loading...

Καιρός: Ο χιονιάς ξαναχτυπά για τουλάχιστον δύο 24ωρα


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Νέα επέλαση του χιονιά. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο

Βαθμιαία επιδείνωση του καιρού από σήμερα το βράδυ, με χιονοπτώσεις κατά περιόδους σε ορεινά- ημιορεινά, καθώς και σε σχετικά πεδινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Η κακοκαιρία σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης και θα διατηρηθεί τουλάχιστον για δύο 24ωρα.
Αναλυτικά, σήμερα, Πέμπτη θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στην Μακεδονία και τη Θράκη, ακόμα και σε πιο πεδινές περιοχές, καθώς και σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ
Την Παρασκευή χιονοπτώσεις αναμένονται το πρωί στην κεντρική Μακεδονία, κυρίως τη Χαλκιδική, από τα 200 μέτρα υψόμετρο, στη Θεσσαλία από τα 200 μέτρα, στην κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα και Εύβοια από τα 300-400 μέτρα και στη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο από τα 400-500 μέτρα.
Το Σάββατο  η κακοκαιρία θα συνεχιστεί στις ίδιες περιοχές και θα επεκταθεί και στα ημιορεινά της Κρήτης. Από το απόγευμα όμως της ίδιας ημέρας τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σε όλα τα ηπειρωτικά και το βράδυ θα σταματήσουν.
Από το βράδυ του Σαββάτου και νωρίς το πρωί της Κυριακής αναμένεται παγετός στα ηπειρωτικά, ο οποίος στα βόρεια θα είναι ισχυρός μέχρι και το πρωί της Δευτέρας.
(Πηγή φωτογραφίας: sooc)

on 9:00:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Καιρός: Ο χιονιάς ξαναχτυπά για τουλάχιστον δύο 24ωρα

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.