loading...

ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΜΗΤΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙ!


Του Γιάννη Ντάσκα


Δεν υπάρχει δίκη που να απασχόλησε επι χρόνια πολλα τα δικαστήρια, να κατέληξε μετά χρόνια ερευνών σε ακροατήρια και οι εισαγγελείς που ορίζονται στην έδρα για την τελική εκδίκαση να μην τα βρίσκουν όλα νόμιμα και καμία παρανομία.

Η εισαγγελέας της έδρας για το σκάνδαλο του Υμηττού, στο οποίο παραπέμθηκαν μέλη της οικογένειας Νάστου  είπε ότι όλοι είναι αθώοι. Μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι όλοι οι προηγούμενοι δικαστές που επι χρόνια ερεύνησαν την υπόθεση έκαναν λάθη επι λαθών και κατέληξαν στις παραπομπές.

Μεταξύ των μαρτύρων υπεράσπισης και ονόματα, όπως ο καθηγητής Αλιβιζάτος κ.α.
Στην αντίθετη πλευρά μια ιστορική απόφαση που εξέδωσε το Εφετείο της Αθήνας με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Παπανδρέου και εισηγήτρια την κ.Ε. Γιακουμάτου που έκρινε τελεσίδικα ότι ο Υμηττός είναι αυτό που ...φαίνεται. Δηλαδή δημόσια έκταση.
Αναμένεται στην υπόθεση αυτή απόφαση απο το Εφετείο Κακουργημάτων (πρόεδρος ο κ.Κατσιάνης) στο οποίο παρέστη και πολιτική αγωγή απο τους Δήμους Ηλούπολης, Αλίμου, Αργυρούπολης.

Στην υπόθεση Βατοπεδίου μετά τόσοα χρόνια η εισαγγελέας της έδρας  κ.Κρίνα τα είδε όλα ..κρίνα λευκά!
 
Εκρινε ότι όλοι είναι αθώοι για όλα και άρα εξεταστικές επιστροπές της Βουλής που είδαν παρανομίες, ανακριτές, όπως η κ. Ειρήνη Καλού, συμβούλια δικαστών δεν έβλεπαν τα κρίνα και έβλεπαν αγκάθια.
Και σε αυτή την υπόθεση αναμένεται απόφαση του δικαστηρίου στο οποίο  προεδρεύει ο κ.Γ.Χριστοδούλου 

Βασικό σκεπτικό των εισαγγελικων προτάσεων είναι ότι οι (επώνυμοι) κατηγορούμενοι πίστευαν και πιστεύουν ότι τους ανήκουν οι εκτάσεις...
Βαριές ποινές έχουν επιβληθεί απο τα δικαστήρια σε κατασκευές πέργκολας σε μπαλκόνια και αυλές και ας πίστευαν οι κατηγορούμενοι ότι είναι δικαίωμά τους να φτιάξουν σκιά...

Μόλις προχθές υπάλληλος της Βουλής καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξη γιατί ο πατέρας της, όταν ήταν 24 ετών έβαλε στα 'χαρτιά' της πλαστό απολυτήριο Λυκείου και έτσι αντι να προσληφθεί ως καθαρίστρια, προσλήφθηκε ως δακτυλογράφος και ζημίωσε το δημόσιο...
Αντίτθετα η Δικαιοσύνη ψάχνει επι χρόνια να βρει ένα ...ανύπαρκτο πανεπιστήμιο στην Βρετανία (MIDDLEHAM) απο το οποίο μια λίαν επώνυμη έλαβε πτυχίο και το χρησιμοποίησε για να καταδείξει την υπεροχή της επιστημονικά σε καμιά 10αριά δίκες σε ελληνικά δικαστήρια...

http://www.ntokoumenta.gr/

on 10:08:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΜΗΤΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙ!

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.