loading...

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σας την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016


Η αστρολογία και τα αισθηματικά σήμερα 28-12-2016

ΚΡΙΟΣ
Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή στο ηλιακό σου μεσουράνημα, βγάζοντας προς τα έξω μια πιο ώριμη πλευρά σου. Αν και πιθανόν η προσοχή σου στρέφεται περισσότερο στα επαγγελματικά, φαίνεται πως θα καταφέρεις να ξεκλέψεις χρόνο για το ταίρι σου τις βραδινές ώρες, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η σιγουριά που εκπέμπεις φέρνει στο δρόμο σου υποψήφιους ερωτικούς παρτενέρ…
ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό. Είναι πιθανό να έχεις οργανώσει μια απόδραση με το ταίρι σου τις μέρες αυτές, η οποία θα αναθερμάνει το κλίμα στη σχέση σας, όμως καλό είναι να έχετε φροντίσει τις λεπτομέρειες, λόγω ανάδρομου Ερμή. Οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να πραγματοποιήσουν μια άκρως παθιασμένη συνάντηση με ένα πρόσωπο από τα παλιά…
ΔΙΔΥΜΟΙ

Τη σημερινή μέρα κορυφώνεται η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 8οηλιακό σου οίκο, όψη που σε γυρίζει στο παρελθόν. Ίσως κάνεις κάποιες σκέψεις για μια σχέση σου που αισθάνεσαι ότι έμεινε ανολοκλήρωτη ή νιώθεις έντονη την επιθυμία να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που θα ήθελες να πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλο. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να κάνεις μια ενδοσκόπηση, για να δεις τι σας οδήγησε στην παρούσα κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, απέναντι από το ζώδιό σου, θέτει ως προτεραιότητα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου διατηρούν μόνιμο δεσμό, θα θελήσουν να επικοινωνήσουν ουσιαστικά με το ταίρι τους, να ακούσουν τις επιθυμίες του συντρόφου τους και να λύσουν πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη σχέση τους. Οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να δεχθούν ερωτικές προκλήσεις από το παρελθόν…

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ήλιου - Ερμή σε παρακινεί να εντάξεις το πάθος στην καθημερινότητά σου. Ένα ειδύλλιο που εκτυλίσσεται στο χώρο της δουλειάς σου ή η επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε εξιτάρει σε πνευματικό επίπεδο, φαίνεται πως προσδίδουν ερωτικό ενδιαφέρον στη ρουτίνα σου. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να προσπαθήσουν να ξεκλέψουν χρόνο από τις υποχρεώσεις για να τον αφιερώσουν στο ταίρι τους…
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο φέρνει ερωτικές συναντήσεις. Η διάθεσή σου για φλερτ και η σεξουαλικότητά σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένες και αν θελήσεις να βγεις έξω για να διασκεδάσεις, οι ευκαιρίες για μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία, αλλά και μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από τα παλιά, θα είναι πολλαπλάσιες. Οι δεσμευμένοι ας προετοιμαστούν για μια βραδιά γεμάτη ερωτισμό.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια υπερτονίζεται από τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου, στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Η όψη σε καλεί να στρέψεις το βλέμμα στο παρελθόν για να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές και να αναλογιστείς ποια πρόσωπα ή καταστάσεις σε οδήγησαν στο σήμερα. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, οι προσωπικές σου ανάγκες γίνονται προτεραιότητα και θα θελήσεις να τις συζητήσεις με το σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, σε καλεί να δεις πίσω από το προφανές, ώστε να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα για τις σχέσεις σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι μια καλή μέρα για να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου όλα όσα σε απασχολούν και να αναζητήσεις λύσεις σε πιθανά προβλήματα. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να συναντήσουν ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο θα υπάρχει εξαιρετική επικοινωνία…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή, μια όψη που σε καλεί να αναλογιστείς ποια πρόσωπα σου παρέχουν ασφάλεια και τι χρειάζεσαι για να νιώσεις σίγουρος και ικανοποιημένος από τις σχέσεις σου. Είναι μια καλή μέρα για να ακούσεις το ένστικτό σου και να σκεφτείς αυτά που λαμβάνεις από το ταίρι σου, ώστε να συζητήσεις μαζί του τους προβληματισμούς σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή στο ζώδιό σου, μια όψη που σε κάνει επικοινωνιακό και σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι μια καλή ευκαιρία να πεις στο ταίρι σου πράγματα που κρατάς μέσα σου ή να εξομολογηθείς αυτά που νιώθεις σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή που σχηματίζεται σήμερα, σε καλεί να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή. Είναι μια μέρα που θα θελήσεις να αποστασιοποιηθείς από τις εξελίξεις της αισθηματικής σου ζωής, ώστε να ξεκαθαρίσεις αυτά που αισθάνεσαι και να κάνεις έναν απολογισμό των ερωτικών σου επιλογών μέχρι σήμερα. Μη φοβηθείς να αντιμετωπίσεις την αλήθεια, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή είναι μια όψη που μπλέκει το παρελθόν σου με το μέλλον. Μάλλον θα νιώσεις μια έντονη ανάγκη να αφήσεις πίσω σου κάποιες καταστάσεις που εμποδίζουν την εξέλιξή σου και δε σου επιτρέπουν να κάνεις όνειρα για το μέλλον. Να θυμάσαι ότι οι συμβουλές των φίλων σου είναι πολύτιμες και μπορεί να σε βοηθήσουν να δεις μερικά πράγματα από μια σκοπιά που δεν είχες σκεφτεί.

on 10:42:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Η συμβουλή για τα αισθηματικά σας την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.