loading...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!


Προς ιδιωτικοποίηση άμεσα οδηγούνται οι Αστικές Συγκοινωνίες, τα ΕΛΤΑ και το ΟΑΚΑ ενώ σε δεύτερο χρόνο η ΕΥΔΑΠ, το Μετρό και η ΔΕΗ. Με το Νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση την Κυριακή δημιουργείται Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων που θα ονομάζεται Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών.

Με ρύθμιση που κατέθεσε στη Βουλή ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, εντάσσονται στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων, στην Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών οργανισμοί όπως οι Αστικές Συγκοινωνίες (ΟΑΣΑ,ΟΣΥ,ΣΤΑΣΤΥ), το ΟΑΚΑ και τα ΕΛΤΑ.
Σε δεύτερο χρόνο θα μεταβιβαστούν η ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ,ΕΛΒΟ,Αττικό Μετρό, Κτιριακές Υποδομές και ΔΕΗ.
«ΣΕ βάθος 30ετίας η αξιοποίησή του» απαντά η κυβέρνηση μετά από θύελλα αντιδράσεων από την Αντιπολίτευση.
«Δεν μιλάμε για ιδιωτικοποιήσεις. Οι εταιρείες αυτές δεν πρόκειται να να ιδιωτικοποιηθούν, απλά μπαίνουν στην Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών ώστε όλα τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας να είναι συγκεντρωμένα μαζί», δήλωσε κυβερνητική πηγή.

on 7:06:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.