΤΟ» ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ, ΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ! ΜΑ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ; ΠΑΛΙ …ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ; «Νέα» πολιτική πρωτοβουλία, ετοιμάζει ο Γιάννης Ραγκούσης και αναμένεται να την ανακοινώσει, αύριο Τετάρτη 4 Μαΐου… (ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!)

Με βάση αρκετές δημοσιογραφικές πληροφορίες, το όνομα του κόμματος, του πρώην υπουργού επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, είναι «Επόμενη Ελλάδα»…

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ, ΤΟ 2010, ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΗ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΕ ΤΟ …»ΚΟΜΜΕΝΟ» ΕΠΩΝΥΜΟ;
Ή ΤΑΧΑ, ΔΕΝ …»ΘΥΜΑΤΑΙ»;;;
Εν όψει της παρουσιάσεως του «νέου» κόμματός του, ο κ.Ραγκούσης απέστειλε 2 κείμενα, που «αποτυπώνουν την ανάλυσή του, σχετικά με το πρόβλημα της χώρας και την αιτία του»…
Ιδού και οι …πρωτεργάτες της κινήσεως : Η.Καρανίκας – γιατρός, Α.Μανούρας – γεωπόνος επιχειρηματίας, Α.Οικονόμου – ψυχίατρος, Γ.Ραγκούσης – οικονομολόγος, Π.Σφηκάκης – δικηγόρος, Φ.Τσικρικτσή – ιδιωτική υπάλληλος, Ε.Κρομμύδα – εκπαιδευτικός.
[ΑΠΟΡΙΑ! ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ «ΝΕΟΥ» ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, Ο κ.ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΩΣΥΝΗ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ανοικτά ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 3-σύλλαβο ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ, «ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ» πολύ περιέργως, …2 συλλαβές, απο ‘μπροστά’;;;
Είναι ΟΝΤΩΣ 5;
Ναί, ή όχι;
Και μάλιστα, ΠΟΙΕΣ είναι οι συλλαβές, που …»χ ά θ η κ α ν» ;;;;;; «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»]
Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Ραγκούσης αναφέρει χαρακτηριστικά: «»Μα, δεν είστε λίγοι;» θα ρωτήσει εύλογα κάποιος. Δεν ξέρω αν είμαστε λίγοι, γνωρίζω πως είμαστε αρκετοί από όλο το φάσμα της δημοκρατικής Ελλάδας, κομματικής και κοινωνικής, για να ξεκινήσουμε να «βάζουμε φωτιά» σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε κοινωνικό κι επαγγελματικό χώρο. Άλλωστε, δεν είναι ιστορικά τυχαίο πως στην Ελλάδα το Σύνταγμα ήταν πάντοτε θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων».
«Μόνον η μεγάλη «σιωπηλή, μέχρι τώρα, πλειοψηφία» των Ελλήνων και ιδίως των νέων μπορεί να επιφέρει μια τέτοια ριζική Συνταγματική μεταρρύθμιση» συνεχίζει ο κ. Ραγκούσης, «γεννώντας ένα αυθεντικό κοινωνικό και πολιτικό κίνημα που δεν θα κοιτά «ούτε πίσω, ούτε κάτω». Θα κοιτά «μόνο μπροστά και ψηλά»».
Και προσθέτει: «( στις πρώτες παραγράφους του άρθρου στην Καθημερινή γράφω:.. «Αυτή όμως η Ελλάδα για να δράσει πρέπει πρώτα να πιστέψει σε μια νέα μεγάλη ιδέα που δεν εξαντλείται στην σκοπιμότητα των επόμενων εκλογών και στην δημιουργία ενός ακόμη κόμματος. Πολιτειακά και θεσμικά άλλη ζώσα εθνική δύναμη, δηλαδή αξιόπιστη και ισχυρή, εκτός από το Σύνταγμα δεν μας έχει απομείνει. Μόνο το Σύνταγμα μπορεί να εμπνεύσει και να εκφράσει ένα νέο εθνικό και πολιτειακό Πιστεύω θεμελιωμένο στις αρχές της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.»…)».
hellasforce.com

on 2:55:00 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ!!!

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.