loading...

Μαλάτος: Ο νομικός που επιχειρεί να καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο!


ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Θεοδωροβία Πλακά

Είμαι με το κράτος Δικαίου,τους νόμους και το πειθαρχικό δίκαιο!

Δεν γνωρίζω τον Μανώλη Γαβαθιώτη που υπογράφει το  κάτωθι άρθρο και δεν εξυπηρετώ συμφέροντα κανενός, παρά μόνον υπερασπίζομαι το δημόσιο συμφέρον!
Ο κύριος Γαβαθιώτης όμως έχει απόλυτο δίκιο όσον αφορά τα έργα και τις ημέρες του Δημόσιου Υπαλλήλου Μαλάτου....
Σύμφωνα λοιπόν με όλα αυτά ο συγκεκριμένος υπάλληλος της Γ.Γ.Αθλητισμού κύριος Μαλάτος,δεν χτυπάει κάρτα εδώ και χρόνια...Ποιός τον καλύπτει??? Γιατί δεν περνάει ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ??
Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ παρανόμως καταλογισθέν ποσόν το επέστρεψε??
Κύριε Βασιλειάδη ο συγκεκριμένος κύριος ο οποίος πάει στα δικαστήρια και κατασυκοφαντεί έντιμους Υπαλλήλους και τα άκουσα με τα αυτιά μου,έχει άδεια που κατ εξακολούθηση εμφανίζεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ??
ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΟΣ ΕΙΝΑΙ....
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ για τον συγκεκριμένο δεν ΥΠΑΡΧΕΙ????

Ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού κύριος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ενημερώθηκε??

Πόσων ταχυτήτων δημόσιοι Υπάλληλοι υπηρετούν στην συγκεκριμένη δημόσια Υπηρεσία που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι ????
Θα βάλετε τάξη κύριε Βασιλειάδη??
Γιατί ο κύριος Κοντονής έφυγε και άφησε πίσω του συντρίμμια...
Τώρα ως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ???

Θεοδωροβία Πλακά ...(ακόμα υπάλληλος της Γ.Γ.Αθλητισμού,και ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ)

Μανώλης ΓαβαθιώτηςΕργα και ημέρες του πολυσχιδούς υπαλλήλου της γενικής γραμματείας αθλητισμού με τις περίεργες δραστηριότητες.
Μάλιστα, κύριοι. Το είδαμε κι’ αυτό, το ζούμε κι’ αυτό. Ολη η Ελλάδα, να μιλάει γιά τον Μαλάτο. Γιά τον κ. Ανδρέα Μαλάτο, υπάλληλο του δημοσίου και της γενικής γραμματείας Αθλητισμού. Ας δούμε λοιπόν τι είναι ο κ. Μαλάτος. Η μάλλον, τι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο κ. Μαλάτος.
Και ξεκινάμε. Ο κ. Μαλάτος ΔΕΝ είναι δικηγόρος. Δεν είναι ούτε καθηγητής. Είναι διδάκτωρ, διότι κατέχει έα διδακτορικό, όπως χιλιάδες άλλοι Ελληνες.
Προ εικοσαετίας περίπου, ο κ. Μαλάτος ΔΙΕΓΡΑΦΗ από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, του οποίου ήταν μέλος, κατόπιν αιτήσεώς του και προκειμένου να προσληφθεί στη ΓΓΑ. Δηλαδή, προτίμησε από δικηγόρος, να γίνει δημόσιος υπάλληλος. Γι’ αυτό λέω ότι τυπικά τουλάχιστον, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δικηγόρος. Πάμε παρακάτω.
Η δημοσιοϋπαλληλική πορεία του κ. Μαλάτου, είχε μερικές διακυμάνσεις, πού σίγουρα προκαλούν ερωτηματικά. Το 2010 έφυγε από την ΓΓΑ γιά να προσληφθεί ως γενικός γραμματέας  στον δήμο Ηρακλείου. Από κεί, αργότερα απολύθηκε ( με πράξη απόλυσης ) και επέστρεψε στη ΓΓΑ. Στη συνέχεια, ξαναφεύγει από τη ΓΓΑ και προσλαμβάνεται στον δήμο Διονύσου, απ’ όπου απομακρύνεται με την αλλαγή δημάρχου.
Επέστρεψε στη ΓΓΑ γιά δεύτερη φορά, και πάλι σε διευθυντική θέση, αφού του ανατίθεται η Διεύθυνση της «Αθλησης γιά Ολους» κ.λ.π. Ο κ. Μαλάτος καταγγέλθηκε επίσημα από άλλο στέλεχος της ΓΓΑ, ότι «δεν χτυπάει κάρτα στην υπηρεσία», πού σημαίνει ότι πάει ό,τι ώρα θέλει και φεύγει ό,τι ώρα θέλει, χωρίς να δίνει λογαριασμό ( τουλάχιστον επισήμως). Η υπόθεση αυτής της καταγγελίας συζητήθηκε σε δικαστικές αίθουσες, ύστερα απόμήνυση του κ. Μαλάτου κατά του καταγγέλλοντος, όπου ο μηνυτής υπερασπίστηκε τον εαυτό του απέναντι σ’ αυτή την κατηγορία, με δύο επιχειρήματα. Το ένα ότι «κανένας διευθυντής δεν χτυπάει κάρτα», το οποίο καταρρίφθηκε, όταν στο δικαστήριο επιδείχτηκαν κάρτες άλλων διευθυντών, «χτυπημένες» κανονικά και ανελλιπώς. Το δεύτερο επιχείρημα του κ. Μαλάτου, ήταν ότι δεν χτυπούσε κάρτα … «εθιμικώ δικαίω» !
Ο υπάλληλος της ΓΓΑ πού έκανε την καταγγελία, προσκόμισε στο δικαστήριο έκθεση των αρμοδίων εποπτευόντων της οροσήμανσης, όπου υπήρχε η εξής σημείωση γιά τον κ. Μαλάτο : «Εκτός παρουσιολογίου» !
Φυσικά, ο μηνυθείς υπάλληλος αθωώθηκε.

ΙΔΕΑΔ : Η … αφιλοκερδής «Ενωση Προσώπων»

Ο κ. Μαλάτος είναι ένας εκ των δύο ιδρυτών του Ινστιτούτου διεθνούς και ελληνικού Διεθνούς Δικαίου ( ΙΔΕΑΔ ) . Ο δεύτερος είναι ο δικηγόρος κ. Παναγόπουλος. Ο ΙΔΕΑΔ, με νομική μορφή «Ενωσης Προσώπων», μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ουσιαστικά είναι μία παρέα νομικών, πού συντάσσει γνωμοδοτήσεις, παρεμβαίνει σε γενικότερα νομικά θέματα και καταθέτει προτάσεις, όπου και όποτε κρίνει ο κ. Μαλάτος. Πέρυσι, γνωμοδότησε υπέρ του Ελληνοαμερικανού επενδυτή του Αρη κ. Κάλα, αδελφού του προπονητή Καλαϊτζίδη, ο οποίος θεωρείται «πρωτομάστορας» του δήθεν «στημένου» 3-0 του Ολυμπιακού επί της Βέροιας. Πρόσφατα, εκπόνησε γνωμοδότηση σχετικά με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Όπως είπαμε, όλα αυτά ( και πολλά άλλα ) αφιλοκερδώς. Ετσι, «από χόμπι».

Ο δημόσιος καυγάς με την Αλεξία Γκιρτζίκη

Την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Μαλάτος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον σύμβουλο του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Τομ Σχοινά, προκειμένου να εκπροσωπήσει την ΓΓΑ ( άγνωστον αν υπήρχε εντολή ) σε κάποιο συνέδριο. Εκεί, είχε την ατυχία να «συγκρουσθεί» νομικά με την κ. Αλεξία Γκιρτζίκη, κόρη του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη.
Οι απέραντες γνώσεις της έγκριτης και πεπειραμένης σε διεθνή αθλητικά θέματα Αλεξίας Γκιρτζίκη, έφεραν τον κ. Μαλάτοι σε πολύ δύσκολη θέση και κατέληξαν σε δημόσια αντιπαράθεση, η οποία περιγράφεται από την εφημερίδα «ΜΑΧΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ».
Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα :

Γκιρτζίκη : «Με το προηγούμενο σύστημα, τα πειθαρχικά όργανα στελεχώνονταν από συνταξιούχους δικαστές, δικαστές που είχαν ολοκληρώσει την καριέρα τους. Ποιες ασφαλιστικές δικλείδες για την εξασφάλιση της ανεξαρτησίας των δικαστών, τίθενται τώρα που μέλη των πειθαρχικών οργάνων είναι μέλη τακτικοί δικαστές, των οποίων η προαγωγή και ανέλιξη εξαρτάται και αποφασίζεται από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο ορίζεται, αν όχι διορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση;».
Ο Μαλάτος έγινε έξαλλος και μαινόμενος έλεγε στην Γκιρτζίκη ενώπιον όλων των παρευρισκομένων «ντροπή σου για την ερώτηση» και ότι «εξυπακούεται ότι οι τακτικοί δικαστές είναι ανεξάρτητοι ή, πιο ανεξάρτητοι από τους συνταξιούχους» !
Η προσφυγή του κ. Μαλάτου κατά της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ, η οποία μπορεί να προκαλέσει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά στις ελληνικές ομάδες, περιλαμβανομένης και της Εθνικής, θα κατατεθεί σήμερα το πρωί. Δεν γνωρίζω αν θα την καταθέσει ο ίδιος ο κ. Μαλάτος, απουσιάζοντας βεβαίως από την εργασία του. Ούτως ή άλλως, κάρτα παρουσίας δεν πρόκειται να χτυπήσει.

on 9:22:00 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Μαλάτος: Ο νομικός που επιχειρεί να καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.