loading...

Πώς θα πάψεις να είσαι single, σε 15 μέρες


Είσαι single αρκετό καιρό και πλέον αυτή η κατάσταση δε σου αρέσει; Τότε ήρθε η ώρα να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου, να επικεντρωθείς στον στόχο σου (να πάψεις να είσαι single δηλαδή) κάνοντας κάθε μέρα ένα βήμα προς την... δέσμευση.
Φυσικά όλες ξέρουμε πως μάλλον το να είσαι single είναι επιλογή, με την έννοια πως μπορεί να μην είσαι έτοιμη να κάνεις σχέση, να έχεις παραμελήσει λιγάκι τον εαυτό σου, να βαριέσαι να γνωρίζεις νέους άντρες και ίσως και ν΄απογοητεύεσαι. Όμως έτσι δεν είναι η ζωή; Αν δεν φανείς "ανοιχτή" στους γύρω σου, αν δεν αγαπήσεις πρώτα εσένα, πώς θα σε προσεγγίσει ένας ξένος... άντρας; Και φυσικά μπορεί και ν΄απογοητευτείς, φυσικά μπορεί να μην βρεις γρήγορα αυτό που έχεις στο μυαλό σου, αλλά μένοντας με σταυρωμένα τα χέρια απλώς μένεις στο ίδιο σημείο, αυτό της single. Για να δούμε πώς θα μπεις λοιπόν στο mood για νέες υπέροχες περιπέτειες!
1η μέρα: Ακολούθησε και κάνε φίλο, έναν άντρα που σου αρέσει στο instagram ή στο facebook.
2η μέρα: Γράψε σ΄ένα σημειωματάριο τι θα ήθελες από έναν άνδρα.
3η μέρα: Γράψε στην πίσω σελίδα του ίδιου σημειωματαρίου τι δεν θέλεις να επαναλάβεις σε μια νέα σχέση, ρίχνοντας μια ειλικρινή ματιά στο παρελθόν σου.
4η μέρα: Βγες έξω για ποτό , για φαγητό με φίλες σου σε ένα μέρος όμως που δεν έχετε ξαναπάει ποτέ.
5η μέρα: "Φλέρταρε" με τα μάτια (μόνο) έναν γοητευτικό άγνωστο που είδες στο δρόμο, στην καφετέρια, στο εμπορικό κέντρο.
6η μέρα: Συναντήσου με κάποιον που στο παρελθόν σου άρεσε αλλά ποτέ δεν έγινε τίποτα μεταξύ σας, επειδή ήταν λάθος το timing.
7η μέρα: Κανόνισε με τις φίλες σου μια βραδιά σε ένα μπαρ λέγοντάς τους η καθεμιά να φέρει από έναν φίλο της.
8η μέρα: Ξεκίνα ένα νέο χόμπι, μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα, γράψου σε ένα club, γυμναστήριο κλπ.
9η μέρα: Αγόρασε ένα καινούργιο ρούχο (φόρεμα, παντελόνι) που όταν θα το φοράς θα νιώθεις φοβερά sexy!
10η μέρα: Οργάνωσε ένα reunion. Ναι, μπορείς με παλιούς συμμαθητές, αλλά αν αυτό σου φαίνεται βαρετό τι θα έλεγες για ένα reunion με συναδέλφους από μια παλιά δουλειά.
11η μέρα: Αφιέρωσε χρόνο μόνο σ΄εσένα, κακόμαθε τον εαυτό σου με μασάζ, χαλάρωση, διάβασμα, μουσική και φυσικά και με μια μάσκα προσώπου.
12η μέρα: Οργάνωσε ένα βράδυ στο σπίτι σου καλώντας φίλους σου και ζευγάρια, λέγοντάς τους να φέρουν και δικούς τους φίλους.
13η μέρα: Ξεκίνησε να προσέχεις αληθινά τον εαυτό σου, να μην αγχώνεσαι, να βρίσκεις τρόπους κάθε στιγμή να περνάς καλά, πρόσεξε τη διατροφή σου και το σώμα σου.
14η μέρα: Άλλαξε την φωτογραφία του προφίλ σου στα social media και βάλε μια φωτό που είσαι όχι μόνο όμορφη αλλά και χαρούμενη. Μια φωτό που θα δείχνει πως δεν έχεις κανένα άγχος που είσαι single αλλά ίσα ίσα το χαίρεσαι κιόλας!
15η μέρα: Μείνε σπίτι σου κι απόλαυσε ένα υπέροχο δείπνο και μια ταινία. Γιατί σύντομα, σίγουρα δεν θα είσαι πια... single!
Το θέμα απ΄όλο αυτό είναι να κινητοποιηθείς, να δώσεις ευκαιρίες στους γύρω σου να σε πλησιάσουν και να τους πλησιάσεις κι αν ακόμη τίποτε από αυτά δεν κάνεις, θα ξέρεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος μόνο για σένα, αρκεί να μπορέσεις να τον δεις!

on 11:50:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Πώς θα πάψεις να είσαι single, σε 15 μέρες

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.