loading...

Τα ζώδια του μήνα (Δεκέμβριος 2016)


Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου) 

Το ζήτημα είναι αν επιδιώκεις τις αναταράξεις ή απλώς συμβαίνουν ώστε να κατανοήσεις κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορείς να δεις με διαφορετικό τρόπο. Στον ερωτικό τομέα, οι προκλήσεις είναι πολλές και μπορεί να θέλεις να ζήσεις χωρίς δεσμεύσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλει το ίδιο και η άλλη πλευρά. Βρες χρόνο να ξεκουραστείς, γιατί προς το τέλος του μήνα η κούραση θα σε καταβάλει. 

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Οι αναταράξεις αυτού του μήνα έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με τις συνθήκες στον εργασιακό τομέα. Μπορεί να βρεθείς ενώπιον αποφάσεων που θα σε απομακρύνουν από ένα περιβάλλον εργασίας, κάτι που ίσως να σημάνει την ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου για κάπου μακριά. Αν πάλι όλα κυλούν ήρεμα, τότε εστίασε στην υγεία σου, γιατί μπορεί να την έχεις παραμελήσει. 

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Η χρονιά κλείνει με κινήσεις που δείχνουν τη δυναμική της ερωτικής ή της επαγγελματικής σου ζωής. Αν είσαι έτοιμη να αναλάβεις δράση, τότε διεκδίκησε μια νέα θέση εργασίας, όσο κι αν αυτό φαντάζει σαν βάρος στους ώμους σου. Στον ερωτικό τομέα, το σεξ φαίνεται να συνδέεται άμεσα με την ερωτική σου διάθεση και με την ανάγκη σου για έναν μόνιμο σύντροφο. 

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Αυτόν τον μήνα καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα ή ανάμεσα σε σχέδια που δεν είναι υλοποιήσιμα και σε στόχους που είναι απολύτως εφικτοί. Προς το τέλος του μήνα έχεις την ευκαιρία να ξεκολλήσεις από ένα αρρωστημένο παρελθόν και παρόν και να κάνεις ένα βήμα παρακάτω. Θα το τολμήσεις;

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου) 

Μάλλον ήρθε η ώρα να βάλεις στην ατζέντα σου αυτό το ταξίδι που έχεις στον νου σου από καιρό. Η απόδραση από την καθημερινότητα, η απόσταση από ανθρώπους που σε περιορίζουν, η επαφή με τον εαυτό σου σε κατάσταση ηρεμίας μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία για ουσιαστικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. 

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να σε ζορίσει, αφού αναγκάζεσαι να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που είναι σε θέση να σε στριμώξουν. Από εκεί και πέρα όμως έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις ένα άτομο που σε κάνει να χαμογελάς και να προβείς σε μια πιο ψύχραιμη αξιολόγηση όσων σε προβλημάτισαν στο ξεκίνημα του μήνα. 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Η μάχη ανάμεσα στο παλιό και το νέο, ανάμεσα στα νέα δεδομένα που πρέπει να εντάξεις στη ζωή σου αν θέλεις να κάνεις το παρακάτω βήμα και στην ασφάλεια του σήμερα καλά κρατεί αυτόν τον μήνα. Οι αποφάσεις σου θα πρέπει να στηρίζονται σε βαθιά επίγνωση όσων αφήνεις πίσω σου προκειμένου να πας παρακάτω. Αν είσαι έτοιμη, στο δεύτερο μισό του μήνα ξεκίνα τους αποχαιρετισμούς. 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου) 

Η αναποφασιστικότητα και η αναβλητικότητα μαρτυρούν πως αναμένεις το πρώτο βήμα από την άλλη πλευρά πριν μιλήσεις
-αποφασίσεις-δράσεις. Η ανάγκη να βρεις ένα πρόσωπο που θα σου εξασφαλίσει την εσωτερική σου ηρεμία είναι τεράστια. Δεν είναι όμως απαραίτητο να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου - 22 Δεκεμβρίου)

Αυτόν τον μήνα θα προσπαθήσεις να βάλεις τάξη στη ζωή σου, ξεκινώντας από απαιτήσεις της οικογένειας ή του σπιτιού σου. Αναζητάς τρόπους να περικόψεις περιττά έξοδα, καθώς τα οικονομικά σου φαίνεται να αποτελούν το πρώτο βήμα της αναθεώρησης κάποιων καταστάσεων. Στον προσωπικό τομέα, η ανάγκη να υπάρχει ηρεμία στο σπίτι σημαίνει πως αναζητάς τον σύντροφο που θα μιλήσει όχι μόνο στο μυαλό αλλά και στην καρδιά σου. Αν πάλι ετοιμάζεσαι να διευρύνεις την οικογένειά σου, τότε προετοίμασε το σπίτι σου και διώξε από τη ζωή σου δραστηριότητες που σου τρώνε πολύτιμο χρόνο.
Cosmo tip: Η Πανσέληνος στα μέσα του μήνα είναι αποφασιστικής σημασίας για σένα, αφού σε φέρνει αντιμέτωπη με ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να αποτελέσει το έτερον ήμισυ. Αν πάλι δεν το βλέπεις πιθανό, η αρχή του τέλους είναι στο επόμενο βήμα σου. 

Αιγόκερως (23 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου)

Μπορεί να βρεθείς μπροστά σε αλλαγές που θα σε κάνουν να ζηλέψεις ή να τρομάξεις. Μπορεί, πάλι, να επανέλθουν στο μυαλό σου λόγια που δεν είπες όταν έπρεπε και να προσπαθήσεις να τα κάνεις τώρα πράξη. Όμως, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Γι’ αυτό, ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις, φρόντισε να μπορείς να το υποστηρίξεις.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Κάτι σου λέει να δοκιμάσεις να σοκάρεις τους κοντινούς σου ανθρώπους, αλλά δεν γνωρίζεις πώς ακριβώς να το κάνεις πράξη. Αν αποφασίσεις να μην κάνεις κάτι γι’ αυτό, έχε στον νου σου πως το σώμα σου θα επαναστατήσει και θα σου ζητήσει να προσθέσεις δράση στη ζωή σου. Και νομίζω πως αυτό δεν επιτυγχάνεται βγάζοντας απλώς εισιτήρια για ένα ταξίδι.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου) 

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο αναζητάς τρόπους να αποδράσεις από την καθημερινότητα. Η ανάγκη σου να χαθείς μέσα στις ζωές άλλων έχει να κάνει με την αναποφασιστικότητά σου απέναντι σε σοβαρά ζητήματα της δικής σου ζωής. Στον επαγγελματικό τομέα, εμπιστέψου το ένστικτό σου και τα όνειρα που κάνεις για τα Χριστούγεννα.

http://www.cosmopolitan.gr/

on 11:55:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Τα ζώδια του μήνα (Δεκέμβριος 2016)

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.