loading...

Φρίκη στην Τουρκία! Βίασαν και αποκεφάλισαν Σύρο πρόσφυγα


Ένα αποτρόπαιο έγκλημα φέρνει στη δημοσιότητα ΜΚΟ στη γειτονική χώρα. Φοβούνται και οι φίλοι του καθώς πιστεύουν ότι έχουν γίνει στόχος εξαιτίας των σεξουαλικών τους προτιμήσεων

Το πτώμα ενός ομοφυλόφιλου Σύρου πρόσφυγα βρέθηκε αποκεφαλισμένο και φρικτά παραμορφωμένο στην Κωνσταντινούπολη, δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του στα τέλη Ιουλίου, ανακοίνωσε σήμερα μια οργάνωση για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.
AdTech Ad

Ο Μουχάμεντ Ουίσαμ Σανκάρι, ο οποίος είχε εγκαταλείψει τη Συρία για να γλιτώσει από τον πόλεμο, εξαφανίστηκε στις 23 Ιουλίου, αφού έφυγε από το σπίτι όπου έμενε στο Ακσαράι, στην ισλαμοσυντηρητική περιοχή του Φάτιχ, ανέφερε η τουρκική μη κυβερνητική οργάνωση Kaos GL.
Δύο ημέρες αργότερα βρέθηκε το πτώμα του στο Γενίκαπι, στην ίδια περιοχή.
Ο πρόσφυγας έφτασε πέρσι στην Κωνσταντινούπολη αλλά ήθελε να φύγει από την πόλη γιατί δεν αισθανόταν ασφαλής εκεί μετά τις απειλές βιασμού που δέχτηκε από μια ομάδα ανδρών οπλισμένων με μαχαίρια, δήλωσαν οι φίλοι του στην Kaos GL. Το πτώμα του ήταν σε τόσο φρικτή κατάσταση που τον αναγνώρισαν από το παντελόνι που φορούσε, εξήγησε κλαίγοντας ο Γκορκέμ, ένας από τους φίλους του που κλήθηκε για την αναγνώριση.
"Τον είχαν μαχαιρώσει τόσο άγρια που δύο λάμες από τα μαχαίρια έσπασαν στη σάρκα του. Τον αποκεφάλισαν. Το πάνω μέρος του κορμού του ήταν αγνώριστο, τον είχαν ξεκοιλιάσει. Αναγνωρίσαμε τον φίλο μας από το παντελόνι του", είπε.
Ένα από τα μέλη της οργάνωσης, ο Ριάν, είπε ότι ο Σανκάρι είχε απαχθεί και βιαστεί πριν από πέντε μήνες. "Τον μετέφεραν με αυτοκίνητο σε ένα δάσος όπου τον χτύπησαν και τον βίασαν. Θα τον σκότωναν αλλά σώθηκε γιατί πήδηξε στον δρόμο. Πήγαμε στην αστυνομία αλλά δεν έγινε τίποτα", υποστήριξε.
Ο Ντίγια, ένας άλλος ομοφυλόφιλος, γνωστός του Σανκάρι, είπε στην Kaos GL ότι όλοι τους είναι τρομοκρατημένοι γιατί η ομοφοβία είναι πολύ διαδεδομένη στην Τουρκία. "Φοβάμαι πολύ. Νομίζω ότι όλοι με κοιτάζουν. Με έχουν απαγάγει δύο φορές. Κανείς δεν νοιάζεται για εμάς. Είτε είσαι Σύρος, είτε είσαι Τούρκος, δεν έχει καμία διαφορά. Αν είναι ομοφυλόφιλος, γίνεσαι στόχος" είπε.
Πηγή: ΑΠΕ

on 8:33:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Φρίκη στην Τουρκία! Βίασαν και αποκεφάλισαν Σύρο πρόσφυγα

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.