loading...

Γιορτές στο Κέντρο Πολιτισμού ΚΠΙΣΝ: Συναυλίες, τσίρκο, Τριβιζάς, σινεμά & πάρτι την παραμονή


Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με ένα μοναδικό πρόγραμμα δωρεάν εορταστικών εκδηλώσεων για ολόκληρη την οικογένεια, υποδέχεται με αισιοδοξία το 2017.
Από τις 24 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου, Χριστουγεννιάτικες αναγνώσεις, μοναδικές παραστάσεις τσίρκου/one man circus, ψυχαγωγικά παιχνίδια και παραστάσεις stand-up comedy, θα προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του.
Στις 26 Δεκεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ θα προσγειωθεί ο Ευγένιος Τριβιζάς και θα  μοιραστεί με όλους μας τις φανταστικές περιπέτειές του, ενώ στο KidsPlaypark (28/12) μικροί και μεγάλοι θα συνεργαστούν και θα διασκεδάσουν μέσω πρωτότυπων δραστηριοτήτων.
Μουσική 
Κεντρικό ρόλο στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΠΙΣΝ έχει η κλασική μουσική που, με μελωδίες από διαφορετικές εποχές, από όλες τις γωνιές του κόσμου, θα μας ταξιδέψει στον χρόνο. 
Τους ονειρικούς κλασικούς ήχους συμπληρώνουν οι Voyage Jazz Group (24/12) και οι Drums & Voice Jazztronica Project / I. Doumanis, A. Toubanaki (30/12)  που με ζωηρή διάθεση μας προσκαλούν να απολαύσουμε διαφορετικούς ρυθμούς. 
Η Παιδική Χορωδία Αρσακείου (27/12) θα τραγουδήσει παραδοσιακά κάλαντα και πανέμορφους Χριστουγεννιάτικους ύμνους, ενώ η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) με ένα λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Γκαλά Όπερας (28/12) θα μας οδηγήσει στα μαγευτικά μονοπάτια του λυρικού θεάτρου.
Σινεμά  
Ακόμη, το εορταστικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ περιλαμβάνει αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες ταινίες.
Οι προβολές ξεκινούν με τον Κατεργάρη των Χριστουγέννων (26/12), και το αγαπημένο μιούζικαλ Λευκά Χριστούγεννα (29/12).
Τις τελευταίες ημέρες του 2016, οι μικρότεροι επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ θα γνωρίσουν τον αξιαγάπητο αρκουδάκο Πάντιγκτον (27/12), ενώ όλη η οικογένεια θα απολαύσει μία σπάνια προβολή της Φαντασίας (30/12), μίας ταινίας-σταθμού του σύγχρονου κινηματογράφου.
 
Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς ξεκινά στο ΚΠΙΣΝ με αναγνώσεις βιβλίων από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ). Συγγραφείς, ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες, επιλέγουν από τη συλλογή της ΕΒΕ χριστουγεννιάτικες ιστορίες απ’ όλο τον κόσμο και τις διαβάζουν σε παιδιά και μεγάλους.

Στις 31 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ θα απολαύσουν σε ζωντανή μετάδοση τη Φιλαρμονική του Βερολίνου, ενώ την πρώτη μέρα του χρόνου θα καλωσορίσουν το 2017 απολαμβάνοντας την αναμετάδοση της Πρωτοχρονιάτικης Συναυλίας της Φιλαρμονικής της Βιέννης.

Ακόμη, με δύο καθηλωτικές παραστάσεις (31/12, 1/1) η πολυτάλαντη ομάδα The 7 Fingers θα παρουσιάσει ένα εκπληκτικό θέαμα, που θα καταρρίψει τα όρια της αστικής κουλτούρας. Επιπλέον το απόγευμα της 1ης Ιανουαρίου ο David Dimitri παρουσιάζει το One Man Circus Show.

Το τελευταίο βράδυ του 2016, στις 23.00, το  ΚΠΙΣΝ υποδέχεται το νέο έτος με ένα άκρως Πρωτοχρονιάτικο υπαίθριο πάρτυ, με πολύ μουσική, χορό, κεράσματα, εκπλήξεις και πολύχρωμα πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον αθηναϊκό ουρανό.
Στο πλαίσιο της γιορτινής ατμόσφαιρας της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, θα πραγματοποιηθεί ο ξεχωριστός αγώνας δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς τη Νέα Χρονιά (31/12, 23.40), που θα καταλήξει στο ΚΠΙΣΝ, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί!

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο ΚΠΙΣΝ, είναι ελεύθερη. 
http://www.iefimerida.gr/

on 12:14:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Γιορτές στο Κέντρο Πολιτισμού ΚΠΙΣΝ: Συναυλίες, τσίρκο, Τριβιζάς, σινεμά & πάρτι την παραμονή

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.