loading...

ISIS ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ‘ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ’ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Μία Βρετανίδα ξανθιά χήρα της ISIS ονόματι Σάλι Τζόουνς, προειδοποιεί με ‘τρόμο για τους απίστους’ και παροτρύνει τους Λονδρέζους να μην χρησιμοποιούν το μετρό.
Η Βρετανίδα αυτή που μεταστράφηκε στο Ισλάμ και είναι πλέον τζιχαντίστρια χήρα ενός μαχητή της ISIS έχει προειδοποιήσει για ‘δημιουργία φόβου στις καρδιές των απίστων ‘ καθώς παροτρύνει τους Λονδρέζους να χρησιμοποιούν το λεωφορείο αντί για το υπόγειο μετρό κρύβοντας έμμεσες απειλές σε μηνύματα της στο Twitter.
Η Σάλι Τζόουνς πριν λίγες μέρες πόσταρε στο Twitter ένα σωρό τρομοκρατικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προειδοποιώντας για πιθανές βομβιστικές επιθέσεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου και της Γλασκώβης.
Συνεχίζοντας τους χλευασμούς της δημοσίευσε ένα ασαφή tweet ισχυριζόμενη ότι θα ήταν καλύτερα να ‘πάρετε το λεωφορείο’ αφότου έγγραψε το προηγούμενο βράδυ ότι ‘δεν θα κυκλοφορούσε στο κεντρικό Λονδίνο, ειδικά με μετρό’.
Sally Jones tweet
Ο νεκρός σύζυγος της πρώην αυτής πανκ τραγουδίστριας, ονόματι Junaid Hussain, ήταν ο αρχηγός της “digi-jihad”, δηλαδή ταξιαρχία ηλεκρτονικής πειρατείας του ισλαμικού κράτους, μέχρι που σκοτώθηκε σε μια επίθεση από drone τον προηγούμενο χρόνο.
Junaid-Hussain
Η Τζόουνς, η οποία κατάγεται από το Κεντ, έγγραψε αυτά τα μηνύματα φαινομενικά σαν απάντηση στις αεροπορικές επιδρομές κατά των δυνάμεων της ISIS στη Συρια και το Ιράκ, του συνασπισμού καθοδηγούμενου από τις ΗΠΑ.
sallyjones-burkabeach
Ύστερα πόσταρε ένα στίχο από το Κοράνι λέγοντας: «Θα δημιουργήσουμε τρόμο στις καρδιές αυτών που δεν πιστεύουν [3:151]».
Η χήρα απείλησε για μια πιθανή βομβιστική επίθεση στο Λονδίνο, Γλασκώβη και στην Ουαλία. Άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να βρει τον ‘παράδεισο’ με το γίνει μια βομβίστρια αυτοκτονίας της ISIS.
Η Τζόουνς η οποία πλέον αποκαλεί τον εαυτό της Sakinah Hussain, ήταν πρώην κιθαρίστρια σε ένα ροκ συγκρότημα.
1409490357664_wps_21_ROCK_STAR_JIHADI_Sally_Jo
Μετά από το θάνατο του συζύγου της στη Ρακκά της Συρίας, πόσταρε στο Twitter πως ήταν περίφανη που ο σύζυγός της ‘σκοτώθηκε από τον μεγαλύτερο εχθρό του Αλλάχ’.
Sally Jones 2nd tweet
Η 47χρονη χήρα πρόσθεσε ότι ποτέ δεν θα αγαπήσει κανέναν άλλο εκτός από αυτόν. Παρόλα αυτά οι τζιχαντίστριες νύφες οι οποίες δραπέτευσαν από την ISIS έχουν ομολογήσει ότι βρίσκονται σε μεγάλη πίεση να διαλέξουν έναν καινούργιο σύζυγο μέσα σε λίγες μέρες αντί για τη συνήθη τρίμηνη περίοδο θρήνου για τις μουσουλμάνες χήρες.
Η Τζόουνς είναι πλέον μια από τις πιο καταζητούμενες τρομοκράτισσες παγκοσμίως και πιστεύεται ότι βρίσκεται σε λίστα ανθρώπων προς εξόντωση η οποία αποτελείται από 20 τζιχαντιστές που θα στοχοποιηθούν από το ΣΑΣ (Στατιστικό Αναλυτικό Σύστημα) της Συρίας σύμφωνα με μια αναφορά επικαλούμενη τις στρατιωτικές πηγές.
Εντωμεταξύ, οι ISIS συνεχίζουν τις φρικαλεότητες τους στην επαρχία Ανμπάρ του Ιράκ. Μια πηγή ενημερώσεως στην πόλη της Φαλούτζα αποκάλυψε, ότι οι λεγόμενοι ISIS έκοψαν τις γλώσσες πέντε εκ των μελών τους, οι οποίοι προσπάθησαν να φύγουν από την πόλη.
Η ιστοσελίδα IraqiNews.com ανέφερε σχετικά, “Οι τρομοκρατικές συμμορίες της ISIS  έκοψαν τις γλώσσες από πέντε μέλη τους, οι οποίοι προσπάθησαν να φύγουν από την πόλη, αφού καταδικάστηκαν από το λεγόμενο ISIS Δικαστήριο Νόμου Σαρίας.”
Η πηγή, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη, πρόσθεσε, η  “ISIS διέπραξε αυτό το έγκλημα σε δημόσιους χώρους  μπροστά από τα μέλη και τους πολίτες της.”
cut-tongue-with-scissors
Όπως βλέπουμε ακόμη και οι γυναίκες που εισχωρούν ή επρόκειτο να εισχώρησαν στην ISIS είναι το ίδιο επικίνδυνες με τους άντρες και το ίδιο αδίστακτες να διαπράξουν παρόμοια φρικτά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

on 6:11:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ISIS ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ‘ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ’ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.