loading...

«Συμπαράσταση στον Σπίρτζη που βασανίζει ο Τσίπρας κρατώντας τον υπουργό»


Σφοδρή επίθεση στον Χρήστο Σπίρτζη εξαπέλυσε το Σάββατο μέσω του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις έντονες αντιρρήσεις του υπουργού Υποδομών για την ιδιωτικοποίηση στο Ελληνικό. 

«Να ενώσουμε όλοι οι Έλληνες τη φωνή μας να συμπαρασταθούμε σε ένα ανθρώπινο δράμα, στον Χρήστο Σπίρτζη που υποφέρει να προστατέψουμε τα ανθρώπινα δικαιώματά του που τον κρατά υπουργό ο Τσίπρας και τον βασανίζει... Να συμπαρασταθούμε στον Σπίρτζη που περνά τέτοιο μαρτύριο» δήλωσε σκωπτικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. 

«Τέτοιους ψεύτες έχεις ξαναδεί; Ο Σπίρτζης ως πρόεδρος του ΤΕΕ έλεγε για "ληστεία στο Ελληνικό", και υπέγραψε την ιδιωτικοποίηση... Σα δε ντρεπόμαστε» πρόσθεσε. 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε όμως πυρά τόσο κατά του πρωθυπουργού όσο και κατά των ΑΝΕΛ. «Το Ανεξάρτητοι Έλληνες να το κάνουν Εξαρτημένοι Έλληνες δεν το αλλάζουν;» παρατήρησε. 

Για τον Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ότι τον αγάπησαν ξαφνικά οι Γερμανοί επειδή, όπως του είπε ευρωπαίος παράγοντας, «είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα, ένα του ζητάμε, δύο μάς δίνει». «Και τον ψήφισαν αυτοί που έλεγαν ‘‘όχι’’ στην Ευρώπη» συμπλήρωσε. 

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «αυτό το μνημόνιο θα φέρει μεγάλη ύφεση, αλλά αυτούς ψήφισαν οι Έλληνες... Οι Κυκλάδες ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ και πήραν 24% ΦΠΑ στα νησιά».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη
 η ΝΔ δεν είπε ποτέ για νταούλια και ζουρνάδες. «Τα μέτρα της κυβέρνησης μας πάνε στον πάτο, όταν η χώρα πήγαινε να βγάλει το κεφάλι από το νερό» τόνισε. 

«Μόνο με υπομονή, κόπο και τα σωστά μέτρα θα τα καταφέρουμε... Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη θα προσελκύσει επενδυτές, με μείωση της φορολόγησης και ενίσχυση της αξιοπιστίας της χώρας» επισήμανε. 

Όπως προειδοποίησε ακόμη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «αν εμποδιστεί ένα κρουαζιερόπλοιο βγαίνει η Ελλάδα από το χάρτη της κρουαζιέρας για τρία χρόνια... Οι λιμενεργάτες να κάνουν όσες κινητοποιήσεις όσες θέλουν, αλλά τα κρουαζιερόπλοια να μην τα πειράζουν». Ο κ. Γεωργιάδης επαίνεσε πάντως το γεγονός ότι τα κρουαζιερόπλοια δένουν κανονικά το Σάββατο στον Πειραιά. 

«Θα πάω στη συγκέντρωση 
της κίνησης ‘‘Παραιτηθείτε’’, αλλά δεν είμαι επικεφαλής της και ευχαριστώ την Αυγή για την αναβάθμισή μου» διευκρίνισε. 

Ευθεία απάντηση στη νέα επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο υπουργός Υποδομών έδωσε στο μεταξύ για πρώτη φορά την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας. 


ntokoumenta.gr

on 2:23:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for «Συμπαράσταση στον Σπίρτζη που βασανίζει ο Τσίπρας κρατώντας τον υπουργό»

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.