loading...

Διεκόπη η δίκη του Γιακουμάκη. Κατάθεση-«φωτιά» από τον σπουδαστή Δάβρη


Διεκόπη λίγο πριν τις 15:00 και θα συνεχιστεί τη ερχόμενη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου, το μεσημέρι, στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, η δίκη για την υπόθεση του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίων, Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Ενώπιον της έδρας κατέθεσε η μητέρα του Βαγγέλη, ο πατέρας και ο σπουδαστής Νίκος Δάβρης, ο οποίος ήρθε από τη Βραζιλία. Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα η Μαρία Φρονιμάκη, μητέρα του Βαγγέλη, μίλησε βουρκωμένη για τα όσα γνώριζε, το ίδιο και ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή.
Ιδιαίτερα διαφωτιστική ήταν η κατάθεση του Νίκου Δάβρη, ο οποίος ανέφερε ότι είχε ενημερώσει τους υπευθύνους της Σχολής για τα όσα βίωνε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Δίνοντας σαφέστατες απαντήσεις ο Δάβρης είπε ότι οι τραμπουκισμοί σε βάρος του Βαγγέλη ήταν γνωστοί και ότι έπρεπε να είχαν ληφθεί μέτρα για να προστατευτεί.
Η δίκη, η οποία θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα, αφορά στις ευθύνες της διεύθυνσης της Γαλακτοκομικής Σχολής. Παρόντες ήταν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο πρώην βουλευτής και υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΟ Δήμητρα (όπου υπάγεται η σχολή), ο πρώην διευθυντής της Σχολής, η υπεύθυνη της Εστίας, ο σπουδαστής Νίκος Δαβρής, καθηγητές και υπάλληλοι της Σχολής.
Απούσα ήταν η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, καθώς, όπως ενημέρωσε το δικαστήριο, έχει σπάσει το πόδι της. Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι είναι ο πρώην διευθυντής της Σχολής, η υπεύθυνη της Εστίας και ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Οι δύο πρώτοι κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος και ο τρίτος για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος.
Σημειώνεται επίσης ότι ο νομικός εκπρόσωπος του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ», Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο οποίος έχει την ευθύνη της λειτουργίας της Γαλακτοκομικής Σχολής, κατέθεσε αίτηση παράστασης πολιτικής αγωγής, αλλά δεν έγινε δεκτή από το δικαστήριο.

on 11:20:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Διεκόπη η δίκη του Γιακουμάκη. Κατάθεση-«φωτιά» από τον σπουδαστή Δάβρη

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.