loading...

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σπύρος Ζαννιάς στον εισαγγελέα ως ύποπτος αδικημάτων


ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΙ ΖΑΝΝΙΑ - Πρόεδρο Τέννις




Στον εισαγγελέα τα πορίσματα για τις Ομοσπονδίες μπάντμιντον, τένις και ποδηλασίας.

Συνέντευξη του Υφ.Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή στον Διευθυντή του Ρ/Σ  «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5», Κώστα Αρβανίτη, Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016. Ολόκληρη,  μπορείτε να την ακούσετε στο  http://www.stokokkino.gr/article/1000000000035103/Diabibazei-fakelous-trion-omospondion-o-StKontonis-epontai-kai-alloi  Ξεκίνησαν με το ποδόσφαιρο και την Εθνική Ομάδα λόγω Ευρωπαϊκού, αλλά εμείς, επειδή πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός, δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αποφωνίσαμε τα υπόλοιπα.
Πάμε, λοιπόν....
Αρβανίτης:   Κ.Κοντονή, με τις άλλες Ομοσπονδίες τι γίνεται; Έχει ξεκινήσει έλεγχος;
Κοντονής:     Βεβαίως έχει ξεκινήσει έλεγχος.
Αρβ :    Αποτελέσματα έχουμε;
Κοντ:    Βεβαίως έχουμε αποτελέσματα. Διαβιβάσθηκαν τα πρώτα τρία πορίσματα.
Αρβ:      Τρία πορίσματα για ποιές Ομοσπονδίες;
Κοντ:    Είναι για την  Ομοσπονδία του Μπάντμιντον του Τένις και της Ποδηλασίας.
Αρβ:      Μάλιστα.
Κοντ:     Είναι σε εξέλιξη οι έλεγχοι και σε άλλες ομοσπονδίες,.....δεν είναι ευχάριστη η   εικόνα.
 (σ.σ. Πρώτο συμπέρασμα, Εισαγγελέας καλεί Ζαννιά, Ζαννιάς καλεί το δικηγορικό γραφείο Γιάννη Ματζουράνη, και....ο Θεός βοηθός, αλλά....τι να σου κάνει κι’ Αυτός. Ποιός να φαντασθεί γιατί δύο μέρες πριν, στην Καταστατική Γ.Σ. το Σάββατο 11 Ιουνίου, μια παρωδία Γ.Σ., στην αποστροφή του Καλογερά, «πας για εισαγγελέα», η αντίδραση του Ζαννιά ήταν «μούγκα στη στρούγκα». Κουβέντα, πούνε ο Ζαννιάς,... «είσαι ψεύτης, είσαι συκοφάντης, θα σου κάνω μήνυση». Ήξερε, ήξερε ότι είχε πάει ήδη στον Εισαγγελέα. Και η «στρούγκα»;....τι να πει η στρούγκα, ότι πει ο Αρχηγός Ένας και Μοναδικός. Φωτοτυπωμένα  ανθρωπάκια, σαν πίνακας του Γαΐτη. Δεν θα μάθουμε ποτέ πως θα αντιδρούσαν, αν είχε προηγηθεί της Γ.Σ. η αναγγελία παραπομπής στον Εισαγγελέα. Θα μάθουμε όμως πως θα δικαιολογηθούν από εδώ και πέρα. Ήδη παραιτήθηκε  ο Αναπληρωτής Έφορος Αγωνιστικού – Υπεύθυνος Βόρειου Τομέα – Κωνσταντίνος Κολωνιάρης. Μόνο μη μας πείτε... «ξέρεις δεν ήξερα, δεν κατάλαβα»...... τι να ξέρεις και τι να καταλάβεις ρε......(βάλτε όποια λέξη θέλετε). Δέκα χρόνια έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας και έχει πιαστεί το χέρι μας να τα λέμε και να τα γράφουμε. Για ποιούς τα γράφαμε ρε....για τους Κινέζους;
Άντε....γιατί συνχίστηκα.)
 Πάμε παρακάτω....
 Αρβανίτης: Μπορείτε να μου δώσετε είδηση, τι προκύπτει από τα τρία αυτά πορίσματα;
Κοντονης : Προκύπτουν σοβαρές καταστάσεις οι οποίες άπτονται των αρμοδιοτήτων του Εισαγγελέα. Επίσης διοικητικά, υπάρχει σοβαρό ζήτημα για τις ομοσπονδίες αυτές και ήδη οι φάκελλοι είναι στα χέρια του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, ο οποίος είναι αρμόδιος γι’αυτό τον τομέα, όπως επίσης και για θέματα οικονομικής φύσεως, διαβίβασα το φάκελλο επίσης και στην Γενική Οικονομική Διεύθυνση για τον καταλογισμό ορισμένων χρηματικών ποσών τα οποία δεν δικαιολογούνται.
 (σ.σ. Ο Κοντονής πέρα από Υφ. Αθλητισμού, είναι και δικηγόρος. Τα πορίσματα τα είχε δύο μήνες στο γραφείο του. «Τα συμπεράσματα και τα στοιχεία μελετώνται», έλεγε στις 11 Απριλίου 2016, στο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου. Δύο μήνες μελέτη, όντας και δικηγόρος, το να λέει«Προκύπτουν σοβαρές καταστάσεις οι οποίες άπτονται των αρμοδιοτήτων του Εισαγγελέα.», αυτό  πάει να πει  Σπυράκο, ότι την «πάτησες» οριστικά και αμετάκλητα. Άντε ζωή σε λόγου μας  και καλά σαράντα! Όπως καταλαβαίνεις, άμα την παραπομπή, θα πρέπει κατά τον νόμο να παραιτηθείς, όπως επίσης και όλο το Δ.Σ., μιας και το πόρισμα αναφέρεται προφανώς στην Ομοσπονδία. Δικαίωμα και υποχρέωσής σας κ.Κοντονή να ορίσετε προσωρινή διοίκηση μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου. Στην συνέχεια λέει ο κ. Κοντονής, «......επίσης για θέματα οικονομικής φύσεως, διαβίβασα το φάκελλο και στην Γενική Οικονομική Διεύθυνση για τον καταλογισμό ορισμένων χρηματικών ποσών τα οποία δεν δικαιολογούνται». Την ερώτηση που έπρεπε να κάνει, στο σημείο αυτό προς τον Υπουργό,  και δεν την έκανε, ο καλός και έμπειρος δημοσιογράφος,......δεν έχουμε πρόβλημα να την κάνουμε εμείς. Κύριε Κοντονή όταν αναλάβατε, παραλάβατε  και χρηματικούς καταλογισμούς εις βάρος μεγάλου αριθμού υπαλλήλων του Υπουργείου σας. Το γνωστό «πόρισμα Ρακιντζή», όπου οι υπάλληλοι εισέπρατταν επί σειρά ετών παρανόμως, διπλάσια χρήματα! Χαζή ερώτηση αλλά θα την κάνουμε: Έχουν επιστραφεί αυτά τα χρήματα;. Το χειρότερο κ. Κοντονή είναι, ότι ακόμα και σήμερα μετά από 17 μήνες, υπάλληλοι που οφείλουν να επιστρέψουν χρήματα, υπάλληλοι που ήταν υπεύθυνοι για την μισθοδοσία και το σκάνδαλο, συνεχίζουν να βρίσκονται στις Διευθυντικές τους θέσεις,...και σεις να συνεργάζεστε μαζί τους. Αντίθετα υπάλληλοι που κατήγγειλαν τα σκάνδαλα, είτε απολύθηκαν είτε τρέχουν στα δικαστήρια από μηνύσεις αυτών των «κυρίων». Με αυτό τον τρόπο θα κάνετε κάθαρση και θα καταπολεμήσετε την διαφθορά κ.Κοντονή; Πιστεύω κ. Αρβανίτη να μην μάθατε από εμάς για το «πόρισμα Ρακιντζή».
 Αλλά ας συνεχίσουμε με την συνέντευξη.....
 Αρβανίτης: Κάποιοι είναι γνωστοί....στο τένις είναι ο κ. Ζαννιάς;....ποιός είναι τώρα δεν θυμάμαι....τα μπερδεύω κιόλας!
(σ.σ. δεν θυμάσαι, τα μπερδεύεις..... αλλά τον πέτυχες κ. Αρβανίτη. Όπως καταλαβαίνεις Σπυράκο η συνέντευξη δόθηκε για σένα. Καμιά αναφορά στις άλλες ομοσπονδίες.)
Κοντονής; Στο τένις πρόεδρος είναι ο κ. Ζαννιάς.
Αρβ.: Έχουν ευθύνη και οι πρόεδροι δηλαδή...
(σ.σ. Ναι κ. Αρβανίτη εκτός από την τηλεφωνήτρια,....έχει ευθύνη και ο Πρόεδρος, θα σας το επιβεβαιώσει κι’ ο Υπουργός)
Κοντ.: Βεβαίως έχουν ευθύνη και οι πρόεδροι!...ξέρετε εγώ πριν κινήσω τις διαδικασίες αυτές τους φώναξα για τους θέσω υπ’ όψιν τα πορίσματα και να ακούσω τις απόψεις τους. Θεωρώ ότι είναι αδιανόητο κ. Αρβανίτη, ο έλεγχος να βρίσκει καταστάσεις οι οποίες είναι ασύλληπτες για μια ομοσπονδία.
Αρβ.: Μπορειτε να μας πείτε μια ασύλληπτη......
Κοντ.: Όπως είναι για παράδειγμα, μεταχρονολογημένες επιταγές,....όχι ακάλυπτες το τονίζω αλλά μεταχρονολογημένες.(σ.σ. πως να είναι ακάλυπτες κ. Υπουργέ, όταν έχεις λαμβάνειν......)
Αρβ.:Σε ποιά ομοσπονδία....
Κοντ.:Εδώ τα πράγματα φεύγουν από κάθε λογική.
Αρβ.:Για ποιά ομοσπονδία μιλάτε κ. Κοντονή.
Κοντ.: Δεν θέλω να πω αυτή την στιγμή.
Αρβ.:Μάλιστα....πάντως είναι σ’ αυτές που ελέγχονται;
(σ.σ. μετά τις μεταχρονολογημένες επιταγές, Σπυράκο κατάλαβες ότι μιλάνε για σένα. Δέκα χρόνια χορεύει ταγκό με την τουριστική εταιρείαAFEA, ο κ.Ζαννιάς! Δυσανάλογες πληρωμές της Ομοσπονδίας προς την AFEA, σε σύγκριση με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, με εργαλείο τις μεταχρονολογημένες επιταγές. Διαβάστε κ. Αρβανίτη τι αποκαλύπταμε πριν τέσσερα χρόνια γι’ αυτό ακριβώς το θέμα.
Κανενός το αυτί δεν ίδρωσε!
Το εξωφρενικό είναι ότι ακόμα και μετά τον έλεγχο, το πόρισμα και τον Εισαγγελέα, ο κ. Ζαννιάς συνεχίζει να παρανομεί σε σχέση με την AFEA. Για δέστε τι βρήκαμε στη Διαύγεια!)

ΑΘΗΝΑ: 25 Απριλίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 2747
ΘΕΜΑ: Έγκριση δαπάνης
4. Τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Νο 242, στις 25 Φεβρουαρίου 2016, θέμα 2ο , περί έγκρισης δαπανών.
Αποφασίζουμε
Την έγκριση δαπάνης για την πληρωμή ποσού που αφορά στις δαπάνες μετακίνησης & διαμονής Εθνικών Ομάδων, μελών Δ.Σ., Επιτροπών , για τις ανάγκες της Ομοσπονδίας. Επιταγή € 9.148,46 λήξεως 30.11.2016 .
Δαπάνη ποσού: 9.148,46 €
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΑΦΕΑ ΑΝΩΝΥΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ: 28 Μαρτίου2016
Αρ. Πρωτ.: 1906
ΘΕΜΑ: Έγκριση δαπάνης
4. Τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Νο 242, στις 25 Φεβρουαρίου 2016, θέμα 2ο , περί έγκρισης δαπανών.
Αποφασίζουμε
Την έγκριση δαπάνης για την πληρωμή ποσού που αφορά στις δαπάνες μετακίνησης & διαμονής Εθνικών Ομάδων, μελών Δ.Σ., Επιτροπών , για τις ανάγκες της Ομοσπονδίας. Επιταγή € 5.874,00 λήξεως 30.9.2016 και επιταγή € 5.874,71 λήξεως 31/10/2016 .
Δαπάνη ποσού: 11.748,71 €
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΑΦΕΑ ΑΝΩΝΥΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
 (σ.σ. Δηλαδή εγκρίνουν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. Νο 242 της 25ης Φεβρουαρίου του 2016, επιταγές της AFEA που λήγουν τον Οκτώβριο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2016, να πληρωθούν τον Φεβρουάριο του 2016! Γιατί άραγε; Όταν ξέρεις, -γιατί αυτά γίνονται μετά το πόρισμα,- ότι τότε που λήγουν οι επιταγές εσύ θα είσαι εκτός ομοσπονδίας, ....πρέπει να «τακτοποιηθούν» οι λογαριασμοί. Και το εγκρίνουν τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Τώρα αυτοί τι είναι;.... βλάκες, ή συνένοχοι. Ξέρετε κάποια τρίτη εκδοχή κ. Αρβανίτη και κ. Κοντονή;)
 Η συνέντευξη συνεχίζεται, και με άλλα  θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος. Θα περιορισθούμε προσώρας με τα δικά μας, αυτά που αφορούν το τένις.

on 7:41:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σπύρος Ζαννιάς στον εισαγγελέα ως ύποπτος αδικημάτων

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.